Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:U mnie pojawił się raptem jeden dojrzały pęcherzyk 23mm reszta to bieda straszna - a zapowiadało się na podwójną owulkę z lewego. Pregnyl ponoć u części dziewczyn powoduje takie objawy. Ja biorę Ovvitrelle i nic się nie dzieje. U mnie owu chyba było nad ranem, bo tempka lekko odbiła.
Kochana jeden wystarczy ! Wiem, że my juz z doświadczenia wolimy miec zapas i większe szanse ale tak naprawdę czasem jeden wystarczy do osiągnięcia celuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 08:56
-
Agniechaaaa wrote:Kochana jeden wystarczy ! Wiem, że my juz z doświadczenia wolimy miec zapas i większe szanse ale tak naprawdę czasem jeden wystarczy do osiągnięcia celu
Wiem wiem, tak nam się prawie udało bez stymulacji 2 cykle temu. Mam tylko nadzieję, że ten prawy jajowód jednak jest drożny.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Znajdzie dla siebie przejście jestem pewna a wtedy dopadną go "oni" i fasolek gotowyMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:No to juz możesz być zafasolkowana i teraz juz tylko czekać aż sie zagnieździ ale koniecznie dzis "odlejcie" tak na wszelki wypadekMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Kochana kompiel z bombelkami, świece i ciepły kocyk przepis na sukces gotowy
Ale 1 butelka czerwonego wina się ostała, także ten...Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Jak naszego pięciolatka hibernuje hahaha
Ale 1 butelka czerwonego wina się ostała, także ten...
Tez sie przerzucam na czerwone wino podobno dobre na endo. A czy na to jakieś znaczenie czy wytrawne czy słodkie? :p podobno nie ma głupich pytań -
Agniechaaaa wrote:Tez sie przerzucam na czerwone wino podobno dobre na endo. A czy na to jakieś znaczenie czy wytrawne czy słodkie? :p podobno nie ma głupich pytańMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj z wizytą u gina i niestety dupa blada. Nie widać żadnych pęcherzyków a 11 dc więc chyba coś już powinno być. Endo cienkie jak zadek węża, trochę ponad 6 mm, więc ginekolożka powiedziała że ten cykl w kanał. Eh... Do tego dała mi luteinę, którą nie wiem czy mam brać czy nie mam brać, bo w sumie nigdy nie miałam problemu z cyklami - wahania max 2-3 dni, a tu nagle dawka 200 mg przez 10 dni. I teraz sama nie wiem czy ćpunić to tak bez badań itp czy sobie darować i poczekać na moją własną @, bo z tego co doczytałam to toto głównie na uregulowanie cyklu. I tak mi kurna jakoś źle i niedobrze... trochę mnie podłamała tą wczorajszą wizytą.
-
nick nieaktualnyRuda Paskuda wrote:A ja wczoraj z wizytą u gina i niestety dupa blada. Nie widać żadnych pęcherzyków a 11 dc więc chyba coś już powinno być. Endo cienkie jak zadek węża, trochę ponad 6 mm, więc ginekolożka powiedziała że ten cykl w kanał. Eh... Do tego dała mi luteinę, którą nie wiem czy mam brać czy nie mam brać, bo w sumie nigdy nie miałam problemu z cyklami - wahania max 2-3 dni, a tu nagle dawka 200 mg przez 10 dni. I teraz sama nie wiem czy ćpunić to tak bez badań itp czy sobie darować i poczekać na moją własną @, bo z tego co doczytałam to toto głównie na uregulowanie cyklu. I tak mi kurna jakoś źle i niedobrze... trochę mnie podłamała tą wczorajszą wizytą.
Ja zawsze sie stosuje do zalrcrn lekarze. Ale moj orgsnizm lubi platac figle na maxa moja @ spoznia sie j6z z wizyta 2tyg... i za pewne sie nie pokarze bez luteinki... znam to zalamanie. Wkurza mnie, ze ja mam inny plan i zalorzenie a szara rzeczywistosc sprowadza mnie do pionu -
A ja wczoraj byłam ponownie na wizycie tj. 15dc i okazało się, że pęcherzyk mega podrósł bo ma średnicę 20 mm a endo wzrostło do 9,8 mm więc chyba dobrze? od razu dostałam ovitrelle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 12:27
bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Tez sie przerzucam na czerwone wino podobno dobre na endo. A czy na to jakieś znaczenie czy wytrawne czy słodkie? :p podobno nie ma głupich pytańhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
czekajacnacud - to we trzy jestesmy teraz po zastrzyku, teraz tylko cierpliwie czekac do terminu @...
Wlasnie sobie przypomnialam, ze od dzisiaj duphaston mialam brac 2x2 i oczywiscie zapomnialam rano.. takze zaczne od wieczora.
Inna, czekajacnacud - wy dostalyscie dupka albo luteine? jaka dawke?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
innamorata88 wrote:Ponoć lepsze wytrawne, ale mnie po nim strasznie zgaga męczy hehehe czego ja już na endo nie brałam
Wytrawne, zdecydowanie epsze Akurat wytrawne wino na szczęście JUŻ lubię, więc wchodzi przyjemnie po lampce wieczorem (i zasypiam w sekundę ). Aleeeee od tego cyklu piję olej lniany i to dopiero jest straszliwy hardcore, nie mam już pomysłu jak sprawić, aby TO było smaczniejsze - a pochłonąć trzeba 4 łyżki stołowe na dzień... dziś mam na szczeście już za sobą poranną dawkę.
Inna, a tak poza tym - ten Twój cykl jest przecież skazany na sukces! Nie ma co za dużo rozkminiać - serduszkujcie ile wlezie, owulka musi być owocna, przecież zostało ustalone - do trzech razy sztuka, 2 biochemy i teraz zaskoczy na bank!Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualny