Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Od 30 właśnie 😁
Mam za tydzień w piątek, to się robi na normalnej wizycie. Myślę, że jeśli zadzwonisz do Salve, żeby dopisali Ci w systemie wizytę kwalifikacyjna, to bez problemu to zrobią. Będziesz musiała tylko podejść po formularze potrzebne na wizytę. Dane, plan porodu itd. -
Hej dziewczyny. Ja przy śniadaniu z moją psinką
Stresuje sie bo juz mam telefony z rana żebym dawala znac po wizycie a mnie to denerwuje. Wiem ze sie martwią ale ja sie martwie po stokroć..;/
A co do naszych kilogramów. Ja mam na plusie 4. Narazie nie widzę różnicy. Alr zdaję sobie sprawę ze to się zmieni i przytyje. Czasami jak tak mijam te wszystkie laski w spodenkach ze az im ciipuchy widać to se myślę.. Kurde jeszcze fo marcanie żyłam bez treningu. Brzuch jak skala..
Mowie to mojego P, ze bede gruba a on mi odpowiada" jesteś w ciazy a nie gruba"
Wiecie, jak kobiety przez poowe swojego życia walczą o swoją figurę tak jest. Ale jedno jest pewne..
Zdecydowanie wolą być w ciazy i przytyć nawet te 20 kg.💓25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Tak zrobię, dzięki. Planowałam to na wtedy kiedy będę miała 3 prenatalne, ale skoro można wcześniej to skorzystam 😁 a masz już termin właśnie ostatnich prenatalnych?
1 lipca idę, na szczęście do tego profesorka co zawsze, bo już będzie przyjmował, uff.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, teraz tak cholernie się boję każdego badania! 🥴 -
Karloina wrote:Hej dziewczyny. Ja przy śniadaniu z moją psinką
Stresuje sie bo juz mam telefony z rana żebym dawala znac po wizycie a mnie to denerwuje. Wiem ze sie martwią ale ja sie martwie po stokroć..;/
A co do naszych kilogramów. Ja mam na plusie 4. Narazie nie widzę różnicy. Alr zdaję sobie sprawę ze to się zmieni i przytyje. Czasami jak tak mijam te wszystkie laski w spodenkach ze az im ciipuchy widać to se myślę.. Kurde jeszcze fo marcanie żyłam bez treningu. Brzuch jak skala..
Mowie to mojego P, ze bede gruba a on mi odpowiada" jesteś w ciazy a nie gruba"
Wiecie, jak kobiety przez poowe swojego życia walczą o swoją figurę tak jest. Ale jedno jest pewne..
Zdecydowanie wolą być w ciazy i przytyć nawet te 20 kg.💓
Nie mam zamiaru odbierać głupich telefonów z pytaniami, tak samo nigdy nie dzwonię po wizytach i nie zdaję relacji. Reakcje są głupie, denerwujące mnie i nie czuję potrzeby informowania nikogo na bieżąco, prócz mojego męża.
Moja rodzina potrafi tylko dupę truć i nie okazywać wsparcia, tego się podczas ciąży nauczyłam, więc tak będę ich też traktować, teraz jak i po ciąży. 🥴 -
Karloina, i ja tez wiem ze to nie ma znaczenia, grunt żeby z Nadia było wszystko ok. Tylko czasem mam takie gorsze dni ze muszę sobie postękać 🙈 ale jutro idę na paznokcie a w środę do fryzjera wiec może poczuje się lepiej wizualnie. A mózg? Dziś skończę pisać prace i będę udawała ze nie jestem głupia, kalendarz w telefonie wszystkoi przypomina 🤪
Ja o wizytach mówię mamie bo mam w niej ogromne wsparcie ale nie takie męczące. Tu mam szczęście. Mąż wysyła zdjęcia małej czasem do kilku osób najbliższych ale skoro ma taka potrzebę to nic, tylko się cieszyć ze jest w jakiś sposób zaangażowany.
Niewyspana, a kupowalas jakiś kombinezon na sam początek? Wiadomo ze moze być upał ale może być tez 15 stopni. Jeśli coś masz to możesz polecić? 😁 -
Luna33 wrote:Karloina, i ja tez wiem ze to nie ma znaczenia, grunt żeby z Nadia było wszystko ok. Tylko czasem mam takie gorsze dni ze muszę sobie postękać 🙈 ale jutro idę na paznokcie a w środę do fryzjera wiec może poczuje się lepiej wizualnie. A mózg? Dziś skończę pisać prace i będę udawała ze nie jestem głupia, kalendarz w telefonie wszystkoi przypomina 🤪
Ja o wizytach mówię mamie bo mam w niej ogromne wsparcie ale nie takie męczące. Tu mam szczęście. Mąż wysyła zdjęcia małej czasem do kilku osób najbliższych ale skoro ma taka potrzebę to nic, tylko się cieszyć ze jest w jakiś sposób zaangażowany.
Niewyspana, a kupowalas jakiś kombinezon na sam początek? Wiadomo ze moze być upał ale może być tez 15 stopni. Jeśli coś masz to możesz polecić? 😁
Ale ja się nie nastawiam na donoszenie do terminu przez to moje łożysko, więc liczę tak na połowę sierpnia. 🙈 -
Ja juz po wizycie. Wszystko w porządku. Dzieciątko waży 90g i ma 9 cm. Wiek dzidziusia to jakis 14+1 tydzień więc jest okej. Serduszko bije ale mimo coli nie ruszalo się to moje dziecko. Normalnie zdenerwowana bylam. Lekarz mowi ze no jak przecież macha do Ciebie kobieto. Ale mowil tezz ze gdyby bylo cos nie tak to by mnie poinformował. I ze ja mam po prostu spokojne dziecko. Z główką i nóżkami wszystko okej . Na usg dzidzia miala otwartą buzke💓😍
Aha..i lekarz zdradzil kto tam sobie pod serduszkiem spi😍25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolina 🤗 dostaniesz kolezenski ochrzan za zamarwianie sie ♥️ najadlas sie to bajbi poszlo spac i nawet cola nie pomogla 😁 super ze malenstwo jest zdrowe i napewno jak bije serduszko i macha raczka to jest wszystko okey 😘
Napewno jest spokojne!
No wiec dawaj ♥️ kto tam sobie spi? Tez obstawiam Tadzia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 14:21
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Tadzio💓💓 jestem prze szczęśliwa!!
Jade kupić buciki dla chłopca. Mężowi do meczu niespodziankę zrobię💓Luna33 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia Meg super wiadomosci
To dzis na meczu mąż juz bedzie zachwycony na maxa! Pierwszy mecz z Synkiem
super!
Ja po meczu mam nadzieje przyniesc wam dobre nowinki... tez sie stresuje... jednak to polowkowe...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien spokój ma być!💓25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻