Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Niewyspana Ty byś nie weszła?😁😍
Oczywiście dobrze zrobiłaś.
Luna żarcik widzę się wyostrzyl 😆🤨
Oki, przestaje o tym myśleć. Muszę przestać panikowacWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 18:39
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Kot mojej mamy chyba się oswoił😅
Swoją drogą wiecie że ostatnio lekarz mi powiedział że przeszłam dawno temu toksoplazmoze?🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 21:40
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Niewyspana, chyba o cała nasza 3 😂 na raczej ze wchodzisz bez kolejki, ludzie są tragiczni 😤
Na szczęście niedługo koniec.
W ogóle na Wrześniówkach mamy już 3 porody, a w poniedziałek będzie 4 poród, już zaplanowany jest.
Ruszy i u mnie, mam nadzieję, że Diana wytrzyma jeszcze 3 tygodnie chociaż, żebym nie musiała z nią zostawać w szpitalu na dłużej.
Brzuch nam coraz częściej twardnieje,nie mogę się doczekać wizyty, bo mam poczucie, że MUSZĘ zostać zbadana.
We wtorek jadę na morfologię i mocz, ciekawe co tam się dzieje.
Karola,
Toxo przeszła w ogóle większość osób, a naprawdę o tym nie wiedzą, ja też jestem już dawno po -
Gdybyś widziała moją minę jak usłyszałam o toxo😁😅
Moje przerażenie bezcenne 😇😅
Dobrze że masz niedługo wizytę, na pewno Cię to uspokoi;)
Dianka posiedzi jeszcze spokojnie w brzuszku 🙃25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
U mnie wjeżdża pizza i mam w dupie ,że pójdzie w dupe 😁
Jak komuś narobiłam smaka to przepraszam;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Tez mam ostatnio mega schizy apropo wód… ale dostałam globulki i mam nadzieje ze to one wychodzą po prostu.. chyba jeśli na wizycie w środę było ok to nie powinno być tragedii??
Mam nadzieje ze u Ciebie tez jest dobrze. Informuj 😁
Ja mam malejąca ilość wód. W miesiąc z afi 14 wyszło na 11.
I teraz nie wiem co mam robić. 🥺. Może jednak siuśki mi się popuszczają, nie wiem. 🤦 -
Hej
Niewyspana A może zadzwoń do swojego lekarza?
Nie wiem już sama żebyś nie chodziła cały czas i się nie przejmowala;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja już taka od niedzieli chodzę, wtedy pierwszy raz zobaczyłam większą plamę, ale to trzeba też z głową, bo wydzielina w ciąży, zwłaszcza pod koniec jest w zwiększonej ilości. 🙈 Cały tydzień było naprawdę ok, a dzisiaj wstaje i plama na piżamce, myślałam, że popuscilam i tyle, bo na tym etapie też się nad tym nie do końca panuje czasami. Ale później znowu plama.
A wycofali z aptek wszystkie paski i wkładki do sprawdzania wycieków, więc... 🤦
Jak mam jechać do szpitala, to czuje się chora.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2021, 09:07
-
niewyspana wrote:Ja już taka od niedzieli chodzę, wtedy pierwszy raz zobaczyłam większą plamę, ale to trzeba też z głową, bo wydzielina w ciąży, zwłaszcza pod koniec jest w zwiększonej ilości. 🙈 Cały tydzień było naprawdę ok, a dzisiaj wstaje i plama na piżamce, myślałam, że popuscilam i tyle, bo na tym etapie też się nad tym nie do końca panuje czasami. Ale później znowu plama.
A wycofali z aptek wszystkie paski i wkładki do sprawdzania wycieków, więc... 🤦
Jak mam jechać do szpitala, to czuje się chora.
Jezu, dokładnie rozumiem.. mam taka ogromna nadzieje żenię trafie do szpitala przed czasem😱
Paski musze dziś zamowic przez neta, tak dla spokojnej głowy.
Ale wierze ze u Ciebie to nie wody, ciężka sytuacja bo zawsze ryzyko ze zostawia Cię w szpitalu.. oby nie!! -
Mąż jest w pracy, a mamy Jeden samochód. W dodatku ja jestem taka picka, że nie pozwolę się zawieźć nikomu innemu, bo jak mnie zostawią, to zobaczę go dopiero za parę dni. Zapłaczę się. 🤣
No i kolejna sprawa, muszę się podnieść i dopakować do walizki trochę rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2021, 09:33