Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaga trzymam kciuki ✊
Marienn ja czuje zazwyczaj wieczorem jak się położę albo w ciągu dnia kiedy dłużej siedzę. To normalne bo dziecko ma jeszcze tam dużo miejsca.
Piec ciasta to ja też lubię ☺ i robić takue bez pieczenia. Wczoraj zaszalalam bo zrobilam ciasto bez pieczenia snikers. Mega słodkie. Z masa mleczną, krowkowa i orzechami. Ale tak mi się zachciało już od kilku dni za mną chodziło 😂agaga lubi tę wiadomość
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Ja po wizycie
ogólnie wszystko dobrze, serduszko bije i to jest moment który mnie rozczula, że tam naprawdę coś żyje
oby w środę na prenatalnych wszystko się wyjaśniło
Na samym USG dzisiaj było widać w sumie rączki, nóżki, kręgosłup i zebra, mózg, czaszkę, otwory na oczy, taki już pelny ufoludek -
Agaga gratulacje ♥️ ciesze sie ze bylo wszystko widac 🤞 i mocne kciuki za prenatalne teraz !
Wieczorem kopie troszke wiec wiem ze tam jest... ale...
Ja juz sie boje swoich polowkowych, w ponoedzialek... jednak nie bylam tak dlugo na badaniach ze boje sie ze cos wyjdzie nie tak, a wtedy zwatpie...
Dzis juz pierwsze paczuszki do Polski doszly z allegro z becikamiz poscielami itp do lozeczka, jestem zafascynowana tym jakie to sliczne 🥰
agaga lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn, na pewno wszystko jest dobrze. Robiłaś badania genetyczne o wszystko wyszło super wiec nie masz się czym martwić.
Dobrze kojarzę ze masz łożysko na przedniej ścianie? Wtedy słabiej można odczuwać ruchy.
A gdzie foty tych śliczności??? Czekamy 😁😁 -
Aa nie pokaze wam fotek bo tam tesciowa takie rozmazane robi🙈 nie nadaja die na pokaz 😂😂
No niby mialam lozysko przodujace wlasnie i moze to dlatego...
Kochane a to ze mam mokro bardziej i jakby wiekszy sluz to tez normalne u was? Bo naczytalam sie ze wody sie moga saczyc itp ale moj partner juz ma dosc tego jak wymyslam 😂 kazal mi wylaczyc internet do konca ciazy 😂😂 ale tak serio, niby niemam duzo fego mokra ale zdarza sie ze jest wiecej.. mialyscie tak?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
A ja pękam z dumy i zadowolenia z siebie. Treningi, nie jem świństw, dużo spaceruję, pilnuje swojej diety... I kilogram prawie właśnie spadł. Jem normalne rzeczy, tylko zdrowsze, nie jem słodyczy ze sklepów - nie głodzę się. Czuję się dumna i zadowolona, bo pójdzie nam to tylko na zdrowie 💪
Marien, taka wydzielina jest normalna.
A gdybyś którejś z Was przytrafiła się opryszczka, to polecam plasterek czosnku przyłożyć, potrzymałam wczoraj pół godziny i jest dziś o połowę mniejsza.
Leki, maści i tak nic nie dadzą na tym etapie rozwoju, więc tu tylko "domowe" sposoby.Marienn lubi tę wiadomość
-
Niewyspana, cieszę się ze psychicznie u Coebie lepiej niż było 😁 oby tak do końca 😁😁
Marienn, wczoraj dostaliśmy info ze 22-23 remont będzie skończony :o w tej chwili mamy gotowa łazienkę i pokój małej, reszta się robi. Dziś zamówiliśmy resztę mebli, za 2 tyg w weekend będziemy się przenosić. Zaczynam się jarac, bo to się staje realne 😱😂 -
Luna33 wrote:Zaraz przy górce widzewskiej. Także za oknami mamy park i … kościół 🤪 ale w rodzinnym mieście oboje mieszkaliśmy bliziutko kościoła wiec do dzwonów jesteśmy przyzwyczajeni 😂
Bardzo przyjemne osiedle, nawet jak kibice cisną ze stadionu to nie ma tragedii 😁
-
Na samym początku studiów mieszkam w bloku przy samym stadionie 😱 ale wtedy był w remoncie wiec był luz. Potem kawałek dalej, generalnie cały czas kręcimy się mieszkaniowo w okolicy mc Donalda na widzewie 😂😂 także znam te rejony i kibiców często widywaliśmy jak mecze były normalnie. A tam na milionowej trochę dalej ale mam wrażenie ze nawet spokojniej. Zobaczymy 😁
-
Luna ciesze sie ze wykonczenie mieszkania juz jest coraz blizej i mega zazdro bo na tym etapie mozna powiedziec ze twoje zycie sie juz ulozy... potem tylko relax 😁 i tego ci zycze! 🥰
Dzieki za opinie odnosnie mokrosci uspokoilyscie mnie👩 31l. + 👱♂️ 31l.
A mnie dopadło jakieś chorobsko od piątku popołudnia. Wodnisty katar, pieczenie w gardle. Plucze w rumianku, pije wodę z miodem imbirem i cytryną, mleko z czosnkiem, rosół. Oby szybko przeszło bo już jestem klebkiem nerwów przez to.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Nadzieja sprobuj plukasz Szalwia 😘 mi najgardziej pomaga na gardlo.
Aby ci przybciutko przeszlo🥰 w taka pogode chorowac to az niedozeolone wiec szybko sie kuruj ♥️NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Nadzieja mnóstwo zdrówka!🍀
Ja od rana truskawy i jagodzianka;)
Plecy mnie bolą i pod brzusze delikatnie. Uczucie klucia i rozpierania wiec mam nadzieję ze dzidzia rośnie
Dzisiaj pomidorowa z ryżem. Moja ulubiona💓🍅NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻