Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlcc. wrote:Dziewczynki, u mojego tylko 3% nasionek prawidłowych, niby dramatu nie ma, ale jest słabo, Salfazin bierze już od 3 miesięcy...
A bierze Salfazin z 4-5 miesięcy 2x1.
Wizytę u gina mamy w przyszłym tygodniu więc jeszcze wstrzymam się z zakupem Fertilman Plus - ale to chcę mu włączyć i L-karnitynę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48cd083959fe.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 07:50
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki wczoraj z rana zrobiłam teściowa i wyszła ku wielkiemu jednak zdziwieniu druga kreska. Pobiegła na bete, wyniki na wczoraj 19,03 mIU/ml. Oby rosło dalej i ładnie
toto, Wojcinka, bulkaasia, zubii, innamorata88 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mamusia Hani -
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:Alisa wg mnie macie super wyniki
U Nas też morfologia po dwóch badaniach 3%, ale wszyscy lekarze mówili, że patrząc na pozostałe parametry wynik jest ok. U Nas ilość ponad 160 mln.
Ale jak widzę tą morfologię albo ilość nieprawidłowych plemników...to już się boję...
Misiu - a poprawiacie jakoś tą morfologię poprzez suplementację czy leki?
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Pociesz się, ja mojego od kwietnia wywalam teraz już nie ma odwrotu i w piątek sprawdzamy nasionka.
No dobra, to nie będę narzekać myślę, że w przyszłym tygodniu mojego wyślę. Nie ma co czekać - jeżeli coś jest nie tak, to będzie można już zacząć działać, a u mężczyzn jednak to troszkę dłużej trwa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 08:22
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualnyAlisa wrote:poważnie dobre? kurde wiesz ja zupełnie nie znam się na tych parametrach - o czym mówią poszczególne.
Ale jak widzę tą morfologię albo ilość nieprawidłowych plemników...to już się boję...
Misiu - a poprawiacie jakoś tą morfologię poprzez suplementację czy leki?
No jak dla mnie to wyniki żołnierzyków są super i tym bym się nie przejmowała
U Nas mąż łyka androvit, salfazin, witaminę c. I jeszcze chodzi na siłkę więc jakieś tam swoje suplementy -
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:No jak dla mnie to wyniki żołnierzyków są super i tym bym się nie przejmowała
U Nas mąż łyka androvit, salfazin, witaminę c. I jeszcze chodzi na siłkę więc jakieś tam swoje suplementy
Ale notoryczny brak czasu...
-
nick nieaktualnyfryzjereczka wrote:dziewczyny czy spadek temperatury w 4 dniu po owulacji jest normalnym objawem???czy poprostu juz nie mam na co liczyc w tym cyklu???
Ale zaczekaj, któraś na pewno odpowie
-
Fryzjereczka, jednodniowym spadkiem bym się nie przejmowała, poczekaj czy jutro temperatura odbije. Podobno zdarza się też spadek przy zagnieżdżaniu, ale to raczej w okolicach 7dpo. Głowa do góry
U mnie za to nie chce tempka wzrosnąć, więc nawet nie wiem czy owu byłazubii lubi tę wiadomość
-
Alisa wrote:zobacz na mojego M wyniki, też rewelacji nie ma z morfologią: 5%.
A bierze Salfazin z 4-5 miesięcy 2x1.
Wizytę u gina mamy w przyszłym tygodniu więc jeszcze wstrzymam się z zakupem Fertilman Plus - ale to chcę mu włączyć i L-karnitynę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48cd083959fe.jpg
Macie na prawdę dobre wyniki. Nie wiem czemu uważasz inaczej, wszystkie dane powyżej normy. 5% morfologii to nie jest zły wynik. Duża ilośc i ładna ruchliwość. Niech mąż nie przestaje brać tego co bierze bo ewidentne przynosi efekty. Mój bierze fertilman plus od 2 miesięcy, jak dostanę @ to idzie powtórzyć badania i tez zobaczymy czy to cos dałoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 09:39
-
Dziewczyny jeśli chodzi o prolaktynę to powinno sie ja badać tak na prawdę 2 razy w cyklu 2-3dc i właśnie 8 dpo.
Mi lekarz zlecił np tylko w 2-3 dc , mojej bratowej tez i wielu innym koleżankom tez. Najlepiej jakbyście przed badaniami skonsultowały ze swoim czego on/ona tak na prawdę oczekuje. Mojej bratowej po badaniu w 2dc wyszła hiperprolaktynemia i juz nie musiała powtarzać w 8dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 09:42
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Macie na prawdę dobre wyniki. Nie wiem czemu uważasz inaczej, wszystkie dane powyżej normy. 5% morfologii to nie jest zły wynik. Duża ilośc i ładna ruchliwość. Niech mąż nie przestaje brać tego co bierze bo ewidentne przynosi efekty. Mój bierze fertilman plus od 2 miesięcy, jak dostanę @ to idzie powtórzyć badania i tez zobaczymy czy to cos dało
-
BUBINIA wrote:Dziewczynki wczoraj z rana zrobiłam teściowa i wyszła ku wielkiemu jednak zdziwieniu druga kreska. Pobiegła na bete, wyniki na wczoraj 19,03 mIU/ml. Oby rosło dalej i ładnie
-
Kuchcinka wrote:Dziewczyny jeśli chodzi o prolaktynę to powinno sie ja badać tak na prawdę 2 razy w cyklu 2-3dc i właśnie 8 dpo.
Mi lekarz zlecił np tylko w 2-3 dc , mojej bratowej tez i wielu innym koleżankom tez. Najlepiej jakbyście przed badaniami skonsultowały ze swoim czego on/ona tak na prawdę oczekuje. Mojej bratowej po badaniu w 2dc wyszła hiperprolaktynemia i juz nie musiała powtarzać w 8dpo
Ja miałam badaną 9dpo, wyszła za wysoka i teraz myślę, czy badać ponownie 2-3 dc? Wiesz coś na ten temat?Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Mam pytanie : jak test owulacyjny był pozytywny w 13 i 14 dniu cyklu to jak mam wyliczyć, który to dzień po ovu jestem? Dziś jest 27 dc.
Wiem, że to może jest banał ale ja już fiksuje