Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 11 czerwca 2021, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaga trzymam kciuki ✊

Marienn ja czuje zazwyczaj wieczorem jak się położę albo w ciągu dnia kiedy dłużej siedzę. To normalne bo dziecko ma jeszcze tam dużo miejsca.

Piec ciasta to ja też lubię ☺ i robić takue bez pieczenia. Wczoraj zaszalalam bo zrobilam ciasto bez pieczenia snikers. Mega słodkie. Z masa mleczną, krowkowa i orzechami. Ale tak mi się zachciało już od kilku dni za mną chodziło 😂

agaga lubi tę wiadomość

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
  • agaga Ekspertka

Wysłany: 11 czerwca 2021, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie :) ogólnie wszystko dobrze, serduszko bije i to jest moment który mnie rozczula, że tam naprawdę coś żyje :D oby w środę na prenatalnych wszystko się wyjaśniło
    Na samym USG dzisiaj było widać w sumie rączki, nóżki, kręgosłup i zebra, mózg, czaszkę, otwory na oczy, taki już pelny ufoludek :D

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2021, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaga, super! W środę na pewno tez będzie wszystko w porządku, oby tak dalej 🥰

agaga lubi tę wiadomość

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2021, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaga gratulacje ♥️ ciesze sie ze bylo wszystko widac 🤞 i mocne kciuki za prenatalne teraz !

Wieczorem kopie troszke wiec wiem ze tam jest... ale...

Ja juz sie boje swoich polowkowych, w ponoedzialek... jednak nie bylam tak dlugo na badaniach ze boje sie ze cos wyjdzie nie tak, a wtedy zwatpie...

Dzis juz pierwsze paczuszki do Polski doszly z allegro z becikamiz poscielami itp do lozeczka, jestem zafascynowana tym jakie to sliczne 🥰

agaga lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2021, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn, na pewno wszystko jest dobrze. Robiłaś badania genetyczne o wszystko wyszło super wiec nie masz się czym martwić.
    Dobrze kojarzę ze masz łożysko na przedniej ścianie? Wtedy słabiej można odczuwać ruchy.

A gdzie foty tych śliczności??? Czekamy 😁😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa nie pokaze wam fotek bo tam tesciowa takie rozmazane robi🙈 nie nadaja die na pokaz 😂😂

No niby mialam lozysko przodujace wlasnie i moze to dlatego...
    Kochane a to ze mam mokro bardziej i jakby wiekszy sluz to tez normalne u was? Bo naczytalam sie ze wody sie moga saczyc itp ale moj partner juz ma dosc tego jak wymyslam 😂 kazal mi wylaczyc internet do konca ciazy 😂😂 ale tak serio, niby niemam duzo fego mokra ale zdarza sie ze jest wiecej.. mialyscie tak?

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak dużo ze bez wkładek ani rusz. Ja biorę luteinę i to tez przez to ale zanim zaczęłam brać tez miałam więcej. Sprawdzane na każdej wizycie i zawsze w porządku wiec się nie martw :)

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochana uspokoilas mnie ♥️ jak remont? Wyrabiaja sie? Bedzie to ostatni tydzien czerwca? 😁😁

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pękam z dumy i zadowolenia z siebie. Treningi, nie jem świństw, dużo spaceruję, pilnuje swojej diety... I kilogram prawie właśnie spadł. Jem normalne rzeczy, tylko zdrowsze, nie jem słodyczy ze sklepów - nie głodzę się. Czuję się dumna i zadowolona, bo pójdzie nam to tylko na zdrowie 💪

Marien, taka wydzielina jest normalna. ;)

A gdybyś którejś z Was przytrafiła się opryszczka, to polecam plasterek czosnku przyłożyć, potrzymałam wczoraj pół godziny i jest dziś o połowę mniejsza.
    Leki, maści i tak nic nie dadzą na tym etapie rozwoju, więc tu tylko "domowe" sposoby. :)

Marienn lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana, cieszę się ze psychicznie u Coebie lepiej niż było 😁 oby tak do końca 😁😁

Marienn, wczoraj dostaliśmy info ze 22-23 remont będzie skończony :o w tej chwili mamy gotowa łazienkę i pokój małej, reszta się robi. Dziś zamówiliśmy resztę mebli, za 2 tyg w weekend będziemy się przenosić. Zaczynam się jarac, bo to się staje realne 😱😂

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psychicznie czuję się cudownie🥰 Dużo czasu to zajęło, ale jest!

Lunka,
    A gdzie tak plus minus macie to mieszkanko? 😊

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz przy górce widzewskiej. Także za oknami mamy park i … kościół 🤪 ale w rodzinnym mieście oboje mieszkaliśmy bliziutko kościoła wiec do dzwonów jesteśmy przyzwyczajeni 😂

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Zaraz przy górce widzewskiej. Także za oknami mamy park i … kościół 🤪 ale w rodzinnym mieście oboje mieszkaliśmy bliziutko kościoła wiec do dzwonów jesteśmy przyzwyczajeni 😂
    Mieszkałam tam kawałek dalej, w białych blokach na Lodowej :) Bardzo przyjemne osiedle, nawet jak kibice cisną ze stadionu to nie ma tragedii 😁

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na samym początku studiów mieszkam w bloku przy samym stadionie 😱 ale wtedy był w remoncie wiec był luz. Potem kawałek dalej, generalnie cały czas kręcimy się mieszkaniowo w okolicy mc Donalda na widzewie 😂😂 także znam te rejony i kibiców często widywaliśmy jak mecze były normalnie. A tam na milionowej trochę dalej ale mam wrażenie ze nawet spokojniej. Zobaczymy 😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie pięknie, na pewno 😎
    Mnie wywiało na Olechów, wiedziałam, że kiedyś będę tu mieszkać i dopięłam swego 😁

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bardzo chciałam, mega mi się tam podoba. Ale nie znaleźliśmy nic dla nas sensownego no i został Widzew Wschód :D Ale Olechowa zazdroszczę :D

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2021, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ciesze sie ze wykonczenie mieszkania juz jest coraz blizej i mega zazdro bo na tym etapie mozna powiedziec ze twoje zycie sie juz ulozy... potem tylko relax 😁 i tego ci zycze! 🥰

Dzieki za opinie odnosnie mokrosci uspokoilyscie mnie ;)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 13 czerwca 2021, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dopadło jakieś chorobsko od piątku popołudnia. Wodnisty katar, pieczenie w gardle. Plucze w rumianku, pije wodę z miodem imbirem i cytryną, mleko z czosnkiem, rosół. Oby szybko przeszło bo już jestem klebkiem nerwów przez to.

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja sprobuj plukasz Szalwia 😘 mi najgardziej pomaga na gardlo.

Aby ci przybciutko przeszlo🥰 w taka pogode chorowac to az niedozeolone wiec szybko sie kuruj ♥️

NadziejaUmiera lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Karloina Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja mnóstwo zdrówka!🍀
    Ja od rana truskawy i jagodzianka;)
    Plecy mnie bolą i pod brzusze delikatnie. Uczucie klucia i rozpierania wiec mam nadzieję ze dzidzia rośnie :)
    Dzisiaj pomidorowa z ryżem. Moja ulubiona💓🍅

NadziejaUmiera lubi tę wiadomość

25.👩
    29.👱‍♂️
    Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨‍🦰
    Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
    Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ