Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Haniu ja mam kremy ,maści, żele z aloesu i olejki i nic mi nie pomaga.
Nie ma tragedii z tymi rozstepami. Ale mam wrażenie że im bardziej dbam o to tym gorzej.
Wiem ,że dużo kobiet olewa to i nie ma rozstępów.
🤨Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 16:12
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna dobry pomysł z tym 500 +🤣25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja nie mam ani jednego rozstępu który mi się zrobił przez ciążę, mam rozstępy stare które mam od kiedy byłam nastolatka,
Na brzuchu ani jednego rozstępu, nie smaruje niczym, ale u mnie tu genetyka, moja mama urodziła nas 5 dzieciaków i też nie ma ani jednego rozstępu i ani jednego flaka na brzuchu. -
Luna super ze lepiej
Karolina pięknie wyglądasz;)
Ja tam się smaruje ale co drugi dzień bo ciągle zapominam a przed ciaza to codziennie balsamem i jakoś nie było problemu 😅 narazie się nie przyglądam będzie co będzie nie mam na to wpływu
Czy od brania żelaza można mieć inne samopoczucie ? Bo wyszło mi z morfologia ze mam anemie... -
Luna swietne wiesci 💪 i na takie czekalismy! 🥰❤ teraz juz mozesz byc spokojna!
No ja dzis ju, przeszlam 3x caly supermarket, teraz odkurzylam dom i siedze na pilce z herbata z lisci malin w reku.
No juz jest mi ciezko, nie powiem po schodach wchodze jak wieloryb....
Rozstepy mi sie pojawily tylko na dole brzucha ale nie przejmuje sie nimi.
Karolcia wygladasz swietnie!
U nas slynny jest BioOil na rozstepy podobno czyni cuda.👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Alutka z tymi genami różnie bywa. Moja mama również urodziła 5 i nie miałam rozstępów. Moja siostra jest w ciąży, nie smaruje się niczym i nie ma .
A ja mam;) choć patrząc na geny powinnam ich nie mieć.
Miło mi słyszeć, jak mój mąż mówi że jestem tygryskiem naprawdę dobrze mu wychodzi pocieszanie 🥰
Wiecie,ja kiedyś w czasach gimnazjum chorowalam na anoreksje.
Co prawda szybko zrozumiałam ,że zrobiłam sobie krzywdę. Ale zawsze miałam kompleksy, ćwiczyłam, dbalam o siebie. Dlatego ciężko znosze rozstępy. Ale tłumaczę sobie że Tadzio mi da tyle miłości ,że rozstępy pójdą w niepamięć25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
M-ka1990 wrote:Luna super ze lepiej
Karolina pięknie wyglądasz;)
Ja tam się smaruje ale co drugi dzień bo ciągle zapominam a przed ciaza to codziennie balsamem i jakoś nie było problemu 😅 narazie się nie przyglądam będzie co będzie nie mam na to wpływu
Czy od brania żelaza można mieć inne samopoczucie ? Bo wyszło mi z morfologia ze mam anemie...
I rzeczywiście trochę na początku miałam bol głowy i rozwolnienie;(25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Alutka z tymi genami różnie bywa. Moja mama również urodziła 5 i nie miałam rozstępów. Moja siostra jest w ciąży, nie smaruje się niczym i nie ma .
A ja mam;) choć patrząc na geny powinnam ich nie mieć.
Miło mi słyszeć, jak mój mąż mówi że jestem tygryskiem naprawdę dobrze mu wychodzi pocieszanie 🥰
Wiecie,ja kiedyś w czasach gimnazjum chorowalam na anoreksje.
Co prawda szybko zrozumiałam ,że zrobiłam sobie krzywdę. Ale zawsze miałam kompleksy, ćwiczyłam, dbalam o siebie. Dlatego ciężko znosze rozstępy. Ale tłumaczę sobie że Tadzio mi da tyle miłości ,że rozstępy pójdą w niepamięć
Ja ci powiem ze wszystkie moje siostry mają rozstępy po ciazy, tylko ja nie mam narazie, mam nadzieję że już mi nie wyjdą. Ale w sumie też nie mam jakiegoś dużego brzucha.
To ja i mój brzuch https://naforum.zapodaj.net/3b41a5226c90.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 17:38
-
Ja na brzuchu ani jednego Jeszce.
Poszło w pupe i bioderka;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
nick nieaktualny
-
Alutka swietnie wygladasz 😍 Ja sobie Ciebie tak nie wyobrazalam 😋 ale wygladasz super!
Nie wiem czy mi czop nie odszedl.... taki dziswny gedty sluz.. lekko zoltawy ale patrze na te czopy w necie to sa rozne.... 🤦♀️👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Karloina wrote:Ja biorę żelazo, lekarz mi przepisał 2 miesiace temu bo z nadmiaru zrobił się niedobór;)
I rzeczywiście trochę na początku miałam bol głowy i rozwolnienie;(
A no widzisz mi tylko mówił że może mnie żołądek bolec ale jakby co to można zmienić ... a w sumie nie boli tylko taka otępiała jestem i nienazarta ostatnio 😅 -
Marienn wrote:Alutka swietnie wygladasz 😍 Ja sobie Ciebie tak nie wyobrazalam 😋 ale wygladasz super!
Nie wiem czy mi czop nie odszedl.... taki dziswny gedty sluz.. lekko zoltawy ale patrze na te czopy w necie to sa rozne.... 🤦♀️
Ale taki zbity śluz? -
Raczej nie bo pod tym katem w szpitalu robili mi co chwile badania nie czuje pieczenia ani nic... moze to poprpstu taki sluz... no nic nigdy sie moge nie dowiedziec jak wyglada czop😂😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Nic... wstalam rano, wysprzatalam lazienke, wyodkurzalam dom.. wymylam podlogi na kolanach, poprzytulalismy sie po raz kolejny, weszlam na 5 pieter po schodach....
No i nic...
Ona sie nigdzie nie wybiera...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Szkoda gadać, w nocy zgaga .
A dzisiaj wzięłam się za gotowanie i prasowanie. I mi prądu zabraklo. Kurde zła jestem bo dopiero skończyłam A już bym dawno to zrobiła. I chyba z tego wszystkiego rosół mi nie wyszedł bo w nerwach był robiony . O 15 zajmę się dziećmi brata, mojego chłopa więc mam nadzieję że mi się humor poprawi. I ogólnie leżę i narzekam A Co u Was?😜25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻