Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
Jestem tu nowa, mam na imię Ola. Od roku staramy się z Mężem o dziecko. Równo tydzień temu ukazała się na teście bardzo blada druga kreska, oczywiście w piątek rano pobiegłam od razu na badanie bety, i otrzymałam wynik 158. Moje cykle są bardzo nieregularne, choruję na niedoczynność tarczycy. Pierwszy dzień ostatniego okresu przypada na 04.08.16. W poniedziałek powtórzyłam betę i wyniosła ona 565. Zaczęliśmy się z Mężem cieszyć na dobre, umówiłam wizytę u lekarza na poniedziałek 19.09. Wczoraj z tej radości chciałam skontrolować jak tam nasza ciąża się rozwija, i ponownie zrobiłam betę i niestety właśnie odebrałam wynik 853. Czy mały przyrost jak na 48godz. Dodam że czuję się dobrze, nie mam żadnych bóli i krwawień. Ale teraz powoli wpadam w panikę. Szukam podobnych wątków, żeby jakoś się pocieszyć i mieć nadzieję, że wszystko będzie ok. Macie dla mnie jakieś rady? Myślicie, że mam jutro iść znowu na betę, czy poczekać na spokojnie na wizytę u lekarza i USG?
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
olis87 wrote:Witajcie,
Jestem tu nowa, mam na imię Ola. Od roku staramy się z Mężem o dziecko. Równo tydzień temu ukazała się na teście bardzo blada druga kreska, oczywiście w piątek rano pobiegłam od razu na badanie bety, i otrzymałam wynik 158. Moje cykle są bardzo nieregularne, choruję na niedoczynność tarczycy. Pierwszy dzień ostatniego okresu przypada na 04.08.16. W poniedziałek powtórzyłam betę i wyniosła ona 565. Zaczęliśmy się z Mężem cieszyć na dobre, umówiłam wizytę u lekarza na poniedziałek 19.09. Wczoraj z tej radości chciałam skontrolować jak tam nasza ciąża się rozwija, i ponownie zrobiłam betę i niestety właśnie odebrałam wynik 853. Czy mały przyrost jak na 48godz. Dodam że czuję się dobrze, nie mam żadnych bóli i krwawień. Ale teraz powoli wpadam w panikę. Szukam podobnych wątków, żeby jakoś się pocieszyć i mieć nadzieję, że wszystko będzie ok. Macie dla mnie jakieś rady? Myślicie, że mam jutro iść znowu na betę, czy poczekać na spokojnie na wizytę u lekarza i USG?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
*Natka* wrote:Innamorata88 jakich testów używałas, że tak szybko Ci dwie kreseczki pokazało? Na dniach może zatestuje i nie wiem w co się zaopatrzyćMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej dziewczyny! Spójrzcie proszę na mój wykres i powiedzcie czy jeszcze jest szansa. Testy negatywne. Jutro termin @ ale dzisiaj już mnie dosc mocno brzuch bolał wiec sie jeszcze bardziej zdołowałam. To moj pierwszy cykl z mierzniem temp więc się za bardzo na tym nie znam. A ogólnie to 6 cykl starań.
-
*Natka* wrote:Fryzjereczka ja tam się nie znam na becie Ale to chyba dobry wynik?
A który to Twój dzień po owu?
Innamorata a jakiej czułości? Bo ja u siebie w Rossmanie chciałam kupić te słupkowe Ale one są 25 czułości...summer86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Kolejny cykl, 10 lub 11 dpo (nie wiem kiedy była owu dokłądnie), test o czułości 10 uml negatywny... bolące i opuchnięte piersi jak na okres, był ból jajnika od owu do około 8 dpo, pochwa zwężona, nie ma dużo śluzu... czy jest jeszcze szansa? Eh:(((10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy.