Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaga byłaś dzielna!🥰
agaga lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia to ja za takie badanie dopochwowe ze zmierzeniem szyjki (ale tylko to) zaplacilam prywatnie w 30t ciazy 200€ , nawet nie wiem co to jest to ktg ale wydaje mi sie ze sa pomiary skurczy?
U nas nie ma tego... nic... nie wspomne ze moje ostatnie usg bylo w 23t na nfz i kolejne mam miec w 40t jak nie urodze do tego czasu 😭🤪🙈
We wtorek mam spotkanie z polozna, moze uda sie ublagac by chociaz na chwile zajrzala do malej przez usg...
Ale co z tego jak nic nie sprawdzi, nie zmiwrzy nie zbada...
Alutka fajnie jest miec meza w domu, ja uwielbiam z moim byc🙊🥰 od 2 tygodni wzial nadgodziny i pracuje od 8-21 😭 i czuje sie mega samotna, jest ze mna tylko w niedziele... dlatego ciesz sie mezem 🙈😁 wiem wiem nie kazdej to pasuje 🤪🤪👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien ja dostałam pasy do domu i od teraz mam je zabierać na każdą wizytę i być przed wizytą 30 minut wcześniej właśnie po to żeby mi zrobili ktg. Przykro mi że tak dawno widziałaś klarcie Ale nie martw się bo na 100% jest wszystko w porządku 🥰https://naforum.zapodaj.net/52dc2e51addc.jpg.html
Edit..martwic się tą dużą główką?
Znowu edit;)
Ja też mam męża na chwilkę w domu. I wiem co to znaczy samotność;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2021, 18:12
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marienn ja się cieszę bardzo że jest w domu bo za dużo on pracuje i przynajmniej te dwa dni sobie odpocznie. Ale trochę mnie denerwuje jego obecność, nauczyłam się bez niego 🤣🤣🤣
Trochę dziwne że tam rzadko masz usg, ja mam na każdej wizycie na szczęście bo inaczej to bym chyba zwariowała 😅
Ale z Klarą na pewno wszystko dobrze 😍 -
Tego ze jest z nia dobrze to nawet nie kwestionuje...
W 30t bylam prywatnie wiec wiec ze wszystko gra
Ale ogolem tak patrzac z Boku bo w Polsce nie jest tak zle w ciazy. Nawet dobrze
Alutka wiem o czym mowisz, bo ja czlowiek sie oswoi z tym jak mija dzien samej i nagle ktos ci go rozwala to jest ciezko sie przestawic 🙈
Karola , zdjecie z ktg jest mega fajna motywacja dla mnie zeby kiedys moze miec takie badanie 🙊🙈😁
A jak piesek?
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Z moim psem gorzej. Dzisiaj Dzwoniła do męża Pani weterynarz. Jest gorzej niż ostatnio. Nie wiem czy Tekilka pozna Tadzia . A nawet jeśli to nie potrwa to długo . Cieczka przyszła. Tak jak myśleliśmy A Tekilka kyca i ma się dobrze. Nie rozumiem nic z tego. Po niej nie widać że jest az tak źle.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Tekila ma wadę genetyczną. Jej rodzice okazali się być rodzeństwem..przez to ma się nerki złączone i nie funkcjonują normalnie. Nawet nie myślę o tym ile jej zostało. Na pewno nie poddamy się tak łatwo. Nie jestem gotowa na jej stratę . Niewyobrazam sobie.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
❤Wspolczuje..! I jestem z Toba ❤
Luna , niewyspana... ktoras z was miala monitor oddechu z kamerka? Cos mi sie kojarzy.. uzywacie tego monitora oddechu? Sprawdza sie? Bo patrze na te sprzety a moj mowi ze kamerka okey ale oodechu sie boi ze niepotrzebnie wkradnie sie czassem panika... 🤔🤔
A ja bym chciala z monitorem oddehu bo bym moze spokojniej chociaz te 3h w nocy przesypiala🤔👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn,
My mamy monitor oddechu i nadal ani razu go nie użyliśmy. Jak mam być szczera, to pewnie będą to bez sensu wydane pieniądze, chyba że podłączymy go jak Diana będzie spała u siebie w pokoju.
Ale póki co nie planuję jej przenosić, więc raczej nie użyjemy. -
My nie mamy i nie żałuje, mala śpi w dostawce obok mnie i to mi wystarcza 😁 miałam jazdy czy oddycha przez kilka pierwszych nocy a później senność była u mnie już zbyt duża żeby nie spać i kontrolować oddech 🙈
Akurat dziś stary mówił o tym ze kupimy jak mala pójdzie do swojego pokoju.. ale ja nie planowałam tego zupełnie wiec wyjdzie w praniu 😁 -
Dzień dobry;)
U nas szaro i ponuro, zamierzamy leżeć z Tekilka cały dzień. Na obiad pierogi z marketu 😁😋 Dzisiaj mój chłop idzie na 9 do pracy 😲25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Otwieram szampana Alutka🥰💃🥂🍾25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja właśnie obżeram się chipsami ostrymi🙄dzisiaj mam dzień paczek więc będę musiała wstać z wyra..25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dzieki dziewczyny za opinie... 🥰🥰
Dzis obudzilam sie o 4rano i wiecie o czym myslalam? Karpatka i Sękacz no i pasta jajeczna na kanapki ze szczypiorkiem 😂🙈🤪
Moj maz powiedzial ze to nie jest dobry pomysl 😂
Jade zaraz na zakupy moze uda mi sie zrobic karpatke i paste 😂😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
https://zapodaj.net/8739a6ac87509.jpg.html
Alutka podsylam Ci z okazji twojego 3 trymestru! 🥰🙊🙈
Ooohh mamo! Jakie pyszne! 🤪 a na kolacje chyba pozwole se zamowic chinczyka 😂Annamaria lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.