Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zwm gratki! Piękna krecha
Ja dziś 3 dzien po @, ktora oczywiscie nie przyszla kontrolnie siknelam, bo jutro na Malte powinnam wracac, ale w ciazy oczywiscie zostaje az sie pobadam i wszystko bedzie dobrze, bo ciaze w Polsce zamierzam prowadzic
No i kreseczke ciemnieje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61bcea67b04d.jpgbertha lubi tę wiadomość
-
zwm wrote:A ty misia nie testujesz juz 17 dpo i tem. Codziennie to wyższa
w ostatnim cyklu @ przyszła w 19dpo, więc wolę za wcześnie nie testować. ale wierzę że tym razem się uda! -
nick nieaktualnytutusia wrote:Zwm gratki! Piękna krecha
Ja dziś 3 dzien po @, ktora oczywiscie nie przyszla kontrolnie siknelam, bo jutro na Malte powinnam wracac, ale w ciazy oczywiscie zostaje az sie pobadam i wszystko bedzie dobrze, bo ciaze w Polsce zamierzam prowadzic
No i kreseczke ciemnieje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61bcea67b04d.jpg
Cudnie -
Witam
Testowałem we wtorek w tym tygodniu i oczywiscie jedna kreska.
Nie zdziwiło by mnie to bo staramy sie juz z mężem 2 lata i nic.
Zawsze tydzien przed @ bolaly mnie piersi i w dole kregoslupa. Poprostu czułam ze przyjdzie napewno.
Tym razem jest inaczej. Nic nie czuję piersi sa normalne niebolace. Jestem 2 dni po spodziewanej @ i tempka wciaz rośnie.
Testuje drugi raz we wtorek. Po tygodniu od ostatniego testu
Co o tym myślicie jest szansa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 08:59
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
zwm wrote:Nawet nie wiecie jak się cieszę 13 miesiecy starań 13 owulacja a do 13 nie wytrzymalam z testemwidać ze 13 szczęśliwaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyDomcia23 wrote:Witam
Testowałem we wtorek w tym tygodniu i oczywiscie jedna kreska.
Nie zdziwiło by mnie to bo staramy sie juz z mężem 2 lata i nic.
Zawsze tydzien przed @ bolaly mnie piersi i w dole kregoslupa. Poprostu czułam ze przyjdzie napewno.
Tym razem jest inaczej. Nic nie czuję piersi sa normalne niebolace. Jestem 2 dni po spodziewanej @ i tempka wciaz rośnie.
Testuje drugi raz we wtorek. Po tygodniu od ostatniego testu
Co o tym myślicie jest szansa?
Ja bym juz testowała. Jeżeli @juz sie spóźnia, to wynik bedzie na pewno wiarygodny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny