Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja oczywiście tez już się nie mogę doczekać, ale jestem spokojna. Na ostatniej wizycie doktor powiedział ze piękny kręgosłup, przeziernosc super, wiec sprawdzimy resztę i na pewno będzie dobrze.
Ja tez myśle ze już zostanie dziewczyneczka 😁 ale i tak jest to dla mnie szok 😂😂
No coz, będą 2 różowe nowe istotki 😁😁❤️❤️❤️Nadzieja29 lubi tę wiadomość
-
Moja koleżanka również rodziła i tez chwaliła. Nie wiedziałam o osobnej sali, ale muszę się zorientować bo to mega udogodnienie.
Generalnie dla mnie ważne jest tez to żeby sale były bardziej nowoczesne niż zazwyczaj to wyglada w szpitalach. Matka Polka nie zmieniła się chyba odkąd ja się tam rodziłam 😂 co prawda nie wiem jak wyglada obecnie oddział położniczy ale generalnie samo wejście do tego szpitala wywołuje u mnie skręt jelit 😂
Wiadomo ze nie jest to najważniejsze w całym porodzie, ale ja zwracam na to uwagę.
-
Opowiem wam historię z dzisiaj 😂
Byłam na pobraniu krwi no i oczywiście musiałam iść kupić sobie leki do apteki, a że w.oczy od razu rzucił mi się jakiś nowy test ciążowy którego nie widziałam jaszcze tutaj to go kupiłam 😂😂
Myślę se "dobra ,przetestuje go czy jest wiarygodny, dopiero jestem 17dc więc musi wyjść negatyw bo normalne że za wcześnie 😂😂
No i zrobiłam,
Ku mojemu zaskoczeniu wyszła delikatna druga kreska 😂😂😂😂
Jestem pojebana 😂🎉🎉Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 09:31
Luna33 lubi tę wiadomość
-
niewyspana wrote:Cicho tam.
Ja coś widzę, że rzeczywiście prześwituje.
Przez Ciebie aż mi aparat z ręki wyleciał, więc za kare będziesz teraz sikać codziennie rano. Zrozumiano?! 🤬🤬
😘😘😘😘😘
Nie nie nie nie będę testować 😂 to było tylko na sprawdzenie tego testu czy jest rzetelny, nie biorę go pod uwagę nawet, przecież to dopiero 17dcn😂