Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Marienn, lekarz stawia na finalną wagę 4000-4200 :o Dla porównanie, mała mojej kolezanki na identycznym etapie wazy niecałe 2100. Wiadomo, to są w sumie szacunki i rzeczywista waga ostatecznie może się różnić nawet o 0,5 kg w jedna lub druga strone, ale lekarz nawet na karcie ciazy na pierwszej stronie napisał "DUŻY PŁÓD"
Ja mam jeden rożek, nastawiam się na śpiworki do spania, mam nadzieję, że Nadia podzieli moje zdanie -
Dzięki, to nie screena. Mój mąż chce rożki bo mówi że będzie mu łatwiej małego trzymać. Jak chce to oczywiście kupimy więcej. Fajnie że pomyślał o tym;)25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Dziewczyny, dobrze Wam radze, zdejmijcie obraczki i pierscionki poki czas.. Ja juz płaczę nad swoją obrączką. Jutro spróbuję jeszcze raz ale jak trzeba bedzie ciąć to się załamę
Ja na wrazie co pozbyłam się tylko pierścionka zaręczynowego, bo on cienki, więc gorzej.
Obrączki nie umiem odstawić 😂 No i w sumie nic się nie dzieje 🤷Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 22:46
-
Ja tez upierałam się, że jej nie zdejme i koniec, BO NIE
Dzisiaj cos mnie tknęło i w panice zaczęłam sciagac pod zimna woda, z płynem do naczyn i efekt był taki ze palec tylko urósł xD teraz juz opuchlizna schodzi, zobacze jutro, jak sie nie uda to na razie zostawiam, widocznie to znak
Zaręczynowy sciagam codziennie do kapieli, nie wiem czemu, takie przyzwyczajenie, i ładnie schodzi. A obraczka ani drgnie. Widać ze to prawdziwa miłość hahah
-
Mi teraz jest słabo, ciśnienie 90/60..i czuje się momentami jakbym miała zemdlec. Okropnie uczucie. A co mowic Wy na końcówce .
Dziewczyny A jak myślicie te ruchy w moim tyg ciąży muszą być regularne? Czy jak to jest na tym etapie?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia ja nie mam do dzis regularnych ruchow, jedynie co jest regularne to to ze Klarcia kopie mnie mega mocno jak juz po kompaniu klade sie do lozka.. w dzien czy z rana to kopie jak sie jej podoba, ostatnio mielismy ciche 3 dni, zastukala tylko max 2 razy dziennie i sie balam ze moze ona slabnie .. ale na szczescie moj partner jest bardziej nie panikujacy ode mnie i mowil ze ona napewno ma sie dobrze tylko jest zmeczona, i mial racje, pospalam 2 dni do 10.00 i juz odzyskalam szalone dziecko 🥰😁
Takze na tym etapie to chyba nie ma znaczenia, wazne ze raz dziennie sie odezwie-tak mi tez powiedzial lekarz.
Fajnie ze partner mysli o rozku itp 🥰 slodkie...
Luna, hmmmm mi sie wydaje ze ten DUZY PLOD to chyba troszke przesada? No pewnie jest wieksza ciuttke ale nie robmy z niej ogromnego plodu 😁😁 moim zdaniem bedzie dluuuga i tyle 😁 po mamusi 🥰
Czekam niewyspana na wage Dianki 😁
Ps. Mnie dzis boli podbrzusze, rozbolalo na wieczor, leze i troche mocno boli, do tego meczy mnie co chwile siku, mimo ze juz specjalnie nie pije, mloda chyba uciska pechesz... ona jest tak nisko ze wali mnie w pipke... nie wiem juz co zrobic zeby ona wyzej poszla...
Jutro caly dzien bede lezec, nie wstaje....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 01:06
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dzięki Marien;)
Mam nadzieję że już się lepiej czujesz😌25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Właśnie czuje jak Tadziulek szaleje, oczywiście chodzi mi o delikatne puknięcia.
U nas dzisiaj ma być 33 stopnie . Odpalam wiatrak i leżę . Nienawidzę takiej pogody25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Właśnie czuje jak Tadziulek szaleje, oczywiście chodzi mi o delikatne puknięcia.
U nas dzisiaj ma być 33 stopnie . Odpalam wiatrak i leżę . Nienawidzę takiej pogody
U nas było 40 stopni i myślałam że zejdę z tego świata.....
Dzisiaj ma być tylko 35... Nie mam już siły na nic. -
Okropnie jest.
Mam nadzieję że się ochlodzi. Chciałam pójść na zakupy Ale w tym wypadku..leze.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Zazdro... u nas ma byc do niedzieli ladnie... ale Ladnie to czytajcie max 25stopni.
Skorzystam. 🥰😁
Czuje sie ciut lepiej... wczoraj chyba sie przemeczylam i stres itp... nie moge sie juz doczekac wizyty zeby zobaczyc Malutka 😁😁👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien być może przez wysiłek tak się czujesz. A 25 stopni dla mnie idealnie Ale Polakowi zawsze źle jeżeli chodzi o pogodę
Ja mam ból brzucha przy każdej kupię..az się cała poce 😑25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Jejku Karolcia ty juz masz 19t 🥰🥰 Omg ! Jak to szybko zlecialo
🥳🥳 czekam na twoja wizyte tez 💪💪 w poniedzialek tak?
Dziewczyny kupilyscie moze ta poduszeczke korygujaca plaska glowke? Mam ja w koszyku niby 40zl ale zastanawiam sie czy bede jej uzywac?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Tak Marien to Już 19tc .Czas leci tak szybko że aż sama nie mogę w to uwierzyć. W poniedziałek mam wizytę i mam nadzieję że wszystko w porządku.
Zgaga mnie męczy dzisiaj..
Co do poduszeczki to ja chyba kupię taka. Widziałam główki dzieciaków w przedszkolu. I wolę tego pilnować
Niewyspana burz się boję 😆25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻