Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna wierzę, że wszystko będzie dobrze..tule mocno❤25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja już po wizycie.
Szyjka bez zmian, mały waży 2 kg.
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ona jest zdrowa ❤💪 To silna dziewczynka ! Nie stresuj sie kochana! Napewno bedzie wszystko dobrze 😘😘
Czekamy na wiadomosci!
Karolcia doskonale cie rozumiem jak masz z tym mezem, ja mam to samo, czuje ze jest jedyna osoba w moim zyciu ktora sprawia ze jestem szczesliwa, zle mi bez niego...
Czasem mam sny ze on pierwszy odchodzi i ja zostaje sama, wtedy jest tragicznie... Masakra...dobrze ze mamy takich mezow ❤
Ja dzis zamierzam zrobic wieksze sprzatanie troszke bardziej sie rozruszac bo bol bioder wchodzi na plan...
Karolcia, 2kg to super waga,bedzie maly przystojniak, nasza Klara w 30+4 wazyla 2550 🙈 Lekarz powiedzial ze jest wielka 🙈🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2021, 11:43
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Luna, do póki lekarz ci nic nie powie na temat tych wyników to broń boże nie czytaj na internecie....
Karloina, no to już kaawał Tadzia w brzuchu siedzi
Marienn, Nadzieja halo to już czas na rozpakowanie:)
U nas w Serbii dzisiaj 10 stopni wiec musiałam napalić w piecu, i właśnie to mi uświadomiło że jeszcze trochę i rodze 😲🤣 -
Marien dokładnie tak jak piszesz, mój mąż jest moją przyjaciółka 😆😍Ale chce zeby tak było.
Jak byłam fit to razem cwiczylismy, musiałam to namawiac na sport ale dawał radę. Mówił,że robi to dla tych widoków..zbok jeden😅
A teraz mam czas leżenie i spacerów więc on tak za mną chodzi,dokucza , nagrywa moje podbródki wszystkie 3😆
Razem się nudzimy i nadrabiamy seriale;) jest super,)
No
Lekarz mnie zaskoczył dzisiaj z wagą. Bo brzuszek nie taki duży i byłam pewna ,że Tadzio przybrał maks 200g A tu proszę 2 kg chlopaczek. Na pewno teraz będzie wolniej rósł ,ale choćby miał ważyć te 4 kg..niech waży..jakos dam rade❤👌💙
Edit..nie mówiłam mamie o wizycie. Pytała coja dzisiaj taka ładna. Napisałam że z psem idę. Wczoraj akcję mi zrobiła i postanowiłam narazie nie rozmawiać z nią,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2021, 13:04
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ooo Alutka ! Niech ci wyjdzie jak najlepsza ! ❤ ja dzis mam zachcianke na placki z cukinii 🙈🥰 i wlasnie sie biore...
Nasprzatalam sie, az pot ze mnie lecial 🙈 takze z deczka przeadzilam 😋 ale nic mi nie jest, i nie... jeszcze nie wybieram sie na porodowke, zadnych objawow poza bolesnymi biodrami 🤦♀️
Karolcia najlepsze ze napisalam ci ze Klara w 30+4 wazyla 2550 🤣 ona wazyla 1550 wtedy 🤪🤪 czyli mamy podobne klocuszki w brzuszku wagowo 😊😊ciekawi mnie ile mala wazy teraz 😁
Piore po troszku jeszcze raz 😊 jednak trzeba 😁
Karolcia i dobrze ze ucinasz toksyczne rozmowy z mama 😊 lepiej rozmawiac milo albo wcale 😘👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Wiem ze nic nie wiem. Moze być to fizjologiczne, a może nie. W poniedziałek mamy powtórzyć badania. We wtorek konsultacja i decyzja czy się poprawia czy idziemy do hematologa. Nie wiem czy dotrwam psychicznie do tego wtorku..
Dodatkowo podejrzewamy skaze białkowa. Na razie mamy zmienić pielęgnacje ale jeśli to nic nie da to będę musiała trzymać ścisła dietę. Trudno, mogę jeść w kółko to samo, byle było wszystko ok z malutka 🙏🏻 Okropnie się boje -
Kurcze Luna ❤nie wiem jak mam pomoc, jesli naprawde nie zaglebialam sie w temacie plytek krwi itp..
Nie wiem nawet jak bardzo grozne to jest, ale nawet jakby nie bylo grozne to tez bym sie zamartwiala,
Dlatego mocno wierze ze to tylko blad ,lub moze cos ty zjadlas... ponowne badania moga rozeiac wszystkie watpliwosci ❤ i mocno trzymam kciuki 🙏🙏🙏
A malenka przy tym jak sie czuje?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Nadia zachowuje się normalnie zupełnie. Badania robiliśmy w związku ze szczepieniem żeby wcześniej sprawdzić czy nie dzieje się nic złego w organizmie. Oczywiście wiadomo co mówi dr Google.. do wtorku muszę być spokojna żeby nie zaszkodzić laktacji. I musi być dobrze, muuusi 🙏🏻
-
Luna na pewno jest wszystko w porządku. Rozumiem twój strach Ale jesteś bardzo dzielna i rozsądna, myślisz o laktacji i spokoju. Jestes odpowiedzialną i super mamą 🥰25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna, ja tez mysle ze to tylko niepomowienie, tzn brak czegos w krwi co dalo tego wynik.
Jestes dzielna ❤ a Skoro Nadia zachowuje sie normalnie to napewno jest wszystko okey 🙏❤ Mocno trzymam kciiki abys spokojnie wytrzymala do przyszlego tygodnia, staraj sie nie myslec o tym ❤
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Alutka, tak, żelazo jest w normie. Wszystko poza płytkami jest w normie, Pani doktor nie czepiała się niczego innego. Czytałam kilka pozytywnych historii i nasza na prwnovtez taka będzie 🤞🏻
A wy dziewczyny, Marienn i Nadzieja, proszę się powoli rozpakowywać 🙈
-
Luna, jeśli pozostałe wyniki są w normie to naprawdę nie masz się czym martwić, na pewno jest wszystko w porządku , tak na prawdę może to być również błąd w laboratorium. Na bank jest wszystko w normie ❤
A co z naszą Niewyspana? Czy w ogóle tu jesteś jeszcze? -
Trzymam kciuki, żeby z małą było wszystko dobrze! Ale na pewno będzie 😘 dużo siły dla Was❤️
Marienn i Nadzieja no właśnie Wy już w sumie ostatnie dni „wolności” jak samopoczucia?
Ja miałam dzisiaj w nocy sen, że miałam maluszka i karmiłam piersią. Mój sutek był długi chyba na 3 cm😅 a mleko mi tak szybko leciało, że maluch nie nadążał z piciem -MASAKRA. Mam ostatnio strasznie dziwne snyy🤯
2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Hania123 wrote:Trzymam kciuki, żeby z małą było wszystko dobrze! Ale na pewno będzie 😘 dużo siły dla Was❤️
Marienn i Nadzieja no właśnie Wy już w sumie ostatnie dni „wolności” jak samopoczucia?
Ja miałam dzisiaj w nocy sen, że miałam maluszka i karmiłam piersią. Mój sutek był długi chyba na 3 cm😅 a mleko mi tak szybko leciało, że maluch nie nadążał z piciem -MASAKRA. Mam ostatnio strasznie dziwne snyy🤯
Nic nie mówię ale w cyklu w którym zaszłam miałam podobny senHania123 lubi tę wiadomość
-
Hania, a wy cos dzialacie w tym kierunku ? Czy odpuscilas? 😊 no i jak sprawa z mezem? Juz lepiej?
Alutka wyszla ci ta karpatka? 🤤🤤🤤
Maz mnie dzis wkurzyl, bo zmienialismy dostawce internetu, stary net sie zamknal dzis a nowego nie podpieli dzis, a mial przyjechac koles... no i jestesmy bez neta. To nie problem bo mamy w telefonach ale nasza TV jest z internetu i bez tego nie ma tv. No i oczywiscie moja wina bo on by dopilnowal.... 😑 wkurzyl mnie tym niesamowicie ale jutro bedzie przepraszal...
A ja sie wkurzam bo znajac zycie zostane bez neta na weekend... 😑 ciagle cos...👩 31l. + 👱♂️ 31l.