Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:Sciskam :* to takie niesprawiedliwe ! Takie gowbiary zachodzą a później Maja w dupie dziecko a my tak bardzo chcemy i nic z tego
I ja pewnie w sobotę dostanę @ nie czuję żeby coś tam się działo a z córką od razu wiedzialam po owu ze się udało...mam dziś totalnego dola... bo w przyszłym miesiącu wpada do nas teściową na tydzień akurat w płodne i owulke ! Więc nie będzie starań i kolejny cykl w plecy
Toto, ściskam i też przechodzę na październik.
Olcc. trzymam kciuki! Daj znać!toto lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Zieziulka wrote:Jaki październik to jeszcze kupa czasu. Zostańcie z nami będziemy z Wami oczekiwać owulacji, ja się jeszcze jednej spodziewam w tym miesiącuMikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Zostaje jeszcze mam nadzieję, że @ przyjdzie jutro
Innamorata czemu na @ wydawało mi sie ze miałaś juz pozytywne testy w tym cyklu?? Cos sie stało? -
Kuchcinka wrote:Innamorata czemu na @ wydawało mi sie ze miałaś juz pozytywne testy w tym cyklu?? Cos sie stało?Mikołaj 25.04.2011
-
Bardzo bardzo mi przykro
-
Inna mam pytanie, czy miałaś wykonywane jakieś dokładniejsze badania w kierunku zdiagnozowania twoich ciąż biochemicznych? I czy dobrze rozumiem ze każde wczesne poronienie to ciąża biochemiczna? Nie jestem pewna czy dobrze rozumiem ten termin.
Sama mam za sobą poronienie w 5tc, byłam wtedy na jednej becie która wyniosła 56 a pare dni pozniej poroniłam. Na usg lekarz niby pokazał mi jakaś kropkę ale do dzisiejszego dnia nie wiem czy na prawdę cos tam widział czy nie pokazał mi przypadkiem "czegokolwiek" żebym sie nie denerwowała - nie wiem.
-
Kuchcinka wrote:Inna mam pytanie, czy miałaś wykonywane jakieś dokładniejsze badania w kierunku zdiagnozowania twoich ciąż biochemicznych? I czy dobrze rozumiem ze każde wczesne poronienie to ciąża biochemiczna? Nie jestem pewna czy dobrze rozumiem ten termin.
Sama mam za sobą poronienie w 5tc, byłam wtedy na jednej becie która wyniosła 56 a pare dni pozniej poroniłam. Na usg lekarz niby pokazał mi jakaś kropkę ale do dzisiejszego dnia nie wiem czy na prawdę cos tam widział czy nie pokazał mi przypadkiem "czegokolwiek" żebym sie nie denerwowała - nie wiem.Mikołaj 25.04.2011
-
Olcc. wrote:Dziewczynki, u mojego tylko 3% nasionek prawidłowych, niby dramatu nie ma, ale jest słabo, Salfazin bierze już od 3 miesięcy...Mikołaj 25.04.2011
-
My też musimy sprawdzić "czynnik męski", tylko coś się zebrać nie mogę żeby męża wysłać na badanie... niby mówił, że to nie problem, ale zawsze to są jednak tematy z gatunku tych cięższych...Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
toto wrote:My też musimy sprawdzić "czynnik męski", tylko coś się zebrać nie mogę żeby męża wysłać na badanie... niby mówił, że to nie problem, ale zawsze to są jednak tematy z gatunku tych cięższych...Mikołaj 25.04.2011
-
U mni @ przyszła wczoraj. Zaczęłam 12 cykl. Robimy pierwsze IUI.
Stymulacja przepisana.
Na lewym jajniku prawdopodobnie zrobił mi sie wodniak - do sprawdzenia, co oznacza ze jest stracony
Jak teraz nie zajdę to pewnie czeka mnie operacja..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
innamorata88 wrote:Czy przechodził ostatnio jakąś infekcję, salfazin bierze ze wskazań lekarskich? Będziecie konsultować wyniki? Jak pozostałe parametry?
Pozostałe parametry ok, bedziemy konsultować... Salfazin bierze bo mu wciskałam na wszelki wypadekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 22:43
7 cs szczęśliwy
-
Olcc. wrote:Pozostałe parametry ok, bedziemy konsultować... Salfazin bierze bo mu wciskałam na wszelki wypadek
Wojcinka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Dziewczyny, ten cykl mi jakieś niespodzianki na urlopie robi. Znaki na niebie i ziemi wskazują, że owu już była (w piątek pęcherzych 21 mm, w niedziele gruba ciemna krecha na teście owu) a wzrostu tempki prawie nie ma. Zawsze mialam ladny skok po owu
-
aaandzia wrote:dziewczyny czy może mi któraś powiedzieć w którym dc wykonuje się badania hormonalne? Ja jestem w tym kompletnie zielona, a nie chce szukać info w internetach skoro mam tu osoby, które są na bieżąco i się znają. Bardzo proszę
LH i FSH - 3-5dc
Prolaktyna i progesteron - 8dpoaaandzia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011