Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
No to masz asiorka w domu M-ka😝🙄
Ja to teściów mówię po imieniu:)
Wychowywała mnie tylko mama, robiłam za ojca ,babcie i dziadka bo niestety dziadkowie wcześnie odeszli.
Piątke dzieci wychowała sama i zrobiła to niesamowicie dobrze . Nie chodzi o to że jestem teraz jakaś OHH I AHHHH, absolutnie.
Po prostu myślę i mam taka nadzieję, że jestem dobrym człowiekiem. Jest jaka jest, ale jest najlepsza. I nie chciałabym mówić do kogos innego mamo. Jakoś nie potrafię się przełamać;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 15:26
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
No mi przez gardlo tez to mamo - tato nie przejdzie...
Ostatnio mowie do tescia ,
"A sa wyniki juz?
A on "czyje?
-yyyy noo tescia..
Kurcze... nie umiem inaczej 😹😹 da sie cale zycie bezosobowo? 😂😂jak tak to extra!👩 31l. + 👱♂️ 31l.
O to to ! Teraz jest babcia i dziadzio 😇😁
M-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Haha nooom A babcia co bedzie pila? 😹😹
Karolina ty nie musisz sie tluamczyc ja po tym czasie z Toba tutaj, nie znam cie ,ale widze ze jestes baaaaardzo ciepla osoba 😍 bije od ciebie takie dobro, delikatnosc .. cieplo... opanowanie...naprawde, malo ludzi takich jest na forum..
Nie dziwie sie tez ze jestes przedszkolanką ❤ z takim cudownym charakterem👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien 🥺 dziękuję pięknie za te słowa, jest mi bardzo miło. To samo jestem wstanie wywnioskować po twoich wiadomościach.
Masz dobrą duszę 🥰
Jej..ale.bede miała superw wieczór dzięki Tobie,)
Halo gdzie reszta dobrych ludzi? Haniu co słychać???25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marienn wrote:Wpadam na cieply obiad Karolcia 😹🙋♀️🙋♀️ oj jadlabym...
Uwielbiam ryz... ale tylko Uncle Bens Long Grain 🤣 innych nienawidze 😅
Mamy chyba skok rozwojowy... dziecko jest nieodkladalne w dzien, tylko mamo nos mnie... albo daj cyca albo nos mnie na reku... no pieknie... 😎 juz mam zero zycia...
Dziewczyny, pytanie odnosnie tych mezow... jak i kiedy zaczelyscie mowic do tesciowej Mamo? Tato do tescia?
To konieczne? Bo juz mowie bezosobowo.. "wezmie, pojdzie, poda mi.." 😂😁 ale zastanawiam sie jak to dalej bedzie 😂
No i jakoś tam dawałam rade.
Ale ostatnio tak mnoe wyprowadziła z rownowagi, ze więcej ode mnie "mamo" nie usłyszy. PO MOIM TRUPIE.
Na szczescie, ostatnio w ogóle z nia nie rozmawiam. xd -
Heheee ja po ostatnich akcjach z największa przyjemnością będę się do swoich zwracać Pan/Pani. Jeśli będę miała okazje. Do tej pory mówiłam bezosobowo i nigdy nie miałam zamiaru mówić mamo i tato. Ale jeśli ktoś ma dobre stosunki ze swoimi i dobrze się z tym czuje, to pewnie, czemu nie 😁
Niewyspana, co teściowa odwaliła?
Dziewczyny, wszystkie jesteście git 😁 dla mnie to dziwne ze na forum z samymi kobitami jest spoko atmosfera i zero dram 😱 niespotykane zjawisko 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 20:19
-
Niewyspana, co się stało?😏😬
Luna ja odnoszę wrażenie ,że u nas jest spoko atmosfera. Tylko u nas , czasami jak wchodzę na jakis wątek to aż mi smutno się robi ;( Ale lubię bardzo zaglądać na wątek AA 💚i do dziewczyn rozsiewac wiruski i od czasu do czasu napisać im jak bardzo im kibicuję, bo dla mnie to weteranki💚25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mka, ja nie miałam w szpitalu ale cieszę się ze kupiłam bo używałam go chyba drugiego czy trzeciego dnia w domu. Nawał przyszedł nagle i wiem ze są otwarte apteki, sklepy itd, ale nie musiałam kupować pierwszego z brzegu skoro miałam upatrzony konkretny model 😁
Ale to tylko moja sytuacja 😁 -
Mka,
Ja miałam w szpitalu i całe szczęscie.
W drugiej dobie musiałam w nocy odciągac pokarm, bo mi cycki rozsadzało.. Nawał zaczął mi się bardzo szybko.
Oczywiście, można chyba wypożyczyć w szpitalu, ale ja miałam swój i byłam zadowolona.
Cóż.
Teściowie mieli do nas wpaść, ale okazało się, że dzień wcześniej jadą do rodziny, gdzie są dzieciaku w wieku szkolnym/przedszkolnym. Więc poprosiłam, żeby nie przyjedzali, bo ja sie boje o Diane, covidy, RSV i każde inne przeziębienie - no z dziecmi Mała się póki co nie widuje.
Wiem, że i przesadzam, ale taka jest moja decyzja i tyle. Nie będę się bujać z nią po szpitalach teraz....
Teściowa powiedziala, ze luzik! Dzieciaki mają zdalne. Więc ok, niech przyjezdzaja.
Dzień po ich odwiedzinach Diana z gorączką i kaszlem, bo co?
Bo okazało sie, ze tesciowa mnie okłamała i dzieci normalnie do szkoły chodziły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 21:25
-
Oo fuck.. niewyspana to naprawde musiala cie wkur..
Masakra...
Ja sie tak unioslam jak moja mama przyszla i na wejsciu pocalowala Klare jak ona miala 5 dni... miala mowione nie dotykac ale musiala pocalowac... a tak to w masce weszla 😂😂 nerwicy dostalam... 🤬 Dlatego doskonale rozumiem twoj bol...
Dzieeczyny ja tez jestem w szoku ze nam tutaj sie tak dobrze mowi ale moze to dlatego ze anonimowo 😂
Jakby przyszlo zrobic to samo na jakims insta czy fcb to juz by nam nie poszlo zapewne i nie rozmawialybysmy o dwojeczkach, pologach tylko kazdy by mowil ze jest super
A turaj jednak wchodza "trudne" tematy na tapete 😳😅👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Wow..niewyspana powiem Ci tak.. też będę przesadzać, bo tutaj chodzi nie o Ciebie j o to,że Ty będziesz smarkac..bo dałabys sobie radę. Ale tutaj chodzi o maleńkie dziecko.. I masz rację i masz do tego prawo. Przesadzaj ile wlezie bo to twoje dziecko A rsv to paskudna choroba.
Zresztą..jak można kłamać z czymś takim?
Bez sens, przecież chodziło o dobro wnuczki. .
Też bym była wściekła. Mam nadzieję, że ta sytuacja nie wpłynie bardzo na Dianke💗25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mka ja kupiłam laktator żeby odciągnąć np jak będę chciała zejść na dół na paznokcie 🤪albo na zakupy i Piotrek zostanie z Tadziem;)
Ale jest duży..i nie zmieszcze do walizki;(25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja chyba się wstrzymam chociaż mam jeszcze czas i mogę zmienić zdanie 😁 ale dzięki za rady zawsze to rozjaśniło mi sytuację
Niewyspana doskonale Cie rozumiem i nalezalo im się opierdol , tu liczy się zdrowie dziecka a nie ich widzi misie... Ja jestem w ciąży i ogólnie staram się też uważać a co widzimy się z siora Piotrka to mówią że są zdrowe a co chwilę któreś smarcze kaszle itp...
Jeszcxe jedno pytanko na krztusiec się szczepiłyście? -
Niewyspana beznadziejna akcja z klamaniem :o nie wyobrazam sobie. Oby Dianka szybko wydobrzała.
Ja ze swoimi rodzicami też się ostatnio nie spotykałam bo brat byl podziebiony i babcia a mieli z nią kontakt. Mam nadzieję że jak będzie dziecko to też tak będą świadomie do tego podchodzić.
Marien ja do teściów mówię np. "czy byłaś/byłeś" i nie dodaje ani mamo ani nie mówię po imieniu bo wytłumaczyłam sobie że własnej mamie też mówię na Ty, tylko na końcu dodaje mamo 🤪
Mka ja się szczepilam 1.5tyg temu czyli w 34tc Adacelem ale co go sama wychodziłam i prawie wyprosilam to moje bo to musiałam iść do zwykłego lekarza poz a potem ze szczepionka do punktu szczepień w mojej przychodni ale ostatecznie mnie zaszczepili. Oczywiście nikt nigdy nie słyszał o tej szczepionce, w pierwszym spotkaniu z lekarzem doświadczyłam klasycznej uprzejmości w przychodniach 😑 właśnie nawet jak stanęłam w kolejce do rejestracji to pani 40-50lat która stała z boku z koleżanką zwróciła mi uwagę że one też stoją w tej kolejce. Tak mnie to powiem wam zamurowało że tylko usiadłam z tym brzuchem na krześle i czekałam i nawet nic nie odpowiedziałam 😒
a po samym szczepieniu bolała mnie trochę ręką przez 2-3 dni i tyle we wtorek planuje zaszczepić się na covid, mam nadzieję że będzie ok.