Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcc. wrote:U mnie jak zwykle okres...
Tak bardzo bym chciala zebysmy byly wszystkie z dwoma kreseczkami:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:43
Olcc. lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
ag194 wrote:Kofeina ale ładne kreseczki super gratuluje :* wbijam niedługo na majówki, ale najpierw beta
ag194, Kofeina lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Dziewczyny gratulacje :* przepiękne sa te wasze testy z 2 kreskami! A Ty Inna to przebijasz wszystkie:) 6dpo i taka piekna kreska normalnie w szoku jestem!serdecznie Ci gratuluje:* ja dzis 8dpo i mam 8 testow bobo strumieniowych ale nie testowalam planuje w sobote... ale jak widze Twoj test to kusi mnie aby wieczorem sprobowac zwlaszcza ze śniło mi się że robilam test i byly dwie kreseczki hihi dzis brzuch boli mnie miesiaczkowo a rano pokuwaly na zmiane lekko jajniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:52
-
nick nieaktualny
-
MisiaZ88 wrote:A coś więcej napiszesz?
Ja byłam wczoraj 10dc, 3 pęcherzyki na lewym jajniku po 11 mm , 1 na prawym 12mm. Endo słabe 5 mm..MisiaZ88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyKofeina wrote:Jejku kochane wiedziałam że jak wstanę to będą dobre wieści!!! Poprostu wiedziałam . Gratulacje kochane . Zapraszam do majowych mamusiek . Czułam że będziecie mieć te 2 kreseczki . Poprostu czułam!!!!
A u mnie dziś bardzo ciemna kreska . Zrobiona wczoraj wieczorem. Zapisana jestem już na 6 do ginekologa . Będę miała pewność że zarodek rośnie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 12:17
-
MisiaZ88 wrote:A coś więcej napiszesz?
Ja byłam wczoraj 10dc, 3 pęcherzyki na lewym jajniku po 11 mm , 1 na prawym 12mm. Endo słabe 5 mm..
Z tego co pamiętam miałam w 13 dc na lewym jajniku pecherzyki: 23mm, 19, 18 i na prawym jakies mniejsze 15,16 czy coś koło tego. Nie znam się na tym jakoś mega dobrze ale Twoje jak na 10dc chyba są za małe, mówił Ci coś o tym lekarz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 12:19
7 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualnyOlcc. wrote:Z tego co pamiętam miałam w 13 dc na lewym jajniku pecherzyki: 23mm, 19, 18 i na prawym jakies mniejsze 15,16 czy coś koło tego. Nie znam się na tym jakoś mega dobrze ale Twoje jak na 10dc chyba są za małe, mówił Ci coś o tym lekarz?
Też mi się wydaje, ze za małe. Chociaż do owu jeszcze jakieś 5 dni. Może podrosną. No nic, poczekam i zobaczę co będzie