Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wrześniówki :)
Odpowiedz

Wrześniówki :)

Oceń ten wątek:
  • duszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola przyjemniej 10-11 dni

gIM3p1.png
    X9Kyp1.png
    3Fi4p1.png
  • *Natka* Koleżanka

Wysłany: 21 września 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ten cykl stracony dzisiaj przyjdZie @ czuje to w kościach od wczoraj płomienie a zawsze tak mam dzień przed... :/
    Czyli testujemy w październiku...

5cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Natka* wrote:
    U mnie ten cykl stracony dzisiaj przyjdZie @ czuje to w kościach od wczoraj płomienie a zawsze tak mam dzień przed... :/
    Czyli testujemy w październiku...

Zapraszamy do "ekipa z października" ;)

• duszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie strasznie łamie po kościach od wczoraj,ledwo się ruszam . Boli mnie dosłownie wszystko :(

gIM3p1.png
    X9Kyp1.png
    3Fi4p1.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli teraz muszę ubrać się w cierpliwość.. tydzień przede mną do testowania..:(
    Obym tylko sobie tysiaca objawów nie wmawiała;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duszka wrote:
    A mnie strasznie łamie po kościach od wczoraj,ledwo się ruszam . Boli mnie dosłownie wszystko :(

Przeziębienie?

• bertha Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekającanacud wrote:
    Ja wczoraj byłam na podglądzie i ogarnął mnie smutek niestety... brałam CLO od 5-9dc w zwiększonej dawce tj. 2x1 a było jedno jajko 13mm lekarz kazał przyjechać za 2 dni ale oczywiście nie robi nam nadziei... powiedział, że zmienimy leki od nowego cyklu na jakiś LETROZOL? znacie ten lek? a jak to nie pomoże to jakiś lek na F... nie pamiętam nazwy ale mówił że to droższy lek. smutno mi :( tak już się zastanawiałam czy może mężowi mimo dobrych wyników nie spróbować dawać jakiś suplementów takich wspomagających. Może znacie jakieś takie witaminki?
    Moj gin i wielu dziewczynom polecali ginowie dla mężów Profertil. Moj to bierze. Wierz ze dziala, choc nie sprawdzalismy wynikow po kilku miesiacach brania..

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • duszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Przeziębienie?
    Raczej nerwy . Jestem strasznie nerwowa osobą, bardzo wszytko przeżywam , biorę do siebie i się przejmuję . Stresów ostatnio mi nie brakuje :(

gIM3p1.png
    X9Kyp1.png
    3Fi4p1.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulucje wszystkim zaciążonym, bo widze dzialo sie przez 2 dni!! :)

Ja jestem po pregnylu wczoraj, mysle, ze pecherzyki juz pekly, bo mnie wczoraj bolaly jajniki, czulam jakbym zaraz miala pęknąć, a dzisiaj juz nie i temp wzrosła i sluz zaczyna sie zmieniac na kremowy. Test pierwszy pewnie 30.09. :)

Inna jak tam jajca?

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duszka wrote:
    Raczej nerwy . Jestem strasznie nerwowa osobą, bardzo wszytko przeżywam , biorę do siebie i się przejmuję . Stresów ostatnio mi nie brakuje :(

Nie możesz tak sie stresować kochana. Wiesz nerwy przy staraniach są bardzo niewskazane. Olewaj pewne sprawy :)

• Misia21 Debiutantka

Wysłany: 21 września 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! :) obserwuje wasze posty od dłuższego czasu ale nigdy się nie udzielałam. Staramy się z mężem o dziecko od 9 miesięcy, przez ten czas pod koniec cyklu zawsze miałam " typowe" objawy ciążowe które chyba sama usilnie próbowałam u siebie zauważyć ... oczywiście kiedy przychodziła @ przychodziło również wielkie rozczarowanie... Dzisiaj rano postanowiłam zatestowac 11dp do miesiączki mam jeszcze 4 dni. Poniżej wklejam zdjęcie testu i nie wiem czy mam zwidy czy jest tam jakiś cień cienia..

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6796634ff394.jpg

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Gratulucje wszystkim zaciążonym, bo widze dzialo sie przez 2 dni!! :)

Ja jestem po pregnylu wczoraj, mysle, ze pecherzyki juz pekly, bo mnie wczoraj bolaly jajniki, czulam jakbym zaraz miala pęknąć, a dzisiaj juz nie i temp wzrosła i sluz zaczyna sie zmieniac na kremowy. Test pierwszy pewnie 30.09. :)

Inna jak tam jajca?
    Ja dzisiaj szprycowałam się ovitrellem. Ehh szkoda gadać, przechwaliłam lewego jajcora, bo pęcherzyki przestały rosnąć, za to owu idzie z prawego. Dobrze to nie wróży, bo pierwsze 6 cykli szło z tamtego i dupa blada. Do tego endo szału nie robi - 8mm. W pakiecie nabawiłam się prawdopodobnie mięśniaka macicy. Normalnie żyć nie umierać. :P

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Ja dzisiaj szprycowałam się ovitrellem. Ehh szkoda gadać, przechwaliłam lewego jajcora, bo pęcherzyki przestały rosnąć, za to owu idzie z prawego. Dobrze to nie wróży, bo pierwsze 6 cykli szło z tamtego i dupa blada. Do tego endo szału nie robi - 8mm. W pakiecie nabawiłam się prawdopodobnie mięśniaka macicy. Normalnie żyć nie umierać. :P

Nie ma co się na zapas źle nastawiać :) ja jestem w stosunku do Ciebie nastawiona owocnie ;) skoro ovulk idzie to najwazniejsze endo tez tragedi nie ma wiec luz :)
    A co do mięśniaka to cos więcej ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia21 wrote:
    Cześć dziewczyny ! :) obserwuje wasze posty od dłuższego czasu ale nigdy się nie udzielałam. Staramy się z mężem o dziecko od 9 miesięcy, przez ten czas pod koniec cyklu zawsze miałam " typowe" objawy ciążowe które chyba sama usilnie próbowałam u siebie zauważyć ... oczywiście kiedy przychodziła @ przychodziło również wielkie rozczarowanie... Dzisiaj rano postanowiłam zatestowac 11dp do miesiączki mam jeszcze 4 dni. Poniżej wklejam zdjęcie testu i nie wiem czy mam zwidy czy jest tam jakiś cień cienia..

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6796634ff394.jpg

No niby cos tam widać ale ja bym powtórzył za 2dni rano jeszcze raz. Chyba ze jestes bardzo niecierpliwa to beta :)

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Nie ma co się na zapas źle nastawiać :) ja jestem w stosunku do Ciebie nastawiona owocnie ;) skoro ovulk idzie to najwazniejsze endo tez tragedi nie ma wiec luz :)
    A co do mięśniaka to cos więcej ?
    Ehh dzięki Aga, owu będzie, ale z prawego, który prawdopodobnie jest zatkany. :P No nic cuda się ponoć zdarzają i staram się nie nastawiać negatywnie. Co ma być to będzie. Prawdopodobnie mięśniak :/ dopiero jak mnie otworzą będzie wiadomo co to, aż się cała trzęsę. :/

Mikołaj 25.04.2011

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Ehh dzięki Aga, owu będzie, ale z prawego, który prawdopodobnie jest zatkany. :P No nic cuda się ponoć zdarzają i staram się nie nastawiać negatywnie. Co ma być to będzie. Prawdopodobnie mięśniak :/ dopiero jak mnie otworzą będzie wiadomo co to, aż się cała trzęsę. :/

Kochana ja zaszłam w ciąże a jak poroniłam i zrobili mi histeroskopie to okazało się, że moje oba jajowody były "posklejane" wiec teoretycznie to cud, że zaszkovzyliśmy ;) wiec wiara czyni cuda! Bądź dobrej myśli ;)
    Ja trzymam kciuki, i jeszcze na pocieszenie moja mama miała mięśniaka a na ostatnim usg okazało się, że samoczynnie się zmniejsza. Wiec bez nerwów :*

innamorata88 lubi tę wiadomość

• Kicia304 Debiutantka

Wysłany: 21 września 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Test pozytywny ale za dwa dni robie drugi zeby sie upewnić. Pozdrawiam i życzę szczęścia dla Was wszystkich

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 18:55

Misia21, ;oniqa, misiaq lubią tę wiadomość

ae266f9682.png

27.07.2016 - Aniołek 5tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicia304 wrote:
    Dziewczyny! Test pozytywny ale za dwa dni robie drugi zeby sie upewnić

Gratuluje!!!! Rozsyłaj wiruski dla Nas <3

Kicia304 lubi tę wiadomość

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana ja zaszłam w ciąże a jak poroniłam i zrobili mi histeroskopie to okazało się, że moje oba jajowody były "posklejane" wiec teoretycznie to cud, że zaszkovzyliśmy ;) wiec wiara czyni cuda! Bądź dobrej myśli ;)
    Ja trzymam kciuki, i jeszcze na pocieszenie moja mama miała mięśniaka a na ostatnim usg okazało się, że samoczynnie się zmniejsza. Wiec bez nerwów :*
    Dziekuję, dajesz nadzieję :*

Mikołaj 25.04.2011

• Misia21 Debiutantka

Wysłany: 21 września 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam PINK test który niestety wyszedł negatywny dodam , że test który robiłam rano i wyszła 2 blada kreska był firmy facelle... Chyba trzeba przygotować się na kolejne rozczarowanie :(

‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ