Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Bez porownania wogole, ja chyba mieskzam w najdrozszym panstwie swiata 🙈🙈🤣🤣 2euro za 100gram borowek , 3€ za 100gram malin... 5€ za kg arbuza 🤣🙈
Dziewczyny czy te kopniaki poczatkowe to takie jakby mi powietrze w brzuchu pekalo? Jakby balonik pekl? Bo czuje cos od wczoraj inie jestem pewna 🤣🥺🥺👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Hah smieszne uczucie bo to dosc czeste jest , juz nie moge sie doczekac takich soczystych kopniakow 🥰🙈
Czytalam wlasnie o tym gdzies na grupach ze dziewczynom po ciazy bardzo brakuje brzucha i tych ruchow 🙈 ciaza trwa za krotko 😂
Luna trzymam kciuki za wizyte 🤞🤞
Nadzieja jak szum w uszach ? Jak sie czujesz?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Cześć dziewczynki, czasem do Was zaglądam. Bardzo mi brakuje udzielania się tutaj, ale z drugiej strony jestem bardzo zmęczona tymi tygodniami. Cieszę się, że u Was dobrze, że maluszki rosną ❤️❤️❤️ Mam nadzieje, że z Waszymi samopoczuciami równie dobrze!
silverface lubi tę wiadomość
2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Hej dziewczyny ❤️ Ja Was czytam codziennie od duuugiego czasu, wcześniej udzielałam się na wątku pierwsze objawy.
Hania, miło Cię widzieć po długim czasie 💚
Alutka, ciszę się z dobrych wyników ❤️
My staraliśmy się od grudnia, byłam już naprawdę załamana, bo pierwszy synek pojawił się za pierwszy razem, a tu dupa. W zeszły piątek robiłam test, jakieś 9dpo i biało. Ale dziś....godzinę temu zrobiłam test!!!! W piątek powinnam mieć @. A tu... dwie kreski. Nie wierze, naprawdę. Bardzo się boje w dalszym ciągu, kupiłam już 2 nowe testy i bede po pracy robiła.
Wstawiam zdjęcie testu. Kreski pojawiły się od razu.
https://zapodaj.net/a5f5425c58342.jpg.html
W tym miesiacu odpuściłam. Stwierdziłam, ze spróbujemy po wakacjach, narazie nie miałam siły na to, a tu w najmniej oczekiwanym momencie. 😭
Chociaz wiadomo, na maxa cieszyć się zacznę po kolejnych testach i becie. Pierwsza ciąże cała miałam jakieś problemy, strach o dziecko był aż do rozwiązania. Mam nadzieje ze tym razem uda się bez przygód. 🌸
Zdrowka dla Was kochane!
PS wybaczcie moje zmasakrowane już paznokcie 😂 zafarbowane barwnikiem do ciasta 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 12:55
-
silverface wrote:Hej dziewczyny ❤️ Ja Was czytam codziennie od duuugiego czasu, wcześniej udzielałam się na wątku pierwsze objawy.
Hania, miło Cię widzieć po długim czasie 💚
Alutka, ciszę się z dobrych wyników ❤️
My staraliśmy się od grudnia, byłam już naprawdę załamana, bo pierwszy synek pojawił się za pierwszy razem, a tu dupa. W zeszły piątek robiłam test, jakieś 9dpo i biało. Ale dziś....godzinę temu zrobiłam test!!!! W piątek powinnam mieć @. A tu... dwie kreski. Nie wierze, naprawdę. Bardzo się boje w dalszym ciągu, kupiłam już 2 nowe testy i bede po pracy robiła.
Wstawiam zdjęcie testu. Kreski pojawiły się od razu.
https://zapodaj.net/a5f5425c58342.jpg.html
W tym miesiacu odpuściłam. Stwierdziłam, ze spróbujemy po wakacjach, narazie nie miałam siły na to, a tu w najmniej oczekiwanym momencie. 😭
Chociaz wiadomo, na maxa cieszyć się zacznę po kolejnych testach i becie. Pierwsza ciąże cała miałam jakieś problemy, strach o dziecko był aż do rozwiązania. Mam nadzieje ze tym razem uda się bez przygód. 🌸
Zdrowka dla Was kochane!
PS wybaczcie moje zmasakrowane już paznokcie 😂 zafarbowane barwnikiem do ciasta 😂
Dziecko przychodzi w momencie kiedy się odpuści gratulacje ❤️ -
Hania, jak się czujesz? Super ze się odzywasz 😁
Silverface, gratulaaacje!! 😁 trzymam kciuki żeby wszystko dobrze było, dawaj znać koniecznie 😁
Ja już po wizycie. Księżna wazy 1175 g, jest uparta po matce i nie chce się pokazywać mimo usilnych próśb lekarza i zdrowiutka ❤️ Na zdjęciu tylko chyba ja widzę twarzyczkę, moja mama stwierdziła ze dla niej to jak obraz Picassa 🤷♀️😂
A stara dostała pozwolenie na przytycie jeszcze max 5 kg 🙈
W piątek idę na drina glukozowego i wzorem niewyspanej zrobiłam sobie zapas słodkości w razie gdyby to były ostatnie w tej ciąży 😂 oczywiście bez przesady, żeby nie zaburzyć wyniku. -
Tez się ciagle bije z myślami. Na razie ciagle wygrywa u mnie Salve ale na kolejnej wizycie chce o tym pogadać z doktorem. Chociaż mojej koleżance polecał Matkę Polkę bo on tam pracuje. Trzesie mnie na sama myśl ze miałabym tam trafić ale gdybym miała gwarancje ze on będzie w czasie porodu to bym tam poszła. No ale gwarancji nie mam żadnej 😂
-
Silver gratulacje! Jazsne ze cie pamietam! ❤ powodzonka w ciazy i zostan z nami jesli tylko chcesz 😘😘
Hania ❤ duzo sily ci zycze 🥰 co u ciebie ? Jak wyniki?
Luna ciesze sie razem z toba ! ❤ kluseczka mala 😂😁silverface lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.