Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tez nic nie widze;-( moze powtorz w pozniejszym czasie.Dziewczyny a jak to jest z testami owulacyjnymi bo jestem ledwo po okresie a juz wyszedl mi bladzioch wczoraj ,wim ze to negatyw ale pewnie za pare dn wyjdzie juz mocny jak to jest u was???tez macie najpierw bladziochy??czy nic nie macie a nagle jest gruba druga krecha??pytam bo moj bedzie w piatek i znow martwi mnie fakt czy owulke bede miala wczesniej...czy poczeka na weekend;-)
-
nick nieaktualnyfryzjereczka wrote:ja tez nic nie widze;-( moze powtorz w pozniejszym czasie.Dziewczyny a jak to jest z testami owulacyjnymi bo jestem ledwo po okresie a juz wyszedl mi bladzioch wczoraj ,wim ze to negatyw ale pewnie za pare dn wyjdzie juz mocny jak to jest u was???tez macie najpierw bladziochy??czy nic nie macie a nagle jest gruba druga krecha??pytam bo moj bedzie w piatek i znow martwi mnie fakt czy owulke bede miala wczesniej...czy poczeka na weekend;-)
-
nick nieaktualny
-
Kochana jeszcze nie ma co gratulowac. Czekam dalej czy będzie mega ciemna . Wtedy uznam że jest wszystko ok. A tak poza tym to próbuje wstawić zdjęcie ale tylko linki się wystawiają. Nie wiem jak to zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny