Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak narazie mam w łóżeczku wszystko w folii;) Ale na pewno pokaże efekty;)
Marienn lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka128 wrote:Marienn, piękne łóżeczko:) moje które będę miała jest podobne
U nas nieciekawa sytuacja,
Serbskie wojsko na granicy z Kosowem, spór o tablice rejestracyjne, kosowo wydało zakaz wjazdy autom z Serbskimi tablicami rejestracyjnymi na terytorium kosowa, w efekcie prawdopodobnie serbscy protestujący podpalili dwa kosowskie urzędy.. a ja do tego miejsca mam 50km....
Dopiero zobaczyłam, mam nadzieję że wszystko się jakoś wyjaśni i będziecie jak do tej pory,bezpieczni;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Trzymam kciuki za wizyte;* dzisiaj masz bo źle się czułaś czy przesuneli Ci?
Ja wizytuje znowu za tydzień
W ogóle rozmawiałam koleżanką która urodziła i mówię ,że mój maly wazy 1400 A ona " tak to tak mało trochę moja ważyła W tym tygodniu 1700" A ja takie o jaaa 🙄🤔🤪
Mi lekarz mówi że to dużo Ale nie za dużo, że bardzo dobrze więc się nie przejelam Ale z.drugiej strony , chciałabym żeby Tadzio był mniejszy a nie jak jego tata ponad 4 kg..25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Niewyspana, wpadasz tu jeszcze? Co u Was??
Alutka, kciuki za wizytę! A co do sytuacji w kraju, mam nadzieje ze wszystko się uspokoi i jestescie bezpieczni 🤞🏻
Dziewczyny, czy jesteście dobre w robienie prezentów? 🙈 ja jestem beznadziejna, a moja mama kończy za 2 tyg 50 lat. Chciałabym podarować jej coś wyjątkowego ale mam wątpliwości.. myślałam o voucherze na sesje zdjęciowa, taka kobieca. Myśle ze by się ucieszyła ale może ktoś z Was spotkał się kiedyś z jakimś fajnym pomysłem i chciałby się podzielić? 😁 -
Luna33 wrote:Niewyspana, wpadasz tu jeszcze? Co u Was??
Alutka, kciuki za wizytę! A co do sytuacji w kraju, mam nadzieje ze wszystko się uspokoi i jestescie bezpieczni 🤞🏻
Dziewczyny, czy jesteście dobre w robienie prezentów? 🙈 ja jestem beznadziejna, a moja mama kończy za 2 tyg 50 lat. Chciałabym podarować jej coś wyjątkowego ale mam wątpliwości.. myślałam o voucherze na sesje zdjęciowa, taka kobieca. Myśle ze by się ucieszyła ale może ktoś z Was spotkał się kiedyś z jakimś fajnym pomysłem i chciałby się podzielić? 😁
Moja mama jak kończyła 50tke to kupiliśmy jej voucher na masaż i na pielęgnację stop. Plus 50 pięknych czerwonych róż.
No i oczywiście do tego był jeszcze perfum Lady Milion, torebkę piękna. Bardzo się ucieszyła z tego masażu i tego pedicure -
Myślę, że dzisiaj na pewno zrobią Ci USG;)
Luna zastanowię się co z tym prezentem znów wpadnie coś do głowy. Dam znac;)
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Super wiadomości Alutka🤗
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka A w którym miejscu najczęściej czujesz malucha?
Ja w okolicach żeber i żołądka. Widzę przez brzuszek jak się wierci;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2021, 11:05
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Miałam dziś ostatnią kontrol. W każdej chwili mogą zacząć się skurcze, szyjka spłaszczona. Od rana boli mnie tak w kroku że nie mogę chodzic, okropnie się czyje nawet nie pytajcie o parametry bo nic nie pamiętam. Już w ogóle nie myślę + stres. Dziś dużo leżeć chyba że ten ból odejdzie.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Karloina wrote:Alutka A w którym miejscu najczęściej czujesz malucha?
Ja w okolicach żeber i żołądka. Widzę przez brzuszek jak się wierci;)
Nadzieja, to czekamy teraz 😍 -
Mam identycznie odczucia od 28 tc . Ważne że się ułożyli dobrze🤗25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
No heeej!
Alutka dobrze ze wszystko okeyjedz i odpoczywaj
Jesli chodzi o ulozenie to nie nastawialabym sie, dziecko ma czas do 38t nawet w ostatniej chwili sie przekrecic..
U mnie od 24t byla glowka do dolu, potem w 30t do gory , a teraz znow jest do dolu...
Ja tez dzis po wizycie z polozna, ale mnie irytuja, wkurza mnie to przyciskanie brzucha, dzis po sprawdzeniu brzucha polozna stwierdzila ze chyba mam malo wod plodowych 🤯 chyba! No i zawolala kolezanke, ta zawolala studentow, kazdy od siebie przyciskal i patrzyl co jest grane 🤯 zaczelam mowic ze mnie to juz boli a oni oooo tak bo mala jest duza... no wody chyba masz ale to zrobimy usg.
"Nosz kurcza czy nie mozna tak odrazu?"
Zrobili usg, o tak masz prawidlowe wody ale wysoko a mala jest nisko juz dlatego...
Dzieki ! Przez to lapanie dziecka i sprawdzanie jak lezy mala tak zaczela wariowac w brzuchu ze az sie wystraszylam czy jej nic nie zrobili...
Po za tym nic ciekawego, ilw wazy sie nie dowiem...
Dzis mam kurs 4h o tym jak ma wygladac porod itp...
🤯
Luna, na 50tke, to ja dalabym voucher do jakiegos sklepu, albo jakiejs kosmetologii(zalezy co mama lubi) ewentualnie wykupila cos typu na brwi pernamentne zabieg czy cos.
Jakis jwdnodniowy pobyt w spa? Dobry voucher na obiad w restauracji? Poszlaby z kims kim by chciala....
Uwazam ze cos w stylu Voucherow jest naprawde pomocne... ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2021, 12:38
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Tutaj masz rację Marien, ostatnio lekarz mi powiedział że ułożenie prawidłowe Ale mamy czas jeszcze. Tylko fajnie by bylo jakby się nic nie zmieniło;)
Ale Ciebie wymeczyli przecież mogli od razu zrobić USG!🙄😑25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Jakie to nie taktowne wołać studentów bez zapytania czy zgody pacjentki.
Ja może jest jakaś zacofana ale podarowała bym na okrągłe urodziny biżuterię. Moja mama również miała w tym miesiącu i dostała od nas złoty naszyjnik. Może to klasyka i nic takiego nadzwyczajnego ale pamiątka na długo😂Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Co za dzień, głowa mi pęka. A co U Was?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻