Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Macie rację. Załatwię to jeszcze w sierpniu. 😊
niewyspana, Luna33 lubią tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dziewczynki moje kochane. Ostatnio pisałam do Was bo miałam problem z moczem A dokładnie chodziło o to że na mało sikalam. Pije wode cały czas. Jestem fanką wody, uwielbiam
I dzisiaj zauważyłam że po luteine mało sikam, jakby ona blokowala tam wszystko. Siedziałam u siostry,poczułam że te resztki lecą na wkładkę i zaraz dwa razy w ciągu pół godziny poszłam siku.
Jak myślicie, czy to jest normalne?? Nie wiem.. być może to nie wina luteiny albo po prostu rzeczywiście hamuje ..
i jak z nocy po tej luteinie robie siusiu to nie jest pod ciśnieniem tylko delikatnie siusiam więc tak pomyślałam, użyłam mózgownicy i patrz no się..tak wymyśliłam 😅🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 20:18
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia nie pomoge ale mysle ze czytalam gdzies o sikaniu jak dziewczyna pisala ze zatrzymanie moczu swiadczy o jakiejs infekcji ale nie chce cie mylic ani nic dlatego powiem ze przeczekaj moze i obserwuj powinno ruszyc
tez mialam takie chwile ze oddawalam mniej moczu mimo tego ze pilam.... a macie tam upaly wiec to tez moze wplywac
A tutaj zachcianki ciazówkitaki moj relaxacyjny wieczor
https://zapodaj.net/1bef347ef8f2d.jpg.html
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Muszę pamiętać żeby o tym powiedzieć Pani doktor ..;(
Marien ja dzisiaj nalesniory z Nutellą jadłam;) pychota. 😊
Piękny brzunio 🥰25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nalesniki chodza za mna juz ktorys dzienn... chyba bede musiala zrobic 🤤🤤🤤
Dziekuje za komplement jak ogarne jakies zdjecia to pokaze wam jaki jest juz duzy 😁
A wlasnie Luna, Niewyspana wy juz po 30stce to moze byscie pokazaly brzuchole? 😁😁🙏🙏🥰🥰🥰
Nadzieja, i jak ten misio ? Patrzylam na niego jest slodziutki ♥️ zadowolona jestes z zakupu?🥰
Ps. Zerkacie na misie szumisie? Czy nawet o tym nie myslicie bo sa "przereklamowane" ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 00:25
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
No z twarożkiem też bym zjadła 🤤🤤
U nas W nocy padało. Jakie powietrze jest teraz piękne.
W ogóle wczoraj zajrzałam do kuzynek które cały czas gadały o promieniach ..masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 07:44
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
A ja jadłam Naleśniki z twarogiem bananem i śmietanka wczoraj A dziś z Nutellą 😂
Marienn jak dla mni3 fajny, kolory się zmieniają ale właśnie lampka jest taka przygaszona A o to mi chodziło, zwłaszcza na początku bo noworodków drażni mocne światło. Mamy też lampkę chmurke która zawisnie nad łóżeczkirm. Melodie ma spokojne to ma działać jako usypiacz, no zobaczmy 😂
Podoba mi się wydra z fisher price, fajna sprawa bo ma pilot.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Luna każda kobieta w ciąży wygląda pięknie;) grubo..ale pięknie 😅😊
Jestem spokojna jak Tadzik mnie zaczepia Ale jak tylko coś mówię to przestaję. Chyba wtedy on robi się spokojny;)
Dzisiaj ochota na słodkie No i niestety rano musiałam wyjść więc dopiero teraz wzięłam Luteine. I leżę ..
Ale dobrze że na chwilę A nie cały czas.
Mąż ma zadanie odrestaurowac łóżeczko do mojego powrotu . Jestem ciekawa..25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:A foto brzucha wysle w wolnej chwili😂😂 dziś sąsiadka do mnie „rozwiązanie to już chyba lada moment?” 😂
Nie sądziłam ze aż tak grubo wyglądam 😂
A godzinę później baba na poczcie zagrodziła mi wejście i powiedziała, że kolejka jest z drugiej strony i tam powinnam iść.
Uwierzcie mi, że byłam w szoku jak można być taką starą suką.
Szumisia też chce, mamy wybranego.Luna33 lubi tę wiadomość
-
Najgorsze jest to że często takie sytuacje stwarzają kobiety..
KOBIETA KOBIECIE, dramat
Ja dzisiaj często czuje Tadzia i również chwilę czułam ciągnięcia w podbrzuszu . I teraz o tym myślę.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Do nas właśnie przyjechał kolega i na mój widok stwierdził niezwykle żartobliwie: Ty już nie jedz tyle tych burgerów! Ale cię wywaliło, na obóz dla grubasów cię zapisze!
Domyślam się ze to miał być żart ale mnie nie rozśmieszył..
Mój M ma weekendowy wyjazd z kolegami, ostatni na długi czas a ja jadę do mamy na weekend. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok 🙈😂
Karloina, to dobrze ze czujesz dzidziucha 😁 a ciągnięcia są chyba normalne. Ja już się nimi nie przejmuje z nadzieja ze tak ma być 🤪