Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dziwna sytuacja,leżałam sobie i kichnęłam, i w jednym momencie mi poleciało dość dużo, i teraz nie wiem, mąż mowi że się posikałam, ale ja poczułam że mi to z pochwy wyleciało.... aż dres w kroku miałam mokry... powąchałam i nie pachnie mi to na mocz
-
Alutka, mysle ze polecialo ci, ja tez tak czesto mialam
Siku raczej, zdazylo mi sie kilka razy na tym etapie co u ciebie
zwieracze puszczaja 🙈🤪😂
Karolcia, jestem mega zadowolona z wozka, tyle ze wybralismy czarny
Wiec ten co wybralas jest tez terenowy wiec powinien ci sie spodobac👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Alutka mi czasami też pocieknie jak się zerwe z łóżka np;)
Marien, super są te wózki. Już sobie wyobrażam Tadka z furą😎
Mam pytanko ,moja koleżanka na polowkowych dowiedziała się że coś jej dziecko ma z sercem. Lekarz powiedział że do 30 tc się wyjaśni wszystko. Myślicie, że jest to coś poważnego czy raczej skierowali by ja na dalsze badania?dziwna sytuacja ta dziewczyna dzisiaj poszła na parapetowe do kumpeli A w czwartek ponoć się dowiedziała. No ja bym płakała.. Ale czy mozna tak kłamać żeby być w centrum? Na swoje dziecko?;(25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina, ja myśle ze ludzie różnie odreagowują. U nas dziś byli goście, jutro zaprosiłam brata a w ndz jedziemy na 50 mojej mamy. Nie chce siedzieć i myślec, ludzie wokół mnie odciągają od tych myśli. I tez się z nimi dzisiaj śmiałam i gadałam o dupie maryni, ale oczywiście nadal jestem przerażona.
Co do wady serduszka, może to jeszcze za wcześnie na jakieś badania. Albo nie jest to nic powaznego i można zaczekać do tego 30 tyg. Lekarz na pewno wie co robi
Nadzieja, gratulacje ogromne! Odpoczywaj a w wolnej chwili napisz „jak było” haha 🥰NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
Właśnie wydaje mi się że to nic poważnego jak nie skierowali na badania szczegółowe.
I tak masz racje, każdy odreagowuje inaczej. Ale jest to osoba która baaardzo potrafi wyolbrzymiac 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2021, 21:04
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nadzieja,
Ogromne gratulacje.
Odpoczywaj, głowa do góry i ciesz się dzieciątkiem.
Luna,
Współczuję Ci cholernie tego stresu, ale na pewno wszystko da się wyjaśnić i bez problemu rozwiązać. Tego możesz byc pewna.
U nas dzisiaj miało być pobranie krwi, niestety nie udało się. Nie ma żył, a jeśli są, to zbyt cienkie.
To, co przeżyliśmy to był koszmar, ten płacz, ryk. Ja podziękuję, wątpię, żebym drugi raz zrobiła podejście - miałyśmy zbadać tylko TSH.
Nie dam rady drugi raz tego teraz przejść. Może za jakiś czas. Może.NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
Może to głupie, ale jeśli wszyscy wokół powtarzają mi ze będzie dobrze i się to wyjaśni i Wy tez tu piszecie ze na pewno jest dobrze to mi lepiej i sama w to wierze mocno. Dziękuje Wam za te słowa.. 😭❤️
Niewyspana, biedna malutkastraszne to jest, one nie rozumieją dlaczego ktos sprawia im ból
to okropne i tez mi pękło serce.
A w poniedziałek pęknie drugi raz. Mam tylko nadzieje ze znów bez problemu uda się pobrać.. chociaż już ma siniaka na rączce wielkiego 😭 ale misi byc dobrze. A jeśli będzie to we wtorek szczepienie. Nacierpi się ta moja Nadula -
Luna, jesteśmy tu po to żeby sobie pomagać chociażby dobrym słowem. Musi być dobrze kochana ,każda z nas mocno w to wierzy🤗🥰
Co te wasze dzieciatką się nacierpią..
Mam nadzieję że następnym razem wszystko pójdzie sprawnie.
Dziewczyny do porodu. Jak u Was było? Ile kobiet na sali z Wami ?
Nie wiem czemu ale boję sie,że będą mi patrzeć na ręce A z drugiej strony fajnie by bylo jakby ktoś zerknal na małego w czasie gdy pójdę szybko umyć glowe.
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Niewyspana wspolczuje dla was przez to co przechodzicie przy pobraniu 😭 aby tylko jej tak nie zrazili do igiel jak bedzie juz wieksza ....
Luna, jestesmy tu po to by dawac Ci otuchy, i bez obaw napewno nie jest to nic groznego ❤ i naprawde trzynam mocno kciuki!
Karolcia, u nas sale sa z lazienkami odrazu, na kursie dowiedzialam sie ze mozna jechac do lazienki z malenstwem albo poprosic pania z sali by zerknela.
Wogole dowiedzialam sie ze dzieciatka maja czipy na rekach ze jak ktos wynioslby z oddzialu to zscznie alarm wyc 😊 to mnie pocieszylo.
A jak ktos nawet bedzie patrzyl ci na rece to pomysl sobie ze juz tej osoby i tak pewnie nigdy nie zobaczysz 😁🥰
U nas dzis z rana pieszczoty bardzo intensywne po dlugim czasie i teraz delikatny bol podbrzusza.... ale powinno byc okWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 09:26
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien Ty już możesz rodzić
😚
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
U nas na sali były 2 osoby, łazienka na 2 pokoje czyli 4 osoby ale mega czysta i przyjemna. Nam mówili żeby dziecka absolutnie do łazienki nie zabierać 🙈 kobitka z sali zerknęła a kapalam się jak był stary u nas i on pilnował małej.
Ale mi się trafiła taka gaduła ze myślałam ze wyskoczę przez okno żeby w ciszy pobyc. Mówiła CAŁY CZAS 🙈 a jak już wspominałam nie jestem fanka zawierania nowych znajomosci i gadania bez ładu i składu byle tylko gadać 😂 to był koszmar. Była miła ale to mnie doprowadzało do szału -
Dziękuję dziewczyny 😘
U mnie było tak:
Jeszcze w czwartek ok. 23.30 dostałam skurczy. Mocnych i regularnych. Po 1.00 w piątek pojechaliśmy na IP, zostaliśmy przyjęci do szpitala. Po 4 rano wzięłam znieczulenie. Bóle niesamowite. Druga faza porodu zaczęła się o 12:00 po każdej próbie parcia mega niesamowicie bolało. O 13.11 urodziłam, nacieli mi krocze, zszycie okropny ból.
Ale ujrzec i dostać swojego maluszka to cud nieoceniony ❤️
Razem z mężem jeszcze nie możemy w to uwierzyć że nasz synek taki mądry, punktualny urodził się siłami natury w termin porodu.Hania123 lubi tę wiadomość
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Mamy wózek;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nadzieja bralas te znieczulenie Epidural czy w noge?
Jejku wspolczuje bolu....
I to jego sie najbardziej boje ale wiem tez tak jak mowisz ze szybko zapomne o tym....
A ile twoj maluszek ile mial cm?
Karolina pokazuj 🥰😍😍😍👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Doszliśmy do wniosku ,że jasny będę musiała często wycierac. I jednogłośnie ten
https://zapodaj.net/9bf0fe10599da.jpg.html25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -