Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna33 wrote:No jest to wcześnie, nie da się ukryć 😂 ale może to jakiś cudowny test 😂
Ty się nie nakręcaj i pozwól ze my się ponakrecamy za Ciebie 😂😂
Za wcześnie to mało powiedziane, to jest hiper za wcześnie 😂😂 nie no ja sie nie nakręcam i to poważnie mówię,
Test wadliwy, nie było tematu 😂 -
Marienn wrote:Alutka a moze mialas wczesniej owulacje odrazu po malpie? 🤞🤞🤞✊✊✊ zaciskam mocno kciukasy...
Alutka zatestuj ponownie chociaz za 2 dni! 🥰🥰🥰
W sumie ból lewego jajnika miałam już 6dc, 8 DC pojawiła się duza ilość śluzu płodnego. Niby miałam się nie nakręcać ale wiecie jak to jest 👍😂😂 plus nie daje mi spokoju te bóle podbrzusza jak na okres wczoraj i przedwczoraj bardzo mocne . . -
niewyspana, Luna33, dzięki za odpowiedzi! Gin od badań prenatalnych walnął mi tekstem, że raczej płeć żeńska, i dobrze, że byłam na fotelu, bo pewnie bym spadła z hukiem. Generalnie dopuszczam zaledwie 0,5% szans, że mówi prawdę, i że się nie pomylił, bo po 4 synkach to raczej ciężko mi uwierzyć, że moglibyśmy stworzyć coś innego niż siusiaka! Dam wam znać, jak coś..
-
Annamaria wrote:niewyspana, Luna33, dzięki za odpowiedzi! Gin od badań prenatalnych walnął mi tekstem, że raczej płeć żeńska, i dobrze, że byłam na fotelu, bo pewnie bym spadła z hukiem. Generalnie dopuszczam zaledwie 0,5% szans, że mówi prawdę, i że się nie pomylił, bo po 4 synkach to raczej ciężko mi uwierzyć, że moglibyśmy stworzyć coś innego niż siusiaka! Dam wam znać, jak coś..
Kochana podaj wstepna date rozwiazania to wpiszemy i bedziemy wyczekiwac z toba ❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Alutka wiec jasli to bylo 6dc -8dc czyli teraz bylo by juz jakies 10dni po 😊😊😊 wierze ze ten test jednak nie jest wadliwy a jeden z najlepszych🥰 powtorka jutro!
A ja sądzę że jestem idiotka że wpadłam na taki genialny pomysł 😂😂😂 chyba za dużo siedzę w domu że wpadam na takie głupie pomysły 😂😂😂 -
Annamaria, a może jednak będzie księżniczka w tej zgrai chłopaków 😂😂 chociaż domyślam się ze ciężko uwierzyć mając już 4 Panów 😁 czekam z niecierpliwością ☺️
Alutka, No już powiedziałaś A to musisz powiedzieć B, bo my tu takiej cierpliwości jak Ty nie mamy 😂😂 -
Jeśli miałaś owulację wcześniej niż później, to wszystko jest możliwe.
U mnie pozytywny był w 21 dc, ale mam wrażenie, że u mnie owu jednak była w normalnym terminie, a nie wcześniej, tak jak zakładałam.
Tak na chłodno podejdę - poczekaj do 19dc i spróbuj sikać :*
Bo gdybym podeszła na gorąco, to powiedziałabym: PROSZĘ SIKAĆ JUZ JUTRO, DZIĘKUJĘ.Marienn lubi tę wiadomość
-
Alutka - wszystko jest możliwe
Kochane, zadzwonilam do tego doktora sie umowic, i powiem wam tak:
Jestem w totalnym szoku ze tacy lekarze istnieją ! 😍 Pani na recepcji byla tak prze kochana ze nawet powiedziala ze nieoficjalnie bede mogla wejsc do gabinetu doktora z partnerem - i wtedy sie z radości rozplakałam przez telefon 😭😂🙈 Powiedziala mi tez ze jest pod telefonem nawet w nocy 24h w potrzebie gdyby się coś działo mozna zawsze dzwonic. 😭
Wizyta 04 Marca 💓✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 13:14
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:Jeśli miałaś owulację wcześniej niż później, to wszystko jest możliwe.
U mnie pozytywny był w 21 dc, ale mam wrażenie, że u mnie owu jednak była w normalnym terminie, a nie wcześniej, tak jak zakładałam.
Tak na chłodno podejdę - poczekaj do 19dc i spróbuj sikać :*
Bo gdybym podeszła na gorąco, to powiedziałabym: PROSZĘ SIKAĆ JUZ JUTRO, DZIĘKUJĘ.
Na początku miałam wrażenie że owulacja była w 8 DC, dużo płodnego śluzu, ból jajnika, później śluz zmienil się w biały bezpłodny, 4 dni później znowu niby płodny niby biały, więc od samego początku myślałam że owy w 8dc,
Wczoraj i przedwczoraj strasznie bolalo mnie podbrzusze, jak na okres, myślałam "aha czyli jednak teraz owulka", a teraz już, się sama pogubiłam, sorki że truje wam dupę..... -
Alutka128 wrote:Na początku miałam wrażenie że owulacja była w 8 DC, dużo płodnego śluzu, ból jajnika, później śluz zmienil się w biały bezpłodny, 4 dni później znowu niby płodny niby biały, więc od samego początku myślałam że owy w 8dc,
Wczoraj i przedwczoraj strasznie bolalo mnie podbrzusze, jak na okres, myślałam "aha czyli jednak teraz owulka", a teraz już, się sama pogubiłam, sorki że truje wam dupę.....
Organizm potrafi nas porządnie zmylić, więc teraz szukanie objawów będzie stratą czasu - pozostaje czekać i robić testy.
Wdech, wydech i jedziemy.
Wszystko mogło się przesunąć, ile się czyta, że po poronieniu w organizmie zachodzą ogromne zmiany. Może i u Ciebie coś takiego się zadziało?
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby tam była fasoleczka.
Weź kup testy i nie ma co się denerwować, że "nie wiem jaki byłby dzisiaj" po prostu trzeba go zrobić.
Marienn,
Macie wizytę w najpiękniejszy dzień roku. 😂 Na pewno będzie udana, w końcu ciocia niewyspana będzie urodzinowo czuwać nad Wami! 😁😁😁😂 -
niewyspana wrote:Nie trujesz żadnej dupy i więcej tak nie mów! Bo jedna z tych dup wymierzy Ci kopa! 😱
Organizm potrafi nas porządnie zmylić, więc teraz szukanie objawów będzie stratą czasu - pozostaje czekać i robić testy.
Wdech, wydech i jedziemy.
Wszystko mogło się przesunąć, ile się czyta, że po poronieniu w organizmie zachodzą ogromne zmiany. Może i u Ciebie coś takiego się zadziało?
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby tam była fasoleczka.
Weź kup testy i nie ma co się denerwować, że "nie wiem jaki byłby dzisiaj" po prostu trzeba go zrobić.
Marienn,
Macie wizytę w najpiękniejszy dzień roku. 😂 Na pewno będzie udana, w końcu ciocia niewyspana będzie urodzinowo czuwać nad Wami! 😁😁😁😂
A ja mam w ogóle inny pomysł, a mianowicie zrobię test dopiero za tydzień w poniedziałek,.wtedy będę miała pewność, albo pójdę od razu na betę i nie będę się zadręczać :p -
Jejkuuu naprawde? Mega fajnie sie zeszlo ciocia niewyspana bedzie trzymala mocno kciuki i to bedzie piekny dzien
Chyba naprawde hormony mi dzis zabzikowały, to jakis dziwny hormon radosci z łezkami w oczkach
AnnaMaria podpatrzylam se u ciebie ten tracker i tez se taki zrobilam nie bądz zła
Alutka serio lec po testy i testuj kiedy mozesz jak najszybciej , przeciez wszyscy wiemy ze nie wytrzymasz tak jak my tez nie wytrzymamy👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Wlasnie zauwazylam ze chyba nie dziala na telefonie.. na laptopie go widze, ale nie na telefonie...
Ja kliknelam w suwak u anny i uzupelnilam tam date swoja i pokazal mi sie pink to skopiowania, kopiowalam i wklepilam w swoje profil konta tutaj (Spolecznosc) ale to tylko na latopie da sie zrobic..
Poszukam jakiegos co bedzie dzialal tez na telefonie👩 31l. + 👱♂️ 31l.