Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Niewyspana jesteś cała I zdrowa, czekamy na zdjęcie twojej perełki❤❤✊
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Niewyspana, a po karmieniu smarujesz brodawki jakas lanoliną czy maścią ochronną?
Piona z nawałem.. W szpitalu mogłam zapomnieć o stanikach do karmienia jakie wzięłam ze sobą.. O 2 rozmiary za małe...
Dziś robiłam zdjęcie swoim piersiom na pamiątkę, bo większe już w życiu nie będą 🤣🤭
Nawet na boku nie mogę leżeć.. Ała. -
Alutka,
Na pewno wszystko będzie dobrze!!!
Annamaria,
Smaruję maścią z ziajki, ona naprawdę dużo daje, już chyba bym sutków bez niej nie miała. 🤣
Też mam takie cyce, że tego się objąć ramieniem nie da. 😳
Przecież to aż... No kurde, mój kręgosłup.
Nie sądziłam, że będę w takiej sytuacji. Raczej myślałam, że akurat pokarmu będę miała mało i skończy się na dokarmianiu mm.
A tu proszę 😳 -
Miałam dokładnie tak samo, bałam się ze nie będę miała mleka a tu jakieś dantejskie sceny się dzieją. Odciągam i będę mrozić, szok 🙈 oby to zaraz się nie skończyło..
Niewyspana, bardzo się cieszę ze już lepiej, wiadomo ze w domu zupełnie inaczej 🥰 i czekam również na foto malutkiej 😊 -
Alutka, spokojnie. Do tej pory było wszystko ok a oni po prostu chcą Cię dokładnie zbadać żeby upewnić się ze na pewno wszystko jest ok. Czułaś dzisiaj ruchy? Jeśli rusza się ale mniej to normalne. Tez miałam takie dni, uspokajałam się jak poczułam chociaż delikatne poruszenia. A jeśli tak bardzo się martwisz to zawsze możesz podjechać na IP, ale uważam ze na pewno wszystko będzie ok
-
Niby wiem że do tej pory było wszystko w porządku, tylko wystraszyło mnie to że ciąża wysokiego ryzyka.... mały się poruszył dzisiaj kilka razy, ale tak bardzo nisko to czułam, jakby przy samej szyjce... nie wiem, codziennie był bardzo ruchliwy a dzisiaj taki niemrawy... może on też wyczuwa że się denerwuje...
-
Niewyspana cudownie ze wrocilas do nas ♥️
Daj nam zobaczyc malwnstwo 🙏 oczywiscie jesli chcesz to nie bedziemy cytowac i pozniej usuniesz foteczke 😊 ale pochwal sie tą pyzą 😊😊
Gratuluje wam dziewczyny tych cudownych kup😆😆
Alutka, nie stresuj sie tak.. pomysl ze idziesz ja polówkowe pomierzyc wszystko u dziecka 😉 I mysle ze jutro przekazesz nam jakies swietne wiadomosci✊
Nadzieja, ja sie ciesze ze masz chwilke przede mna termin 😁 jeszcze ty mi opowiesz jak bylo 😁🙈
A ja dzis sie przeforsowalam, nauka pierwszego tanca od rana, pozniej caly dzien i wieczor strojenie i dekoracje, ale zaczyna byc pieknie 🥰🥰 aaah bede sie chwalic napewno 🤣🤣👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Przepraszam, że się dopiero odzywam. Ale czerpiemy pełnymi garściami…❤️ Jesteśmy tu na 11 dni. Także odpoczniemy.
Alutka nie stresuj się kochana😘 trzymam mocno kciuki
Przepraszam, że się nie odnoszę to wielu postów. Ale same wiecie… już mi głupio, że tu jestem na wątku. Przecież nie mam z ciążą jeszcze nic wspólnego. Ale uwielbiam Was czytać i cieszyć się Waszym szczęściem 😘Lenka88 lubi tę wiadomość
2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Hania zawsze jesteś mile widziana. Ty jak i każda fajterka tutaj ,która chciałaby po prostu być .
Także proszę usiądź wygodnie 🥰💜
Marien na pewno wszystko będzie super ,już nie mogę się doczekać zdjęcia że slubu;*
Alutka moim zdaniem to tylko rutynowe badanie. Muszą Ci zrobić połówkowe bo wcześniej zdarzyło Ci się plamic. Trzymam kciuki i czekam na wwieści;*
U mnie znowu bol pleców, podejrzewam że Tadzio 900g jak nie ponad może już mieć. No coś okropnego te plecy ..
A co do ruchów to mój synek dwa dni temu szalał nawet w tramwaju A od wczoraj spokój i delikatne muśnięcia Ale wiem ,że Tadzio odpoczywa i ważne że czasami coś się odezwie.także Alutka nie martw się.
Mnie wczoraj zaniepokoilo to jak mój chłop powiedział że nie slyszy bulgotania u mnie w brzuchu..ale widocznie trafił na zły moment .
Powiem Wam że im dłużej trwa ciąża tym mam więcej spokoju tzn że przestałam czytać w Internecie 😅Hania123 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻