Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Karloina wrote:Tak Marien to Już 19tc .Czas leci tak szybko że aż sama nie mogę w to uwierzyć. W poniedziałek mam wizytę i mam nadzieję że wszystko w porządku.
Zgaga mnie męczy dzisiaj..
Co do poduszeczki to ja chyba kupię taka. Widziałam główki dzieciaków w przedszkolu. I wolę tego pilnować
Niewyspana burz się boję 😆 -
Niewyspana Ty to jesteś kobieta tornado 🥰😅
Oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa;)
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Spać wczoraj nie chcialam, bo fajnie sie oglądało światełka na zewnatrz
Ale niestety ciąża zepsula moja forme i padłam xD
Karolcia,
To, ze odczuwasz bole i dyskomfort to niestety normalne
Ja teraz ciagle mam mokre majty, wlasnie zamawiam papierki lakmusowe, bo nie wiem czy to wody, czy nadmierna ilosc wydzieliny, ktora jest normalna. A nie chce jeździć na IP, nie mam czasu -
Niewyspana ja cie doskonale rozumiem, mieszkalam w Grecji przez 10 lat i tam blagalam o deszcz i burze... to se wyblagalam i przenioslam sie do deszczowygo kraju 😭😭 takze nigdy nie dogodzisz...😭😭😂
Karolcia dzieki za rade, nie wiem czy mala bedzie miala plaska glowke ale w sumie moze warto miec... 🤷♀️
Trzymam kciuki za poniedzialek 🤞🤞
Moja wizyta az 12/08 ale musze wytrzymac... to bedzie 30t...
Umowilam sie na takim odstepie czasu aby dostac piekne zdjecie 3d 🤞🤞 oraz glownie zeby juz sprawdzil mnie orzed slubem czy wsyzstko gra i jak cos to dostac jakas luteine itp zeby nie urodzic za wczesnie na stresie ... 🤞👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn, ale Ty jesteś światowa! 😁
Ja zawsze lubiłam upały i słońce i nie rozumiałam jak stary stekal ze mu za gorąco. Teraz rozumiem, przywołuje deszcz i chłodek 😂
No wczoraj porządnie dało popalić, było na co popatrzeć. Chociaż ta nocna burze słyszałam tylko przez chwilkę, świetnie mi się spało. Dziś na porannym spacerze z psinkiem złapał nas deszczyk i było to najprzyjemniejsze co ostatnio czułam 😂😂😂
I potwierdzam, będzie Was bolało wszystko, w końcu przywykniecie 😂
Tez rozważam zakup papierków lakmusowych, bo tez miałam wrażenie ze jest zbyt mokro ale wczoraj na wizycie okazało się ze to może być początek jakiejś infekcji i dostałam leki 😂 chociaż ja nie mogę narzekać, nie miałam ani jednej infekcji, bardziej profilaktycznie brałam raz leki o teraz drugi raz. Wyniki badań mam super, ostatnio spadło mi żelazo ale już po tabletkach podskoczyło 😱
To wogole jest dla mnie śmieszne jak w ciąży jestem regularna i skrupulatna w braniu leków i suplementów. Nie ominelam żadnej tabletki. A wszystkie moje wcześniejsze próby z suplementami na włosy, paznokcie i inne cuda umierały po max tygodniu bo już zapominałam żeby to łykać. Nawet jak jestem chora to stary musi mi o lekach przypominać 😂 -
niewyspana wrote:Luna,
To ja podziwiam, biore tyle tych tabletek, że wszystko mi się myli i już mi się odechciało brać... xD
Niech to sie już skonczy!!!!
A mnie od 2 tygodni bolą podeszwy stóp...
Mnie od jakiś 2 msc 🙈😤 jak tylko zrobię powyżej 6tys kroków to zaczynaja bolec. A rano nie mogę na nich stać 😂 MAGICZNYYYYY CZAAS -
Gorzej że ja nie umiem odróznić czy coś mnie boli bo jest ok czy muszę to skonsultować z lekarzem. Ale już w poniedziałek wizyta;)
Fajnie że narzekanie,też będę A co!😅🤣😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 13:30
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Niewyspana macie absolutnie prawo narzekać. Ja jeszcze nie czuje się tak jak Wy bo u mnie 19tc
Ale czasami jest mi ciężko. Zganiam to na te moje problemy z sercem. Głupia jestem . Nie poszłam do kardiologa jeszcze.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja Np wczoraj obudziłam się z bólem kostek w palcach u dłoni 😂 nie wiem czy się biłam ze starym przez sen czy tak zaciskałam pieści ale cały dzień mnie bolały 😂 nie wiem czy jest jeszcze jakaś cześć ciała która mnie nie bolała 😂
Karloina, to raz raz się zapisuj! Pamiętaj ze w tej ciąży jesteś tak samo ważna jak dzidziuś, nie możemy zapominać o dbaniu o siebie! -
Luna33 wrote:Ja Np wczoraj obudziłam się z bólem kostek w palcach u dłoni 😂 nie wiem czy się biłam ze starym przez sen czy tak zaciskałam pieści ale cały dzień mnie bolały 😂 nie wiem czy jest jeszcze jakaś cześć ciała która mnie nie bolała 😂
Karloina, to raz raz się zapisuj! Pamiętaj ze w tej ciąży jesteś tak samo ważna jak dzidziuś, nie możemy zapominać o dbaniu o siebie!
Wczoraj kolejny sloiczek zlapalam i poszedł w pyl na podlodze, bo mi akurat odcielo czucie jak go podnioslam xD
Ciekawie jest -
A to ja tez ponazekam....
Chociaz juz bardziej nie moge 😂
I powiem wam szczerze...
Do 23t ciazy bylo fantastycznie, bezobjawowo... znajoma mowila "poczekaj po 25t sie zacznie stekanie" -nie wierzylam... mysle se kurcze jak ja tak bede znosic ciaze to nic tylko rodzic jedno po drugim...
No ...ale chyba miala racje.. ciesze sie ze jestem na wyblaganym zwolnieniu... bo nie wyobrazam se teraz tak chodzic schylac sie itp ... wejscie w domu po schodach to taka zadyszka ze masakra... wiec wspolczuje wam w upaly.
Karolcia ty sie umow do Kardio 🥰
Luna a moze bilas meza w nocy 😂😂🙈🙈👩 31l. + 👱♂️ 31l.