Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:U mnie jak we wrześniu się nie uda to zmieniam lekarza ...
bo twierdzi ze rok starań i dopiero leki.. ale to osiwieć można;)
Mój teraźniejszy odrazu zacZal działać za to go lubie nie marnuje ani miesiąca, cały czas cos robi to takie badanie to taki lek i czuje ze sie mną zajmuje w pełni (jeden minus praktycznie nie da się do niego dodzwonić) -
Agniechaaaa wrote:Mój teraźniejszy odrazu zacZal działać za to go lubie nie marnuje ani miesiąca, cały czas cos robi to takie badanie to taki lek i czuje ze sie mną zajmuje w pełni (jeden minus praktycznie nie da się do niego dodzwonić)
Mój oświadczył mi ze mam endometriozę, ale twierdzi ze lkka i to nie wpłynie na starania... Ze niby mam jedno dziecko to powinno być wszystko ok.
Jednie co zalecił to sex w dni płodne i trzymanie nóg do góry:) Ot jego lekarstwo ...
Teraz 7 msc starań i jeśli za 7 dni będzie jedna kreska idę do kogoś kto zadziała...
Bo może jednak coś się we mnie blokuje.. -
nick nieaktualnyViola999 wrote:Mój oświadczył mi ze mam endometriozę, ale twierdzi ze lkka i to nie wpłynie na starania... Ze niby mam jedno dziecko to powinno być wszystko ok.
Jednie co zalecił to sex w dni płodne i trzymanie nóg do góry:) Ot jego lekarstwo ...
Teraz 7 msc starań i jeśli za 7 dni będzie jedna kreska idę do kogoś kto zadziała...
Bo może jednak coś się we mnie blokuje..
Lekarz dobra rada nogi do góry to faktycznie pomógł
-
Tak gorzej bo go posłuchałam:) Śmiechu mój mąż miał co nie miara, ale jak się chce drugie dziecko to cuda można robić
Ogólnie to 7 lat musiałam czekać na drugie dziecko a raczej na przemyślaną i dobrowolną decyzję mojego męża..
Jest spod znaku byka wiec to nie było łatwe zadanie.. a teraz jak już "dorósł" to mi tu nie zaskakuje. -
cześć dziewczyny, miałam zamiar dołączyć do Was w październiku, ale dziś zrobiłam betę z krwi i wyszła 7 mlu/ml. dziś moj 12 dpo i w ciągu dnia miałam sluz zabarwiony na brązowo, w sumie nie liczyłam że coś z tego będzie w tym cyklu. czy taka wartość to jednak nie za mało żeby ciaza się utrzymała? macie z tym jakieś doświadczenia? będę bardzo wdzięczna za pomoc.
pozdrawiam serdecznie3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:cześć dziewczyny, miałam zamiar dołączyć do Was w październiku, ale dziś zrobiłam betę z krwi i wyszła 7 mlu/ml. dziś moj 12 dpo i w ciągu dnia miałam sluz zabarwiony na brązowo, w sumie nie liczyłam że coś z tego będzie w tym cyklu. czy taka wartość to jednak nie za mało żeby ciaza się utrzymała? macie z tym jakieś doświadczenia? będę bardzo wdzięczna za pomoc.
pozdrawiam serdecznie
Kochana gratuluje wszystko zależy kiedy doszło do implantację widocznie niedawno i dlatego beta jest taka mała najważniejszy jest przyrost. Powtórz za 48h jeżeli wzrośnie o 66% to wszystko jest ok na spokojnie!! -
mam nadzieję, że właśnie z tego powodu beta jest niska... najgorsze, że jeszcze od godziny mam dosyć częste "kłucia" w podbrzuszu, nie wiem czy to normalne. postaram się wyluzowac, choć ciężko. dziękuję za słowa otuchy3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:mam nadzieję, że właśnie z tego powodu beta jest niska... najgorsze, że jeszcze od godziny mam dosyć częste "kłucia" w podbrzuszu, nie wiem czy to normalne. postaram się wyluzowac, choć ciężko. dziękuję za słowa otuchy
Nie denerwuj sie bo to tylko pogarsza sprawę i nie jest korzystne dla kropka teraz poprostu dostrzegasz wszystko tysiąc razy bardziej. Połóż sie, odpocznij i zobaczysz jak beta wystrzeli w gore -
Inna, to kciuki zeby prawy jajowod przepuścił jajeczka a ile miałaś jakiej wielkości?
Ile dostałaś Ovitrelle? Ja miałam wczoraj pregnyl 10.000jedn. Pęcherzyk 2.3x2 rano (pregnyl popołudniu).
A jeszcze pytanie o objawy - bo to drugi raz jak mam pregnyl i za pierwszym razem kilka miesięcy temu nie pamietam jakie miałam objawy, czy jakiekolwiek, a dzisiaj mam bolą e sutki - w sumie pierwszy raz w życiu taki objaw zauważyłam u siebie. Zastanawiam sie czy to nie po pregnylu. Miałaś tak kiedyś po pregnylu/ovitrelle?
Gratulacje dla kolejnych pozytywnych testów!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Misia21 wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam PINK test który niestety wyszedł negatywny dodam , że test który robiłam rano i wyszła 2 blada kreska był firmy facelle... Chyba trzeba przygotować się na kolejne rozczarowanie
Mi też kiedyś wyszła taką kreska i w ciąży nie byłam -
bertha wrote:Inna, to kciuki zeby prawy jajowod przepuścił jajeczka a ile miałaś jakiej wielkości?
Ile dostałaś Ovitrelle? Ja miałam wczoraj pregnyl 10.000jedn. Pęcherzyk 2.3x2 rano (pregnyl popołudniu).
A jeszcze pytanie o objawy - bo to drugi raz jak mam pregnyl i za pierwszym razem kilka miesięcy temu nie pamietam jakie miałam objawy, czy jakiekolwiek, a dzisiaj mam bolą e sutki - w sumie pierwszy raz w życiu taki objaw zauważyłam u siebie. Zastanawiam sie czy to nie po pregnylu. Miałaś tak kiedyś po pregnylu/ovitrelle?
Gratulacje dla kolejnych pozytywnych testów!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości