Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jak tam u was bylo z zagniezdzeniem zarodka? Pamiętacie ten moment bo wiem ze niektóre kobiety czują ból badz właśnie plamienia mają.25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Dziewczyny a jak tam u was bylo z zagniezdzeniem zarodka? Pamiętacie ten moment bo wiem ze niektóre kobiety czują ból badz właśnie plamienia mają.
Kilka dni przed pozytywnym testem robiłam tatuaż, plan na grudzień brzmiał "nie zajść w ciążę". 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 16:42
-
Karloina wrote:Dziewczyny a jak tam u was bylo z zagniezdzeniem zarodka? Pamiętacie ten moment bo wiem ze niektóre kobiety czują ból badz właśnie plamienia mają.
A ja miałam plamienie. W sumie ciężko to nazwać plamienie bo to kilka nitek beżowego śluzu, 2 dni z rzędu wieczorem. I wtedy pomyślałam ze chyba się udało 😁 -
Karolina mi sie wydaje ze mialam to w sobote o 6 rano jak sie obudzilam do pracy to bylo tak zimno w domu bo w nocy nie chodzilo ogrzewanie. Ja przy wstawaniu z lozka poczulam takie cieplo , uderzenie goraca, wrzec pot na plecach... i zaczelam otwierac okna, moj wtedy zaczal mnie pytac czy to jest juz ten czas kiedy zglupialam? 🙈😁😂
Pomyslalam o tym zagniezdzeniu wtedy ze to moze byc to bo wiedzialam ze dziwne cos... i w niedziele rano zobaczylam 2 bladzioszek.. .ale reki se nie dam obciac czy to bylo to..? Innych zadnych objawow nie mialam....
Wszystkie objawy przyszly wraz z pozytywnym testem.
Luna jak ustawilas ten pasek????🙈🥰😍😍
Dziewczyny wy na slodkie a ja na slone... 🤔🤔🤔🤔
Surowy kalafior z solą 😁😁😁😁👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja do niedawna tez słone, teraz zaczęłam akceptować słodkie ale w małych ilościach. A ja KOCHAŁAM wszystko co słodkie 😂 wiec dla mnie to nietypowe. Nawet coca coli nie mogę pic 🤢
A z suwaczkiem walczyłam długo aż się udało 😂 w necie wpisałam suwaczki na forum, na stronie stworzyłam wzór i skopiowałam link, wkleiłam w ustawieniach profilu jako mój podpis czy jakoś tak. I faktycznie tylko na komputerze można to zrobić 🤷♀️ -
Okey jutro sprobuje 💪 Dziekuje 😘
Dzis walcze do 24.00 w pracy 😴😴😴😴😴😴
Dziewczyny czy ta mokrosc z pochwy na poczatku jest taka normalna calkiem? Moze nie jest az tak duzo sluzu ale ciagle jakas plamka czy na wkladce czy na bieliznie ..
To uczucie mokrosci powoduje ze latam do toalety sprawdzac co to 😂😂😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Cześć dziewczyny z mężem zaczęłam starania w bieżącym cyklu owulacja była 14 dc po obserwacji organizmu od 17 dc mam bóle podbrzusza jakby jajniki a jednak czuje całe podbrzusze np przy kasłaniu. Trochę dziwne bo zazwyczaj przed miesiączka bóle piersi i brzucha zaczynały się parę dni przed @.Na test za wcześnie cykle 28 dniowe żadnych innych objawów, dzisiaj tylko lekko podwyższona temp 37 a jest mi zimno, nie czuje się przeziębiona. Dziś 22 dc. Co o tym myślicie bo ja już się nakręcam niepotrzbnie.
-
Dokladnie... jestem tego samego zdania...
Zanim zaszlam to kialam plan zamknac juz swoj biznes , odejsc z pracy w ktprej jestem i wrocic na managera, bam nim juz przez kilka lat. Chcialam ulozyc sobie zycie w spokoju bo moj biznes i praca na pol etatu zabiaraly mi moja cale zycie i ani jednego dnia wolnego.
No coz teraz bede miala wiecej wolnego i sprawa sama sie wyjasni , z biznesem juz powoli folguje i nie biore tylu zlecen, wiecej odpoczywam.. a te pol etatu narazie mi nie szkodzi i zawsze to jakis pewny pieniadz..👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja właśnie zaraz kilka dni po owulacji miałam te bóle kłucie itp i zaraz po nich totalne zmęczenie 1.5 tyg przed okresem a teraz jestem 3 dni przed okresem i tylko piersi obolałe i nerwowość typowy mój pms. 🙄😩 A już miałam malutką nadzieje że może akurat się udało . Pierwszy cykl z bromergon.
Jednak śluzu brak czyli wszystko wskazuje na miesiączkę i raczej pewnie przyjdzie. -
Oliolaa wrote:Cześć dziewczyny z mężem zaczęłam starania w bieżącym cyklu owulacja była 14 dc po obserwacji organizmu od 17 dc mam bóle podbrzusza jakby jajniki a jednak czuje całe podbrzusze np przy kasłaniu. Trochę dziwne bo zazwyczaj przed miesiączka bóle piersi i brzucha zaczynały się parę dni przed @.Na test za wcześnie cykle 28 dniowe żadnych innych objawów, dzisiaj tylko lekko podwyższona temp 37 a jest mi zimno, nie czuje się przeziębiona. Dziś 22 dc. Co o tym myślicie bo ja już się nakręcam niepotrzbnie.
Witaj miałam to samo.
Jednak u mnie dziś 25dc i nerwowość płaczliwość ból piersi czyli typowy mój pms wrrr 😩 i pewnie dostanę okres do piątku bo będzie 29 DC a ja tak mam 29 dni. Cykl
No chyba że będzie niespodzianka ale śluzu niema więc nie wiem już -
Milka8686 wrote:Witaj miałam to samo.
Jednak u mnie dziś 25dc i nerwowość płaczliwość ból piersi czyli typowy mój pms wrrr 😩 i pewnie dostanę okres do piątku bo będzie 29 DC a ja tak mam 29 dni. Cykl
No chyba że będzie niespodzianka ale śluzu niema więc nie wiem już
A o jakim śluzie mówisz? Jaki powinien być? Ja się na tym nie znam -
Biedna niewyspana 🙈
Wiecie co mi dzis przeszlo przez glowe ? Ze ja tej posady pewnie juz nigdy nie zaznam 😂 ze to byla moja ostatnia zycioea szansa... 😭 a wiecie dlaczego? Bo pomyslalam se ze przeciez ja chce 3 dzieci 😂 ale... nie rok po roku 🙈🙈🙈
Chce jeszcze polatac do Polski, na urlopy (wyobrazacie se ja i 3 dzieci na teneryfe ?)
Wtf?! Co ja gadam... 😭🙈tego sie juz nie da zobaczyc... 😭🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 01:08
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn, i właśnie to są wybory, których dokonuje się przed zajściem w ciążę.
Ja jak sobie wyobraziłam ile rzeczy już nigdy nie zrobię, to serce mi pękło. Bo nie oszukujmy się, pewnych rzeczy już nie zrobimy, bo nie.
Chcę mieć normalne życie z moim wspaniałym mężem i tą małą wredotką, ale... Wyrzeczeń będzie więcej niż jesteśmy w stanie sobie to wyobrazić teraz w ogóle.
No, ale co. Odkąd dowiedziałam się o ciąży, wszystko inne, prócz męża rzecz jasna, zeszło na drugi plan, tak naturalnie.
To stanowisko mnie truje, bo już raz mi podobne uciekło, a teraz drugi raz. A mogłabym pięknie poradzić sobie wtedy z tymi cudownymi, polskimi kredytami.
Tymczasem jestem najszczęśliwsza na świecie, bo będę mogła prasować skarpetki mojego nienarodzonego dziecka...
Ale jednak strucie pozostanie.😂
A żem się rozpisała, dopiero co oczy otworzyłam. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 07:07
-
Ja sądzę że ten test to chyba mnie nie oszukał...
Wieczorem taki ból piersi że nie mogłam na brzuchu zasnąć, ciągnie mnie w jajnikach..... No i standardowo nie mogę zasnąć wieczorem od 3 dni....
Może schizuje ale jak byłam w tej cb to na początku przed niż się dowiedziałam śniły mi się cycki moje,
Wczoraj również się mi śniły (w noc przed tym głupim testem) więc promyk nadziei jest 😂
Lecę do labo odebrać wyniki tarczycy i skoczę do apteki po test, ale zrobię go jutro rano -
Witajcie czytuję Was od początku ale teraz chce się zameldować pisałam na wątku testowanie.
Jestem po pierwszej wizycie i widziałam bijące serduszko ❤ nawet nie wiem jak opisać ulgę i radość!
6 t i 6d c
Dostałam skierowanie na badania i zwolnienie. Nastepna wizyta 23.03, lekarz mi mowil o prenetalnych miedzy 11 a 13 tc.
Zadzwoniłam do szefa poinformować, czułam niezadowolenie jego.Synek
Poród SN 8 października 2021