Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zasnęłam o 3 dzisiaj. Bol pleców niesamowity. Najgorsze łopatki.
W tym tyg idę na masaż, pierdziele..
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Ja powoli wpadam w panikę 🙈 główna moja mysl to ze ja nie jestem gotowa. To świetny czas na takie rozkminy, nie ma co 🤦♀️
Karloina, masz racje, po co się męczyć. Masaż dla ciężarnych może zdziałać cuda 🤞🏻Może pomysl o fizjoterapeucie? -
właśnie teść chodzi do jakiegoś pomoc "super fizjo".. skorzystam bo dzisiaj myślałam że mnie szlak trafi. Nie rozumiem dlaczego akurat górna część pleców ..
Na domiar złego, śniło mi się że mój mąż mnie zdradził. To nie pierwszy taki sen odkąd jestem w ciąży. Ale zawsze po takim śnie mam doła;/
Dzisiaj pada więc siedzę w dresie pije herbe z cytrynka i miodem. Uwielbiam .25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Uff 🙈 czyli to normalne 😂
Teraz jestem gotowa, a jak łapie mnie skurcz po 10 minutach to mam ochotę rozpakować walizkę i powiedzieć, że no nie, poród nie, bo nie jestem spakowana.
Karola, takie sny to norma, ja któregoś razu czekałam około 12 godzin, żeby przeprosił 😂 -
Wiem ,że norma. Mój to już otwiera oczy rano i pyta czy jestem zła na niego😁 i wtedy Karolinka się uruchamia 😆
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja spie, ale na kilka razy, meczy mnie to juz..
Kurcze kudze sie jak moj idzie do pracy okolo 6.30 i tak do 7.30 nie spie potem mowie ok drzemne se... no to do 9.00 i tak potem a to moze jeszcze nie wstane.. a w nocy 6x na siku.... mam juz dosc wstawania w nocy... chodze spac o 1-2 w nocy.... szok ... przestawiona jestem na maxa..
Karolcia dobra decyzja z tym fizjo... napewno pomoze ❤
A zdrady w snie? Tez to przrrabialam i wkurzalo mnie to tak samo, bo jak moiwlam to mojemu to on robil "ulalala fajniee" to mnie bardziej dobijalo 😑😑
Wogole czasem mam tak ze wydaje mi sie ze mnie kiedys w zyciu zdradzi 🙈🙄
A jak czytam ze mowicie kazdemu ze moga przychodzic na odwiedziny po jakims czasie to moze ja cos wymysle, ze w szpitalu powiedzieli ze trzeba odczekac czy cos... 🤔 no o calowaniu to nawet mowy nie ma, na kursie mowili ze osoby palace jak ida w odwiedziny do noworodka to moja zdjac kurtke i wypic 0.5L wody zanim podejda do dziecka bo inaczej nadmuchaja na niego mocno mimo ze nie bedzie tego widac. A noworodek jest szczegolnie wrazliwy i nie powinno miec takie cos miejsca.
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien,
Ja bym szukała powodu, serio.
Rany, nie umiem odróżnić skurczy od zwykłego bólu...
Dobrze, że jadę dzisiaj na KTG, bo nie wiem co się dzieje. Czy szyjka się rozwiera, czy to są skurcze, czy co... Czuję się głupia i mam wrażenie, że coś przegapię. 🤦 -
Nie dziwie ci sie, sama sie juz stresuje a co mowiac na twoim etapie...
Tak samo Luna... nie zazdroszcse wam tego stresu...
Ja wczoraj sobie poplakalam z nerwow ze jak to bedzie ? Juz nie bede mogla pospac? Ze wszedzie z dzieckiem? Ogolem ze to chyba nie na moje nerwy... ze jak bedzie plakalo to nie wytrzymam... ehh nazbieralo sie..
Oczywiscie minelo... ale mysli sa rozne wiec wam nie zazdroszcze..👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja marzę o tym żeby mój facet przyjechał zaraz i pomasował mi plecy.
Jestem już zmęczona
https://zapodaj.net/85a96fb6c0331.jpg.htmlHania123 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
niewyspana wrote:Na moim przykładzie - im starsza ciąża, tym częściej się płacze, że to się nie uda.
Ja nadal mam takie "ale po co mi to było? Tak było nam dobrze we dwójkę."
I nie ma w tym nic złego 😁
Myślałam że tylko ja mam ostatnio takie myśli.... Już myślałam że coś ze mną jest nie tak. Jak dobrze wiedzieć że nie tylko ja tak mam -
Jeny dziewczyny jak ja Wam dziękuje za to co napisalyscie.. TOTALNIE przeżywam od wczoraj to ze po co mi to było, ze teraz wszędzie z dzieckiem, ze ze starym może się oddalimy, przecież razem nam tak dobrze, ze ona zaburzy cały mój porządek świata.. nie miałam wczesniej takich myśli i przez to ze nagle przyszły było mi na tyle wstyd ze stwierdziłam ze nie napisze tego nawet tu bo wyjdę na wariatkę i niewdzięczna matkę.. jak mi ulżyło! 🙈 kocham was 😂❤️
Karloina, niech mąż chociaż masażem zrekompensuje swoje niegodne zachowanie w śnie 😤😂
Niewyspana, melduj jak sytuacja po ktg ☺️ -
A waleń poniżej. Jednak nie mam dziś ochoty na założenie czegoś ładniejszego do foto, wszystko mnie dobija. Jutro już MUSZĘ
https://naforum.zapodaj.net/377eaf397b39.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/c012ea3ccaaf.jpg.htmlHania123 lubi tę wiadomość
-
Luna33 wrote:A waleń poniżej. Jednak nie mam dziś ochoty na założenie czegoś ładniejszego do foto, wszystko mnie dobija. Jutro już MUSZĘ
https://naforum.zapodaj.net/377eaf397b39.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/c012ea3ccaaf.jpg.html
Eeejjj wcale nie masz dużego brzuchataki ładny zgrabny
Niewyspana, teraz Twoja fotka -
Luna, piekny brzuch ! Zgrabny i wcale nie przytylo ci sie ! ♥️♥️ super!
Karolcia tak samo piekny brzuszek taki foremny 🥰 i lozeczko juz zlozobe czeka ♥️🥰
Tak napisalam to o tych rozkminach bo naprawde ostatnio sa coraz czestrze... do tego czuje ze sie gubie... jakby ze mam miec swoja rodzine wiec moja dawna juz nie bedzie mi potrzebna, ze chcialabym zeby nadal byli ale napewno juz bede musiala skupic sie na swojej, maz dziecko..
Ze teraz wszystko sie zmieni i zburzy...
Nie wiem nawet jak to napisac... dziwne sa te mysli ...
Ale dobrze ze kazda z nas to ma... nie czuje sie sama serio♥️🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.