Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w sumie 3 cykl staran ,tak termin miesiaczki mam wyznaczony na piatek lub sobote ale ze testy wychodzily wiec chcialam sprawdzic na 100 prcent czy cos tam jest.Jezu jakie szczescie ,dzwonilam do lekarza na 27 wrzesnia mam wizyte w 6 tyg i kazal mi w niedziele powtorzyc bete
-
nick nieaktualny
-
Fryzjereczka szybko u Was zaskoczyło
Właśnie Zieziulka, gdzie jesteś? My tu czekamy niecierpliwie. -
nikira nie wiem co Ci odpowiedzieć, sprawdzasz temperaturę? Test był z porannego moczu?
Póki nie ma @ jest nadzieja, do objawów bym się nie przywiazywała - umysł lubi płatać figle. Dwa cykle temu miałam typowo ciążowe a ciązy nie ma. -
nick nieaktualny
-
Dopiero wróciłam do domu, miałam dzisiaj szefa na głowie, jestem padnięta. Miałam w ciągu dnia chwile grozy bo na papierze zobaczyłam podbarwiony na brązowo śluz i takie jakby niteczki strzępki czerwone?! Teraz jakby przeszło, ale boje się, że nici z tego będą. Beta może jakaś wyjść bo test widoczny, ale czy będzie rosnąć? Zobaczymy...Nie mam jeszcze wyników będą pewnie po 20:00.
Też jestem z WrocławiaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 18:49
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka, bądź dobrej myśli. Plamienia chyba są normalne, jeśli nie są mocne i nie ma dużo krwi to ja bym nie traciła nadziei. Daj znać jak będą wyniki.
Mania25, nie lubię! Ale spokojnie, to pierwszy cykl dopiero. Jeśli dotrwam do listopada (a pewnie tak) to się spotkamy w wątku i będzie mój urodzinowy cykl.. z prognozy cykli na OF wychodzi mi owu dzień przed 30-stymi urodzinami. -
Zieziulka wrote:Dopiero wróciłam do domu, miałam dzisiaj szefa na głowie, jestem padnięta. Miałam w ciągu dnia chwile grozy bo na papierze zobaczyłam podbarwiony na brązowo śluz i takie jakby niteczki strzępki czerwone?! Teraz jakby przeszło, ale boje się, że nici z tego będą. Beta może jakaś wyjść bo test widoczny, ale czy będzie rosnąć? Zobaczymy...Nie mam jeszcze wyników będą pewnie po 20:00.
Też jestem z WrocławiaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
olis87 wrote:Witajcie,
Jestem tu nowa, mam na imię Ola. Od roku staramy się z Mężem o dziecko. Równo tydzień temu ukazała się na teście bardzo blada druga kreska, oczywiście w piątek rano pobiegłam od razu na badanie bety, i otrzymałam wynik 158. Moje cykle są bardzo nieregularne, choruję na niedoczynność tarczycy. Pierwszy dzień ostatniego okresu przypada na 04.08.16. W poniedziałek powtórzyłam betę i wyniosła ona 565. Zaczęliśmy się z Mężem cieszyć na dobre, umówiłam wizytę u lekarza na poniedziałek 19.09. Wczoraj z tej radości chciałam skontrolować jak tam nasza ciąża się rozwija, i ponownie zrobiłam betę i niestety właśnie odebrałam wynik 853. Czy mały przyrost jak na 48godz. Dodam że czuję się dobrze, nie mam żadnych bóli i krwawień. Ale teraz powoli wpadam w panikę. Szukam podobnych wątków, żeby jakoś się pocieszyć i mieć nadzieję, że wszystko będzie ok. Macie dla mnie jakieś rady? Myślicie, że mam jutro iść znowu na betę, czy poczekać na spokojnie na wizytę u lekarza i USG? -
Dziewczyny mam wyniki:
beta-HCG = 87,63 mIU/ml
Progesteron = 42,37 ng/ml
Tym niemniej ogłaszam oficjalny CUD na forum! :Dinnamorata88, ines., 91Ewela09, misiaq, i-feel-you, Olcc., bertha, farmaceutka77, MisiaZ88, _Abby_, tutusia lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka na to CUDownie! Moje gratulacje, dbaj teraz o siebie.
Kiedy wybierasz się do gina? -
Zieziulka wrote:Dziewczyny mam wyniki:
beta-HCG = 87,63 mIU/ml
Progesteron = 42,37 ng/ml
Tym niemniej ogłaszam oficjalny CUD na forum! :D
juhuuuuu gratulacje dziewczyny! oby teraz ładnie rosło
Zieziulka moge zapytać jakie masz wyniki tarczycowe, że się udało? pytanie stąd, ze sama sie zmagam z niedoczynnością....Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny