Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja dzisiaj doznałam szoku. Niby za 3 dni powinna przyjść miesiączka a dzisiaj wstałam zalana przezroczystym wodnistym rozciagliwym sluzem. Jestem 13 dniu po iui po którym kilka dni po miałam rewolucję w brzuchu. Smialam się że żołnierze tam buszuja. I nie wiem co o tym myśleć. W sobotę planuje robić betę. W sumie nie mam żadnych objawów wskazujących na nadchodzący okres. A ostatnio miałam jakieś dziwne zawroty glowy. Albo sobie uroilam że jestem w ciąży albo faktycznie to jakieś symptomy. Tylko skąd ten śluz
-
Staraczka21 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj doznałam szoku. Niby za 3 dni powinna przyjść miesiączka a dzisiaj wstałam zalana przezroczystym wodnistym rozciagliwym sluzem. Jestem 13 dniu po iui po którym kilka dni po miałam rewolucję w brzuchu. Smialam się że żołnierze tam buszuja. I nie wiem co o tym myśleć. W sobotę planuje robić betę. W sumie nie mam żadnych objawów wskazujących na nadchodzący okres. A ostatnio miałam jakieś dziwne zawroty glowy. Albo sobie uroilam że jestem w ciąży albo faktycznie to jakieś symptomy. Tylko skąd ten śluz
Ja w cyklu zaciazonym przy kąpieli jakoś 5 dni przed okresem zauważyłam dużo płodnego rozciągliwego śluzu
Po co czekasz na betę, leć po test -
Staraczka kup test 10mlu i zrob rano
Alutka ty tez to samo! Kurcze no.... nie trzymajcie nas w niepewnosci...
LUNA !! TRZYMAM KCIUKASY ZA NAJLEPSZE INFORMACJE ✊✊❤❤❤
Boli mnie lewe udo.... miesien .... naczytalam sie w nocy o poronieniach... ze slabo spalam... nie wiem czego mnie te udo boli... od wczoraj... tak wyzej niedaleko pachwiny ale przy dotykaniu wiem ze to miesnie...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Staraczka kup test 10mlu i zrob rano
Alutka ty tez to samo! Kurcze no.... nie trzymajcie nas w niepewnosci...
LUNA !! TRZYMAM KCIUKASY ZA NAJLEPSZE INFORMACJE ✊✊❤❤❤
Boli mnie lewe udo.... miesien .... naczytalam sie w nocy o poronieniach... ze slabo spalam... nie wiem czego mnie te udo boli... od wczoraj... tak wyzej niedaleko pachwiny ale przy dotykaniu wiem ze to miesnie... -
Marienn, rozciągają się więzadła, to nie poronienie tez tak miałam, momentami nie mogłam stawać na dana nogę tak bolało. Zauważyłam ze mam tak wieczorami jak dużo chodzę w ciągu dnia. Nie martw się tak, dopóki nie ma plamien i krwawień to jest wszystko super!
A my mamy 7,2 cm księżniczki ❤️❤️ Zdrowej, bez wad na tym etapie, ma po 5 paluszków i ‚wszystko ładnie poukładane w glowie’ 😂😂 wszystko jest w porządku, wiek 13+2 jak miało być, termin na 30.08. Jestem taaaaaka szczęśliwa 🙈🙈🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️ -
Jejku to juz 7.2 cm? Ale szybko rosnie! 💞💞💞 To juz piekna ksiezniczka 👸👸👸 Tak sie ciesze! Taka wizyta napewno ciebie juz uspokoila na maxa ❤🥰 Ohh mamuska to teraz juz z górki... wypoczywaj ❤🥰
Dziekuje Luna za slowa otuchy, w sumie twoj ginekolog to prawie tez moj ginekolog 🙈a on ma zawsze racje! Wiec wierze tobie i juz sie uspokajam, dzis postaram sie polezec przez caly dzien moze sie uspokoji... 🥰
Ale jestem szczesliwa ciocia 🙈🙈🙈👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja tego mojego doktorka to se w ramkę oprawie, już sama się na tym łapę ze wszystkim ciagle mówię: „a mój lekarz powiedział to”, „a mój lekarz kazał tamto” 😂😂😂 choroba psychiczna. Jak już zacznę was wkurzać tym to dajcie znać 😂
Zrobiłam pappa, bo mogłam na NFZ to czemu nie. Ale to fakt ze jestem już spokojniejsza. Już musi być wszystko dobrze. Wszyscy w szoku ze dziewczynka, oprócz mojej mamy i babci 😂 znają mnie najlepiej 🤷♀️🙈
Marienn, odliczam do Twojej pierwszej wizyty ✊✊
-
Luna33 wrote:Marienn, rozciągają się więzadła, to nie poronienie tez tak miałam, momentami nie mogłam stawać na dana nogę tak bolało. Zauważyłam ze mam tak wieczorami jak dużo chodzę w ciągu dnia. Nie martw się tak, dopóki nie ma plamien i krwawień to jest wszystko super!
A my mamy 7,2 cm księżniczki ❤️❤️ Zdrowej, bez wad na tym etapie, ma po 5 paluszków i ‚wszystko ładnie poukładane w glowie’ 😂😂 wszystko jest w porządku, wiek 13+2 jak miało być, termin na 30.08. Jestem taaaaaka szczęśliwa 🙈🙈🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jejciu to już kawal baby z niej ❤️❤️ cudownie ❤️
Ja dzisiaj cały dzień bulgotanie raz przy jednym raz przy drugim jajniku 😂😂😂
Testu nie robię, pierdole 😂😂😂
Zrobię jak będzie się okres spóźniał -
Luna Dziekuje! Sama sie juz nie moge soczekac tej wizyty , jakbym juz cos wiedziala wiecej to moze bym sie uspokoila...
Ja nie wiem jak tutaj dziewczyny czekaja do 12tyg ciazy na pierwsza wizyte... tak se mysle ze to naprawde wykancza...
Prywatna wizyta nie jest tania bo 200€ wiec mysle ze nie kazdy chce se na to pozwolic i troche mnie to doluje... ze taki dziwny przepis jest w tym kraju... wszystko to jest Natura...
Ale ciesze sie ze u kazdej z was jest super i mam ogromna nadzieje ze u mjie tez bedzie 💪🤞🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Luna gratulacje , super wieści 😁
A do mnie znów pracowaca dzwonił i zastanawiam się jak mu nie wstyd. Pytał czy planuje w trakcie ciąży wrócić? I chce się spotkać w pt pozamykac sprawy. Poza oddaniem kluczy i nie mamy żadnych spraw. Mąż na mnie nakrzyczal po co się zgodziłam. Mówi że i tak nie pójdę. I chyba serio nie pójdę bo sądzę że będzie mnie chciał wykorzystać do robót.Synek
Poród SN 8 października 2021