Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
toto wrote:Tak jak przypuszczałam. Na podstawie samego TSH 3,7 i prolaktyny prawie 1000 dostałam Euthyrox 25. Z prolaktyną na razie mam nic nie robić. Skierowania żadnego nie dostałam na dodatkowe badania. Tak więc muszę chyba jednak iść prywatnie, bo jakoś nie mam zaufania do takiej diagnozy...
-
Kuchcinka wrote:Zdecydowanie idź do innego lekarza.mz taka prolaktyna nigdy nie zajdziesz w ciaze...Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Dziewczyny....czy możliwa jest grzybica bez swędzenia i pieczenia? Mam upierdliwie nawracające nawet w tym cyklu połknęłam taką tabletkę, która miała mi się pomóc jej pozbyć raz a dobrze. A tu mam taką serowatą białą wydzielinę, dość sporo, ale nic tym razem nie swędzi i nie piecze ;/⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:Dziewczyny....czy możliwa jest grzybica bez swędzenia i pieczenia? Mam upierdliwie nawracające nawet w tym cyklu połknęłam taką tabletkę, która miała mi się pomóc jej pozbyć raz a dobrze. A tu mam taką serowatą białą wydzielinę, dość sporo, ale nic tym razem nie swędzi i nie piecze ;/
-
Nie no 4 dpo wątpię. No tak zauważalnie i czasem czuje jak "leci". Nic zapytam gina następnym razem, pachwiny mnie też jakoś bolą, może jakieś torbiele, albo nie wiem już co.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Oczywiście ze moze to byc niewyleczona infekcja, wcale nie musi swędzieć i piec. Serowata wydzielina nie bedzie objawem ciąży, zawsze bedzie objawem infekcji.
Zeby nie było ze rzucam słowa na wiatr, w kwietniu po poronieniu lekarz przypisał mi antybiotyki, po nich niestety dostałam infekcji. Swędziało jak cholera. Na własna rękę poszłam do apteki (byłam akurat w podróży poślubnej wiec nie miałam jak iść do lekarza) i kupiłam leki bez recepty na infekcje bakteryjno grzybicze pochwy. Swędzenie ustało. Wydawało mi sie ze wszystko minęło. Skończył sie maj a ja odczuwałam dziwny zapach z pochwy i miałam duzo śluzu. Wiecej niż normalnie. W połowie czerwca na wizycie u ginekologa od razu poprosiłam o badanie bo czułam ze cos jest nie halo. Pani doktor na pierwszy rzut oka powiedziała ze mam mocna infekcje. Bez żadnego swędzenia i pieczenia. Dostałam leki na receptę i wszystko przeszło. -
Nie zawsze pomaga
-
Ja dostałam taki zel dopochwowy, wstrzykiwali sie całość i miał działać przez 7 dni.
-
A ja dzisiaj rano po pomiarze przez chwilę myślałam, że może jesdnak jest szansa w tym cyklu - temperatura wysoko, 37 stopni, jak nigdy przed okresem... no ale po chwili przypomniało mi się, że wczoraj wypiłam 2 lampki wina po kolacji. No i pewnie stąd taki skokStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualnybulkaasia trzymam kciukasy za październik. A ja wciąż żyję nadzieją czekając na to, że 13 @ nie nadejdzie. No ale zobaczymy.... w razie w wizytę u gina sobie juz na termin "pookresowy" zabookowałam, niech bada czy wszystko ok
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misiaq wrote:Innamorata, co u Ciebie? Detox od forum?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Oj staram się trochę odciąć od starań - strasznie ,,ryją mi beret" Ja czekam na @ tempka z rana spadła także liczę, że już dzisiaj franca mnie zaszczyci. A na 14.10 jedziemy z moim żołnierzy przebadać
no tak - nowy cykl, nowe możliwości
życzę powodzenia! -
nick nieaktualny