Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny cały dzien sie nie udzielam ale czytam caly czas.
LUNA bylam pewna ze u Ciebie akcja sie zaczęła
Moje dziecko nie lubi soku wisniowego, wypilam szklaneczke, rozbolal mnie tak zoladek ze wracajac od szwagierki maz musiał stanac autem, zaczelam tak wymiotowac jakby fontanna... no nigdy czegos takiego nie mialam 😂😂😂 -
Niewyspana, relacjonuj! Oby w końcu COKOLWIEK 🙈
Alutka, współczuje 🙈 ja zaliczyłam 1 rzyg w plenerze, na szczęście wieczorem po ciemku i jeden prawie w taksie. Tak ze sobą walczyłam wtedy… 😂
Ja po kolejnym ktg, skurcze pare razy doszły do 100, ale czułam to tylko jako napięcie brzucha. Nie wiem czy to coś oznacza, położna powiedziała ze jeśli nie boli to na razie nie dzieje się nic wielkiego 🤷♀️ Ale już jest plan na poranek! Z rana lewatywa i oksytocyna, aż się chce zasypiać 😂😂😂Hania123 lubi tę wiadomość
-
Niewyspana endorfinki najwazniejsze 💪🏽
Luna mocno trzymam kciuki, żeby malutka Cię oszczędziła. Ewidentnie próbuje powiedzieć Ci, że jest jej tam dobrze i mama w ogóle to daj mi tu zostać 😅😅😅
Ja się cieszę, bo mi plamienia ustały. Mimo, ze do końca opakowania 7 tabl jakoś 🤦🏼♀️ Miałam dzisiaj kmine. Że wy już tutaj wszystkie urodzicie. A jak zajdę to nie będę miała z kim się tu dzielić moimi ciążowym rozterkami 😅2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Hania spokojnie, ja obstawiam ze my tutaj bedziemy zagladaly i opowiadaly se wrazenia o pierwszych kupkach, dupkach, ząbkach i innych wrazeniach na bardzo dlugo 😂
Jesli sie myle to poprawcie mnie ale ja czuje sie swietnie na tym forum bo jestem "anonimowa" i mamy super doradztwo i jest komu sie wygadac... takze tegoMysle ze spokojnie mozesz tutaj wpasc juz z II kreskami i opowiadac nam o swoich rozterkach❤❤
Luna, bralam prysznic, i se tak myslalam, biedna lezy tam w szpitalu sama i nie wie co ja czeka 😣 nie zazdroszcze... bo mnie to wystraszylo... bo ja jeszcze bede to znosic w jezyku angielskim... a jak czegos nie zrozumiem? A jak na cos co nie powinnnam odpowiem 'Yeah..' 🤔🙈
Niby ang mam ale szpitalny moze byc trudniejszy 😂😂
Atak serio to wierze w ciebie i ciesze sie ze mimo tego jestes "szczesliwa" bo tak brzmisz jakbys nie miala strachu 😂🥰 a to dobry znak 💪👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Nieee, na dobrą sprawę odpadnięcie czopu nic nie znaczy 🙊 Mogę chodzić tak kolejne 3 tygodnie.
Planujemy podjechać do szpitala wieczorem, sprawdzić czy wszystko ok. Ale może coś się ruszy? Kto wie!
Zaraz to się biorę za sprzątanie, bo gdyby jednak coś, to chciałabym zostawić w domu względny porządek. 😂
Trzymam kciuki!!!! Niech jedna dawka podziała i czekamy na Małą! 🖤🖤🖤Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2021, 08:30
-
Jeju dziewczyny . Wstałam tylko raz ok 2 . Wstałam na spokojnie bol pleców i zrobiłam ćwiczenia które poleciła mi masażystka. Zasnęłam i spałam do tej pory!
Jestem wyspana i szczęśliwa;)
Pije kawę na pachnące świeżo wypranej kanapie.
Chyba to wszystko wczoraj po coś bylo;)
Luna mam nadzieję, że masz się dobrze.;*
Niewyspana 39tc..juz byś mogła zacząć rodzić 😁🥰25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mój stary tak się przejmuje ze stwierdził ze posprząta chatę na błysk na nasz powrót. Nawet okna umył, wczoraj o 12 miał wszystko gotowe xD myśle ze do naszego powrotu sprzątnie JesCze ze 3 razy 😂
Pewnie zrobią Ci ktg, do wieczora ćwicz i wyganiaj mala 😂
A ja właśnie się dowiedziałam ze już se poszłam na porodówkę. Maja duze obłożenie i położą mnie pod kroplówka jak się coś zwolni. Za godzinę albo 7. Znów mi się chce wyć. -
Jeju dziewczyny Luna i Niewyspana
Ja się tak denerwuje o Was jak czytam co się u Was dzieje 😁
I też mam wrażenie że Luna taka spokojna.
Niewyspana odpadniecie czopu oznacza że się zaczyna., położna mi tak mówiłaSynek
Poród SN 8 października 2021
-
Luna,
Całe Salve 😂 a więc w razie czego nie mam tam nawet co jechać 😂
Nadzieja,
Nie właśnie. To jedna z tych rzeczy, która wcale nie oznacza porodu. Dziewczynom czopy odpadają w 33/34 tygodniu i wcześniej. Bez niego można śmiało chodzić jeszcze kilka tygodnii znam multum takich kobitek:)
-
niewyspana, mi tylko raz odszedł czop, wielki jak meduza z Bałtyku, ale poród był w ciągu doby, hy hy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2021, 09:26
-
Karolcia super ze brzmisz juz lepiej 🥰 fajnie ze masz lepsza energie 🥰
Luna, nie puszczam kciukow ✊ ale szkoda ze maja tak zawalone... nie beda skupialy sie tylko na tobie 😑
Niewyspana, nie wazne czy po czopie zacznie sie juz czy potem wazne ze jest jakis postep 🙈 moze dolaczysz dzis do Luny 😊😋
Ja lece na krzywa cukrowa 😥🤢👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Karolcia super ze brzmisz juz lepiej 🥰 fajnie ze masz lepsza energie 🥰
Luna, nie puszczam kciukow ✊ ale szkoda ze maja tak zawalone... nie beda skupialy sie tylko na tobie 😑
Niewyspana, nie wazne czy po czopie zacznie sie juz czy potem wazne ze jest jakis postep 🙈 moze dolaczysz dzis do Luny 😊😋
Ja lece na krzywa cukrowa 😥🤢 -
Marienn, nie jest to takie złe jak mówią 😁 dasz radę 💪🏻
Niewyspana, a moja koleżanka tez niedługo po odejściu czopa wypchnęła bobasa na świat, musisz się pozytywnie nastawić 🙈😁
Karloina, super ze odetchnęłas w końcu od bólu pleców 😁
Nadzieja, w jak u Ciebie?
U mnie dziś lekarz ten sam który wczoraj mnie przyjmował. Jest taki niedelikatny ze w końcu kopne go w twarz na tym fotelu 😤 ja rozumiem ze to nie ma byc przyjemność ale No tez nie przesadzajmy w druga stronę.