Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama napisała za nim wysłała mi zdjęcie "SMUTNO Ci" stwierdziła chyba . Szukałam wcześniej wiadomości, bo myślałam że może do starych się odniosla Ale raczej nie😅
Dobra,kończę ten temat raz na zawsze. Szkoda mi nerwów
Jak się czujecie?25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina i racja bo niektórzy się nie zmieniają.
Ja już nie wiem, może Klara szybciej się urodzi 😂❤️ niż mój syn.
Jeszcze tydzień i 2 dni do terminu. Chyba się zasiedział i chce do końca.
Ale jak nic nie będzie to ósmego mam się zgłosić do szpitala.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Nadzieja, no to Kubus sie zadomowil w brzuszku..
Jak zaczniesz miec jakies'objawy' skurcze czy cokolwiek to odrazu daj znac zebym wiedziala czy tez mam takoe😂😂
U mnie wczoraj byl jeden taki kilku sekundowy skurcz za pipke, ale zabolalo nie powiem... a tak to Klarcia łomocze w prawy bok...
Poza tym nic... kompletnie
Karola Tule ❤❤❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Karolina olać ich.... Ty radzisz sobie sama jesteś zaradna ,a mamusi pomoc kiedyś wreszcie się skończy i ciekawe jak sobie siostra wtedy poradzi....
Nadzieja a próbowałaś coś na przysspienie tak jak dziewczyny jakieś ostre rzeczy czy coś innego ?
Ja mam problem bo znowu mnie w tej dupie z lewej strony boli ze aż chodzić nie mogłam 😅 ale nigdzie mi nie promieniuje ani nic ale chyba mówiłyście że to normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 20:02
-
Mka suplementuje od tygodnia olej z wiesiołka, a od 36 tygodnia codziennie jem daktyle i piję herbatę z liści malin.
Dziś myślałam że skurcz ale miałam niedługi, ciągły ból brzucha po lewej stronie dość mocny. Przeszło zaraz i nic.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
A no to dajmy Kubusiowi jescze z tydzien posiedziec, pewnie wyjdzie 39+
A jak brzuch? Masz wrazenie ze opadl? Bo nie znam sie na tym totalnie ale dzis mi powiedziala sasiadka ze moj od kilku dni co mnie nie widziala jest bardziej "szpiczasty" - niewiem jak to rozumiec ale to prawda bardziej odstaje bo moze sie powiekszyl ale chyba nie opadl jeszcze...
Co ja gadam, ja wogole mam jeszcze mase czasu do porodu i nigdzie sie nie wybieram 🙈😄 dalej jestem mentalnie nie gotowa 🤪
Niewyspana opuscilas nas? Czy wszystko gra?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Jejku dziewczyny musicie się nieźle stresować przy końcówce😬25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia, nie wiem jak Ty bedziesz miala ale ja mam stressss... codziennie o tym mysle, mysle otym czy chce oxy czy epidural czy wogole urodze...
Wiem ze partner bedzie mogl byc ze mna na porodowce od 3cm rozwarcia i zgodzil sie i tylko tonie trzyma przy zyciu..
Bez niego bym odrazu byla gotowa krzyczec ze nie urodze i chce cc 😭🙈😂
Nadzieja, jesli twardy brzich to objaw to ja taki mam dosc czesto bo sie nie oszczedzam... duzo drepczę po domu... i ciagle czuje teardy brzuch 🤨🤔👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Wczoraj byłam tak przejęta tą sytuacją z mamą, że dopiero dzisiaj zauważyłam że ja już mam 3 z przodu.
30 tc jak to poważnie brzmi. 😬
Dzisiaj z okazji Dnia chłopa mój mąż dostał prezent. Po pracy obiecałam mu drugiten pierwszy to maszynka z Philips do golenia i modelowania brody
A drugi to jego ulubiony obiad i ta nieszczęsna cola 🤪,którą pewnie pije w pracy ale w domu bardzo go proszę żeby nie pił. Bo mam wrażenie że jest uzależniony. I kto wie..może dzisiaj nabiorę ochoty na jakiś delikatny stosunek 🤗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2021, 07:38
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Oh Karolcia dobrze ze przypomnialas o tym dniu Chlopaka 😘❤ wyszlo mi z glowy ale tez musze cos pomyslec...
Noo 3 z przodu pod kazda postacia brzmi juz powaznie🙈🤪 nawet jak chodzi o wiek 😂
I teraz te tygodnie ci poleca szybko...
Ja dalej nie spie po nocach, max 4h snu bo rece dretwieja i musze wstac z lozka... dzis rano po 5 otworzylam oczy i tak bolalo ze myslalam ze juz do fizjo sie umowie ale maz mi mowi zebym juz wytrzymala do konca...
Troche mnie pobolewa podbrzusze... dltego dzis zostane w lozku chyba na dluzej...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niech leci troszkę wolniej, Tyci tyci bo ja nie ogarnę tego wszystkiego😬😏
Marien zostań dzisiaj w łóżku, odpocznij A może zaśniesz?
Ja wstałam o 2 bo śniło mi się że moje dziecko mnie kopie i teraz nie wiem czy tak było czy to tylko sen;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
😂 pewnie ci kopal 😊
Ale przypomnialas mi ze mi sie dzis nasza grupka snila, i pamoetam tylko ze pakowalysmy sie i mialysmy sie spotkac i Alutka zaproponowala ze Bialystok -ze niby ona jest z tamtad 😂(nie wiem skad jest Alutka 😂)
🙈skad takie sny! 😂
Chyba bede musiala isc na druga drzemke bo juz mnie muli...
A wolniej tygodnie leciec nie beda 🙈😂 juz teraz to z gorki 🙈🤔🤪👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ale miałaś super sen🥰
Teraz już Na pewno odsypiasz nocke;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
A ja spać nie mogłam A w sumie nie zaszkodzilo by mi to;)
Jadę na paznokcie. Odziwo trzymają się już 3 tydzień 🤭25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
To nie jest piekny dzien.. wymiotuje... o dziwo bardzoooo wymiotuje i nie wiedzialam co jest gdy nagle dostalam takie bącki w zoladek! 🤨 czyli ktos tam w brzuchu mnie stlukl 😭 a najdziwniejsze jest to ze potem byla mega czkawka pod zoladkiem.. dluga czkawka....i przyszlo mi na mysl czyzby sie przekrecila? 🙄 do dzis czkawki byly na dole przy pipce, nigdy na gorze..
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
A może nóżkami Cię w żołądek kopie? Kurde ciężko mi powiedzieć Ale rozumiem ,że nie chcesz żeby już się wiercila bo boisz sie,że będzie pośladkami ułożona?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ravzej nie boje sie chyba ze ulozy sie posladkami, szczerze nie wiem czy by mnie to nawet wewnetrznie nie zadowolilo jakby okazalo sie ze mam miec cc.
Nie jest to tak ze chce, tylko tak boje sie porodu ze przychodza mi takie mysli.... oczywiscie wolalabym abynie pokierowano slusznie juz na porodowce co jest najlepsze...
I nie zamierzam sie bronic...
Nie wiem czy tak sie wierci czy co to jest ale jej aktywnosc jest juz wogole inna... raz tu raz tam kopie...
Jak paznokcie? ❤ ja biore sie za zdejmowanie swoich bo juz urosly mega, mam odrost i juz nie chce isc bo u nas w szpitalu nie mozna...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Rozumiem, ale myślę że niepotrzebnie się martwisz. Spokojnie kochana. Ja mam takie same podejście jeżeli chodzi o CC czy SN . A poznokcie zwykle, króciutkie. Kolor butelkowa zieleń. Także zawialo autumnem 😅😘25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻