Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaZ88 wrote:Też mi się wydaje, ze za małe. Chociaż do owu jeszcze jakieś 5 dni. Może podrosną. No nic, poczekam i zobaczę co będzieMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Powinny przyrastać 2mmm na dobę, więc jeszcze nic straconego
Jeśli jakiś się wybije
Bardziej się boję, żeby nie zrobiły się żadne torbiele. Już mam dość starań. Co raz częściej nachodzą mnie myśli żeby to skończyćinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MisiaZ88 wrote:Jeśli jakiś się wybije
Bardziej się boję, żeby nie zrobiły się żadne torbiele. Już mam dość starań. Co raz częściej nachodzą mnie myśli żeby to skończyć
Ja też bardzo bałam się torbieli ale póki co nic mi się takiego nie pojawiło, a co do tego że masz dosyć to doskonale Cię rozumiem, ja mam co prawda 7 cs a Ty 29 więc nie powinnam się nawet porównywać do Twoich przeżyć ale po prostu mam ochotę czasami zrezygnować bo nie starcza mi już siły na to wszystko jeszcze gdybym znała przyczynę... Byłoby mi prościej, wiem o tym7 cs szczęśliwy
-
MisiaZ88 wrote:Jeśli jakiś się wybije
Bardziej się boję, żeby nie zrobiły się żadne torbiele. Już mam dość starań. Co raz częściej nachodzą mnie myśli żeby to skończyć
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyNo właśnie tu też chodzi o brak informacji z czym walczymy. Lekarze wiecznie odsyłają bo wyniki ok, a wyniki to tak naprawdę kilka podstawowych badań....
Olcc uwierz, że obie przeżywamy to tak samo. Czy to 7 czy to 40 zawsze jest tak samo. Z czasem tylko zrobisz się obojętna. Ale ja zaczynam mieć myśli, że nie chcę już dziecka bo tak jak jest, jest wygodnie
Inna też próbuję zbierać siły, ale ostatnio najgorsze chwile łapią mnie przy owu. Nawet @ lepiej znoszę... -
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Ja Inna zaczynając od bety 2,5 miałam w zeszłym roku ciążę. A w 28dc. beta była już ponad 300 także... kto wie... ja tam trzymam kciukasyMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Inna, Olcc a mogę zapytać, czemu tak szybko zaczęłyście mieć robioną diagnostykę i stymulowane cykle? Lekarze i wszystkie informacje w necie zawsze powtarzają, że większość zdrowych par zachodzi w ciążę w ciągu roku i ogólnie, że nieprawidłowości zaczyna się szukać dopiero po roku bezowocnych starań. Mój lekarz też tak mi powiedział od razu jak mówiłam o tym, że myślimy o staraniach. Nam się właśnie zaczął 7 cykl starań (ale po pierwszych 3 cyklach mieliśmy 1,5 roku przerwy w staraniach ze względu na różne sytuacje życiowe) i nie sądzę, żeby mój lekarz już się podjął jakiś działań. Pomijam fakt, że nie mam obecnie technicznie możliwości na to, bo równałoby się to rozłące i braku starań w ogóle, a leczenie bez starań żadnego skutku nie przyniesie
-
tutusia wrote:Inna, Olcc a mogę zapytać, czemu tak szybko zaczęłyście mieć robioną diagnostykę i stymulowane cykle? Lekarze i wszystkie informacje w necie zawsze powtarzają, że większość zdrowych par zachodzi w ciążę w ciągu roku i ogólnie, że nieprawidłowości zaczyna się szukać dopiero po roku bezowocnych starań. Mój lekarz też tak mi powiedział od razu jak mówiłam o tym, że myślimy o staraniach. Nam się właśnie zaczął 7 cykl starań (ale po pierwszych 3 cyklach mieliśmy 1,5 roku przerwy w staraniach ze względu na różne sytuacje życiowe) i nie sądzę, żeby mój lekarz już się podjął jakiś działań. Pomijam fakt, że nie mam obecnie technicznie możliwości na to, bo równałoby się to rozłące i braku starań w ogóle, a leczenie bez starań żadnego skutku nie przyniesieMikołaj 25.04.2011
-
MisiaZ88 wrote:No właśnie tu też chodzi o brak informacji z czym walczymy. Lekarze wiecznie odsyłają bo wyniki ok, a wyniki to tak naprawdę kilka podstawowych badań....
Olcc uwierz, że obie przeżywamy to tak samo. Czy to 7 czy to 40 zawsze jest tak samo. Z czasem tylko zrobisz się obojętna. Ale ja zaczynam mieć myśli, że nie chcę już dziecka bo tak jak jest, jest wygodnie
Inna też próbuję zbierać siły, ale ostatnio najgorsze chwile łapią mnie przy owu. Nawet @ lepiej znoszę...
Misia podobno podstawa to dobry lekarz który nie olewa tematu i mówi 'wszystko jest ok' tylko drąży...
7 cs szczęśliwy