Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdjecie zawsze bardziej wybarwia, wiec to sa utrudnienia.
Niewyspana... to ja zobacze kropeczke nadal? Nie bedzie jeszcze glowki ? 🙈🙈 myslalam ze juz jakis czlowieczek sie tam zarysuje 💪🤞👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Zdjecie zawsze bardziej wybarwia, wiec to sa utrudnienia.
Niewyspana... to ja zobacze kropeczke nadal? Nie bedzie jeszcze glowki ? 🙈🙈 myslalam ze juz jakis czlowieczek sie tam zarysuje 💪🤞
Moja Mała 6+6, zobacz sobie 😁 Niby jest główka, ale to jeszcze taki ślimaczek 🤣
https://zapodaj.net/06ac4f6ff2e9c.jpg.html
Alutka,
Może i coś zobaczę, jak się przyjrzę. Ruszaj dupsko do innej apreki! -
Ooh Okey 💜 Juz rozumiem mniej wiecej 😁 Liczylam juz na takie zblizenie ale jest super zobaczyc taka krewetke 💫🥰 Cokolwiek by tam nie bylo aby wszystko sie dobrze rozwijalo ... zaczynam troszke sie bac...
Przyznam wam sie bez bicia , ogarnia mnie strach dzis mam 5+3 i sie strasznie stresuje... nie wiem skad i po co... ale siedzi to w mojej glowie gdzies tam, moze dlatego ze nie mialam jeszcze zadnego konkretnego badania.... nie mam tez objawow...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:To nie będzie kropeczka, a krewetka bardziej.
Moja Mała 6+6, zobacz sobie 😁 Niby jest główka, ale to jeszcze taki ślimaczek 🤣
https://zapodaj.net/06ac4f6ff2e9c.jpg.html
Alutka,
Może i coś zobaczę, jak się przyjrzę. Ruszaj dupsko do innej apreki!
Czyli jednak nie mam schiz skoro możesz i ty coś zobaczyć... Zobacze za tydzień jak będzie .. -
Alutka trzymam cicho kciuki i czekamy na Ciebie!
Marienn mam z usg na 13.10.2021
To prawda, że mała krewetka, ale ma widoczna główkę, a poruszające się serduszko na ekranie to cud! Chciało mi się tak krzyczeć ze szczęścia że je widzę ale nawet śmiać się głośno nie mogłam przez durna maseczke licząc przez różne aplikacje to mi okazuje że 7 t i 2 D ale to bzdura. Lekarz potwierdził że to 6t i 6 d - wszystko dobrze i ciaza nie jest młodsza. Więc nie będę się sugerowała aplikacja i stresowala więcej. lekarz powiedział mi dziś to samo co napisała Niewyspana że do 12 tyg ❤ się nie słucha.
Dziewczyny macie rację żeby jeść częściej i mniej się czuje mdłości. Teraz jestem w domu więc mogę to kontrolować- coś małego, a często.
Lunka i Niewyspana kiedy Wam się pojawiły wymioty? Dzięki Bogu jeszcze nie miałam i mam cichą nadzieję że może się nie pojawią? Będąc w domu to też inne nastawienie gdy mnie spotkają A nie gdzieś w drodze na przystanek albo juz w pracy.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
NadziejaUmiera - kochana dziekuje za wyjasnienie nie moge sie doczekac tego usg, do dzis czulam sie swietnie, ale dzis jest juz ciut gorzej, nic wielkiego ale dziwnie... i przypałętał mi sie ten strach...
Wpisalam cie na pierwszej stronie kochana Wierzę jakie to musi byc cudowne uczucie , tak bardzo bym juz chciala aby ten czas szybciej minał... i zeby wszystko bylo super zebym mogla sie uspokoic..
Ja piję raz dziennie Rumianek i naprawde lepiej po nim sie czuję.
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Nadzieja, Ja nie powiem Ci kiedy mi się zaczęły wymioty bo nie pamietam dokładnie. Ale tez nie miałam aż takiej tragedii, max 3 razy w ciągu doby, a zazwyczaj raz. Ale zaliczyłam już rzyg w plenerze na spacerze z psem i raz prawie w uberze 😂😂😂 ledwo do domu doniosłam, tragedia 😂
Dlatego najbezpieczniej jednak jest w domu, ostatnio 4 dni obyły się bez takich atrakcji a wczoraj wieczorem znów z zaskoczenia 🤢😂 -
Marienn doskonale Cię rozumiem Pamiętam , że jak miałam tydzień do wizyty wydawało się ze to wieczność. Natomiast wczoraj, kiedy kładłam spać się z pełną świadomością, że jutro jadę to bałam się, że to już.. a dziś rano przed badaniem miałam rozstrój żołądka i strach jak w dniu ślubu albo obrony.
Będzie dobrze, nie stresuj się.
P. S . Zmieniłam obrazek / tamten był raczej żałobny/Synek
-
Tak tamten troszkę byl ... ten jest piekny
Dziewczyny czy to oznacza ze ja mam jeszcze czas na wymiiotki? myslalam ze tak juz u mnie pozostanie skoro kilka razy dziennie mnie podija ale do wymiotow nie rwie...
Wizyte mam z rana i mam pdobno byc naczczo bo bede tez miala pobierana krew i jesli bedzie potrzeba to moze tez mocz do badan.. ten Pan doktor podobno sie przyklada do badan.
Nadzieja a powiedz mi prosze czy ciebie tez jeszcze czasem boli pachwina? podbrzusze?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn codziennie... czasem tylko trochę cmi ból A czasem kłuje mocniej.
Najbardziej bolało mnie 2 tyg temu zanim pojawił się wstręt do jedzenia i mdlenie i teraz od czasu do czasu. Ale to normalny objaw.Marienn lubi tę wiadomość
Synek
-
Hejo dziewczyny
Dziś byłam na usg, ale widać tylko ciałko żółte, jeszcze nie widziała zarodka 😥 teoretycznie jestem w 5tym tygodniu.
Trochę się zawiodłam bo liczyłam, że zobaczę choć maleńką kropeczkę. Jutro powtarzam betę.
Myślicie, że to normalne, że jeszcze nic nie widać?
-
Marienn wrote:Teoretycznie w 5 tyg dopiero powstaje czasem zarodek wiec masz jeszcze czas trzymam mocno kciuki za jutrzejszą betę, a kiedy wracasz na usg?
W czwartek mam wizytę u innego gin, bo dzisiaj byłam z pakietu medycznego, a w czwartek idę do lekarza którego wybrałam do prowadzenia ciąży -
Super to moze juz w czwartek cos wiecej sie dowiemy ja z ciekawosci sprawdzilam google i bylo wiele takich przypadkow ze w 5tyg nie bylo jeszcze zarodka a za pare dni juz sie pokazal bedzie dobrze
NadziejaUmiera- dziekuje za wsparcie nie to zebym sie cieszyla ze ktos ma bole ale pocieszajace jest to ze nie tylko ja je mam na tym etapieMała_mm lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mała_mm wrote:Hejo dziewczyny
Dziś byłam na usg, ale widać tylko ciałko żółte, jeszcze nie widziała zarodka 😥 teoretycznie jestem w 5tym tygodniu.
Trochę się zawiodłam bo liczyłam, że zobaczę choć maleńką kropeczkę. Jutro powtarzam betę.
Myślicie, że to normalne, że jeszcze nic nie widać?
Za półtora tygodnia powinno już być. -
Mała mm, w czwartek możesz nic nie zobaczyć jeszcze.. Albo tylko pusty pęcherzyk i znów się zdołujesz.. Umów się na usg powyżej 6 Tc, nie wcześniej!
-
W czwartek idę do docelowego lekarza prowadzącego ciążę dzis bylam ze swojego pakietu medycznego po to żeby dostać skierowania na badania (wtedy mam darmowe 😉). Niestety w przychodni z pakietu nie ma godnego zaufania doktora, ale chociaż bez kosztów porobię badania krwi.