Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekającanacud wrote:Ja wczoraj byłam na podglądzie i ogarnął mnie smutek niestety... brałam CLO od 5-9dc w zwiększonej dawce tj. 2x1 a było jedno jajko 13mm lekarz kazał przyjechać za 2 dni ale oczywiście nie robi nam nadziei... powiedział, że zmienimy leki od nowego cyklu na jakiś LETROZOL? znacie ten lek? a jak to nie pomoże to jakiś lek na F... nie pamiętam nazwy ale mówił że to droższy lek. smutno mi tak już się zastanawiałam czy może mężowi mimo dobrych wyników nie spróbować dawać jakiś suplementów takich wspomagających. Może znacie jakieś takie witaminki?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Gratulucje wszystkim zaciążonym, bo widze dzialo sie przez 2 dni!!
Ja jestem po pregnylu wczoraj, mysle, ze pecherzyki juz pekly, bo mnie wczoraj bolaly jajniki, czulam jakbym zaraz miala pęknąć, a dzisiaj juz nie i temp wzrosła i sluz zaczyna sie zmieniac na kremowy. Test pierwszy pewnie 30.09.
Inna jak tam jajca?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnyduszka wrote:Raczej nerwy . Jestem strasznie nerwowa osobą, bardzo wszytko przeżywam , biorę do siebie i się przejmuję . Stresów ostatnio mi nie brakuje
Nie możesz tak sie stresować kochana. Wiesz nerwy przy staraniach są bardzo niewskazane. Olewaj pewne sprawy -
Cześć dziewczyny ! obserwuje wasze posty od dłuższego czasu ale nigdy się nie udzielałam. Staramy się z mężem o dziecko od 9 miesięcy, przez ten czas pod koniec cyklu zawsze miałam " typowe" objawy ciążowe które chyba sama usilnie próbowałam u siebie zauważyć ... oczywiście kiedy przychodziła @ przychodziło również wielkie rozczarowanie... Dzisiaj rano postanowiłam zatestowac 11dp do miesiączki mam jeszcze 4 dni. Poniżej wklejam zdjęcie testu i nie wiem czy mam zwidy czy jest tam jakiś cień cienia..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6796634ff394.jpg -
bertha wrote:Gratulucje wszystkim zaciążonym, bo widze dzialo sie przez 2 dni!!
Ja jestem po pregnylu wczoraj, mysle, ze pecherzyki juz pekly, bo mnie wczoraj bolaly jajniki, czulam jakbym zaraz miala pęknąć, a dzisiaj juz nie i temp wzrosła i sluz zaczyna sie zmieniac na kremowy. Test pierwszy pewnie 30.09.
Inna jak tam jajca?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Ja dzisiaj szprycowałam się ovitrellem. Ehh szkoda gadać, przechwaliłam lewego jajcora, bo pęcherzyki przestały rosnąć, za to owu idzie z prawego. Dobrze to nie wróży, bo pierwsze 6 cykli szło z tamtego i dupa blada. Do tego endo szału nie robi - 8mm. W pakiecie nabawiłam się prawdopodobnie mięśniaka macicy. Normalnie żyć nie umierać.
Nie ma co się na zapas źle nastawiać ja jestem w stosunku do Ciebie nastawiona owocnie skoro ovulk idzie to najwazniejsze endo tez tragedi nie ma wiec luz
A co do mięśniaka to cos więcej ? -
nick nieaktualnyMisia21 wrote:Cześć dziewczyny ! obserwuje wasze posty od dłuższego czasu ale nigdy się nie udzielałam. Staramy się z mężem o dziecko od 9 miesięcy, przez ten czas pod koniec cyklu zawsze miałam " typowe" objawy ciążowe które chyba sama usilnie próbowałam u siebie zauważyć ... oczywiście kiedy przychodziła @ przychodziło również wielkie rozczarowanie... Dzisiaj rano postanowiłam zatestowac 11dp do miesiączki mam jeszcze 4 dni. Poniżej wklejam zdjęcie testu i nie wiem czy mam zwidy czy jest tam jakiś cień cienia..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6796634ff394.jpg
No niby cos tam widać ale ja bym powtórzył za 2dni rano jeszcze raz. Chyba ze jestes bardzo niecierpliwa to beta -
Agniechaaaa wrote:Nie ma co się na zapas źle nastawiać ja jestem w stosunku do Ciebie nastawiona owocnie skoro ovulk idzie to najwazniejsze endo tez tragedi nie ma wiec luz
A co do mięśniaka to cos więcej ?Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Ehh dzięki Aga, owu będzie, ale z prawego, który prawdopodobnie jest zatkany. No nic cuda się ponoć zdarzają i staram się nie nastawiać negatywnie. Co ma być to będzie. Prawdopodobnie mięśniak dopiero jak mnie otworzą będzie wiadomo co to, aż się cała trzęsę.
Kochana ja zaszłam w ciąże a jak poroniłam i zrobili mi histeroskopie to okazało się, że moje oba jajowody były "posklejane" wiec teoretycznie to cud, że zaszkovzyliśmy wiec wiara czyni cuda! Bądź dobrej myśli
Ja trzymam kciuki, i jeszcze na pocieszenie moja mama miała mięśniaka a na ostatnim usg okazało się, że samoczynnie się zmniejsza. Wiec bez nerwów :*innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Test pozytywny ale za dwa dni robie drugi zeby sie upewnić. Pozdrawiam i życzę szczęścia dla Was wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 18:55
Misia21, ;oniqa, misiaq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Kochana ja zaszłam w ciąże a jak poroniłam i zrobili mi histeroskopie to okazało się, że moje oba jajowody były "posklejane" wiec teoretycznie to cud, że zaszkovzyliśmy wiec wiara czyni cuda! Bądź dobrej myśli
Ja trzymam kciuki, i jeszcze na pocieszenie moja mama miała mięśniaka a na ostatnim usg okazało się, że samoczynnie się zmniejsza. Wiec bez nerwów :*Mikołaj 25.04.2011