Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
farmaceutka77 wrote:Mnie wykreslcie, bo naszła mnie @...
Przykro mi i jestem z Tobą
RudaPaskudna jeszcze nic straconego, trzymam kciuki!!!
an.kie.tyk Gratuluję
U mnie niestety test dziś rano negatywny Dzis mam termin @ wię dupa zimna. Chyba czekają mnie przenosiny na październik.farmaceutka77, ankaa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MisiaZ88 wrote:Ja też rano zrobiłam teściora, piękne dwie grube krechy!!!
ale na teście owulacyjnymMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ja wczoraj zrobiłam sikańca i bardzo wyraźna, chodź słabsza od kontrolnej kreska. Dziś wizyta u gina. Na betę na razie nie idę, boje się, że będzie to co ostatnio... Radość, a później smutek że jednak fasolka nie chciała zostać z nami. Tym bardziej że dziś 30 dc i dopiero 29dc coś wyszło na teście (w poprzednie dni cień cienia) mimo, że cykle 25 dniowe. Powinna już być raczej gruba krecha. Mam nadzieję że dupek pomógł i za 9 miesięcy będę mogła tulić w rękach mojego Skarba, ale czasami rzeczywistość jest brutalna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 10:25
innamorata88, bulkaasia, zubii lubią tę wiadomość
-
k.k. wrote:Ja wczoraj zrobiłam sikańca i bardzo wyraźna, chodź słabsza od kontrolnej kreska. Dziś wizyta u gina. Na betę na razie nie idę, boje się, że będzie to co ostatnio... Radość, a później smutek że jednak fasolka nie chciała zostać z nami. Tym bardziej że dziś 30 dc i dopiero 29dc coś wyszło na teście (w poprzednie dni cień cienia) mimo, że cykle 25 dniowe. Powinna już być raczej gruba krecha. Mam nadzieję że dupek pomógł i za 9 miesięcy będę mogła tulić w rękach mojego Skarba, ale czasami rzeczywistość jest brutalna.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Wam wielkie, ale jak ktoś już raz straci ciążę to podchodzi bardzo ostrożnie to tego. Nie umiem się np cieszyć z tego tylko cały czas się martwię, chodzę bez przerwy do ubikacji sprawdzać czy coś czasami się nie dzieje... Teraz uważam, że ciąża to prawdziwy cud
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Witam się po tygodniach- podczytuje I wiem że wiele zielonych punkcików się pokazało u dziewczyn na wykresie- z całego serduszka GRATULACJE!!!
U mnie dupa pewnie będzie. Mam wszystkie objawy torbieli jajnika Wzdęcia, zaparcie i ćmienie w lewym jajniku- zazwyczaj ale prawy też czasem się odzywa. Ból pachwinowy... Buuu- CLO chyba zrobiło mi kuku na jajnikach- jem dupka 1tabletkę na dzień- czekam na @
Kolejny cykl chyba się szykuje na odpoczynek od starań i walka to torbielami -
k.k. wrote:Dzięki Wam wielkie, ale jak ktoś już raz straci ciążę to podchodzi bardzo ostrożnie to tego. Nie umiem się np cieszyć z tego tylko cały czas się martwię, chodzę bez przerwy do ubikacji sprawdzać czy coś czasami się nie dzieje... Teraz uważam, że ciąża to prawdziwy cud
Gratuluje po cichu kochana od teraz będziesz sie już tylko martwić czy ciąża ok czy poród przebiegnie ok jak się urodzi czy wszystko ok jak rośnie czy się dobrze rozwija itd. To nigdy nie mija ale rozumiem :* -
nick nieaktualny
-
an.kie.tyk wrote:Hej dziewczyny chciałam zameldować. Wczoraj siknęłam wieczorem na teściora i od razu różowy cień, dzisiaj powtórzyłam rano i jest wyraźniejsza kreseczka. Myślę, że @ nie zawita Jestm 9dpo
Super, gratulacje!!!
-
ines. wrote:jak TSH to do pełnego pakietu jeszcze ft3, ft4, anty-tpo i anty-tg - i z tym do endokrynologa, bo na podstawie samego tsh nic nie powie i tak cie skieruje na reszte.
Tak jak przypuszczałam. Na podstawie samego TSH 3,7 i prolaktyny prawie 1000 dostałam Euthyrox 25. Z prolaktyną na razie mam nic nie robić. Skierowania żadnego nie dostałam na dodatkowe badania. Tak więc muszę chyba jednak iść prywatnie, bo jakoś nie mam zaufania do takiej diagnozy...Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
ines. wrote:Toto a jak badałaś anty-tpo i anty-tg w kwietniu to miałaś coś? bo jak nie to się w sumie w tej kwestii zmienić nie powinno.
Dopiero zobaczyłam tą wiadomość.
W kwietniu tak to wyglądało:
ATG < 10 IU/ml (< 115)
ATPO 7,97 IU/ml (< 34)
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?