Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Karloina wrote:Hej dziewczyny .
Ja dzisiaj na śniadanie lody. Wczorajbylam na meczu Polska- Islandia. Bylo fajnie ale mialam migrene wiec trochę sie męczyłam.
Poszłam bo później mogę na serio nie mieć siły😔🙄
Dzisiaj zaczęliśmy 2 trymestr. Jeszcze nie wiem czy czuje sie lepiej;)
Ale jestem szczęśliwa obym tego 14 usłyszała same dobre wiadomości.
A przypadkiem po skończonym 13tc nie zaczyna się 2 trymestr? Czyli np 13+1 to już 2 trymestr? Bo tak podają strony, więc może już ponad tydzień jesteś w drugim 😁 -
Nie Alutka trymestr 2 zaczyna sie w 14 tygodniu.25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
II trymestr zaczyna sie po skonczonym 14 tygodniu.
Od 14+0 mozna juz powiedziec ze jest sie w II trymestrze.
Osoby ktore od 13+1 mowia ze to 14 tydzien to myslnie tez mowia ze zaczeli II trymestr
Ja jakos od poczatku ciazy nic nie wyprzedzam ...
Jesli teraz mam 20+4 to i tak mowie 20tydziennie umiem tak poleciec pare dni do przodu ale sa osoby ktore przy
20+0 mowia ze juz maja 21 tydzien. Takze tego ....👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Agaga wrzuce cie na pierwsza stronke zebysmy wiedzialybo nie masz suwaczka 🙈
Karolcia zazdroszcze wyjscia na mecz...
Ale doskonale rozumiem samopoczucie .. ja dzis jestem na dnie... mam mega dola bez przyczyny... poprostu placze na wszystko i czepiam sie partnera maxa...
Straszne to uczucie....
Atena37 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien współczuję i Tobie i twojemu partnerowi🙉🙈
Ja teraz jak widze laski z gołymi tylkami , szczupłe takie to od razu smutna sie robię🙄25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Osoby ktore od 13+1 mowia ze to 14 tydzien to myslnie tez mowia ze zaczeli II trymestr
Ja jakos od poczatku ciazy nic nie wyprzedzam ...
Jesli teraz mam 20+4 to i tak mowie 20tydziennie umiem tak poleciec pare dni do przodu ale sa osoby ktore przy
20+0 mowia ze juz maja 21 tydzien. Takze tego ....
Ja tak mam z siostrą. Wyprzedza i czasami mam wrażenie ze wprowadza jakąś konkurencję. Dziwne..
Mowie mamie " o wlasnie aplikacja mi przypomniała ze zaczęłam 2 trymestr"
Sprawdzam dobrze na internetach czy rzeczywiście no i wszystko sie zgadza. Zresztą położna mi mówiła pare dni temu ze zaraz zaczynam więc ufam i widzę co piszą przecież hehe"
A moja siostra,"no ja tez"😀
Juz nie komentuje nawet . My mamy różne charaktery. Ja po prostu chce zeby bylo wszystko dobrze u niej i u mnie. 🙏💓Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2021, 17:23
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Znam ta rywalizację.. u mnie w bliskim otoczeniu mam 2 brzuchatki na prawie identycznym etapie. Nie wiem jak to będzie po porodzie..
Laski, czy tylko mi wylazł taki cellulit okropny? Kuzwa, to jest jakiś dramat. Pije dużo wody, szczotkuje na sucho ciało ale mam wrażenie ze wogole nic to nie daje. Czy to po ciąży samo zniknie tak jak samo przyszło?!?!? -
Witaj w klubie luna, moje nogi wygladaja okropnie, schudlam 4kg os poczarku ciazy liczac, nosze rozmiar M a nogi wygladaja jak takie ciapki 😂
To jest okropne.... ciezko mi w sukienkach chodzic, czekam na slonce, moze ono troche pomoze ukryc ten wstretny celulit..👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja dziewczyny nie pomogę bo z moimi udami nic się dzieje.
Mogę Was jedynie pocieszyć i przypomnieć że dopadły mnie rozstępy na dolnej części piersi. Ale już je zaakceptowałam🤣🤣
Wczoraj nawet usłyszałam komplement od znajomego że ładnie wyglądam bo jego żona była bardzo opuchnięta w tym czasie.
Kupiliśmy samochód 😝
Cieszy mnie nawet słoneczna pogoda i możliwość noszenia sukienek gdzie widać brzuszek. Nawet ludzie mnie przepuszczaja gdy jestem w kolejce, choć nie zawsze ..Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Dziewczyny a w ktorym tyg powiedzialyscie znajomym o ciąży?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
U mnie wyskakuje jak za mało piję, dokładnie wiem wieczorem, że rano będę miała cellulit xD Piję jak szalona i kolejnego dnia znika 😅
Dziewczynki, polecam Wam ten przepis na zdrowe słodyczki ;P
https://zapodaj.net/7d156a523ecbd.jpg.html
U mnie skończyły się wszelkie słodycze sklepowe, dodatkowo porządnie panuję nad swoją dietą, czuje się w końcu usatysfakcjonowana.
Już zapowiedziałam mężowi, że po połogu lecimy z dietą i ćwiczeniami na poważnie 😁 A teraz wzbogacam swoją wiedzę, przepisy, lekkie ćwiczenia i nie mogę się doczekać 😁 -
Karloina wrote:Dziewczyny a w ktorym tyg powiedzialyscie znajomym o ciąży?
Reszta znajomych do tej pory raczej nie wie, znaczy... ja nie mam znajomych xD mamy dwie pary przyjaciół i tyle.
W pracy wiedzieli od razu, jakoś niecałe 2 tygodnie po pozytywnym teście, powiedziałam i szefowej i współpracownikom, żeby byli gotowi, że mogę zniknąć któregoś dnia. 😊 -
Karolcia ja powiedzialabym po prenatnych ale ze wzgledu na glupi wynik powiedzialam wszystkim po otrzymaniu wyniku 16tydzien. Wtedy wiedzial fcb itp tez 😂
Nadzieja gratki!!! Co kupiliscie? ♥️ i jak pogodzilas sie z oszczednosciami? 🤗🤗🤗🙈
Ja tez juz sie ciesze jak ludzie mnie pytaja juz o ciaze 😁 juz bardzo widac... ale tez wygladam ladnie bo nie poszlo mi w boczki tylko taki piekny brzuszek okraglutki bardzo do przodu 🤗 planuje jakies zdjecie w tym tygodniu wiec moze cos sie uda zrobic
Niewyspana u mnie nie przejdzie "zdrowe" 🙈 wszystko co sklepowe jest cudowne 😂😂😂 ale dziekuje moze powoli cos z tego wymysle 😋😋😋👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja jestem instgramowa babka. Lubie wstawiać zdjęcia. I ostatnio znajomi zaczeli pisać ze cycki ki urosły😂 myślę zeby napisać o tej cudownej nowinie po następnej wizycie;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marienn dzięki
honda insight hybrydowy mi to tam nie zależy jaki jest oby posadzić tyłek i jechać oraz oby się nie psul. Za to mąż zadowolonybo skrzynia biegów automatyczna, hybryda i takie tam ( nawet się na tym nie znam )
Jak upatrzyl i się zdecydował to cały wieczór przeżywałam że muszę wyjac kasę z konta 😂 ale w dniu zakupu już mi przeszło.
Marienn co do brzuszka to chętnie u Ciebie zobaczę, ciekawe która ma teraz większy 😂 bo ostatnio Ty miałaś😊
Niewyspana ja też sobie tak przysięglam że biorę się za siebie po połogu ( głównie ćwiczenia) bo z dietą raczej ciężko nie będzie. Zawsze byłam niejadkiem i z niedowaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2021, 21:11
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Mój mąż ćwiczy regularnie, więc nie mam się co martwić, że zapomnę 😁 zresztą, tęsknię już za siłownią, porządnym wyciskiem. Tak mi brakuje konkretnego treningu 😍
Karloina,
To ja na moim IG dałam info w 4 miesiącu, ale nie mam tam swoich znajomych wśród obserwatorów -
NADZIEJA eee ee no piekne Autko gratki! Moje nastepne jakies to plan na automat
super! Bagaznik tez wystarczajacy na wozek napewno 😁😁
Ja tez fcb nie jestem wcale ale czasem uzywam Story i to przez story na fcb powiedzialam , na Insta tez uzywam tylko Story 😂 tyle mojego zycia na insta i fcb... ale uwielbiam Fallowowac i chetnie ogladam... strasznie mi sie podoba Klaudia Halejcio jako mamuska 🤗🤗🤗
Widzialyscie moze jej story jak wraca z mala do domu i leci nuta "im coming home.." i jest tyle kwiatow na powitanie i balonow? Pokazuje to mojemu i mowie patrz jak pieknie.. tez bym tak chciala.... 🥰🥰 przeszedl sie po domu z telefonem nagral jak smiewa Im coming home i wszystkie moje kaktusy doniczkowe 😂😂 i mowi juz tak masz kochanie... 🙈🙈NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Raz widzialam jak Klaudia Halejcio mówi ze nie ma sily chodzić itp a makijaz jak talala plus strój jak do restauracji;) ale podziwiam, że tak dba o siebie. Mnie makijaż męczy. Tym bardziej teraz w upały. Ale niespodzianka jej męża jak najbardziej udana;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻