Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu moja psinka wczoraj jak ogarnęłam kącik to ukradła mi sowe(pluszaka) nie gryzla miska tylko leżała na nim. Z bólem serca jej musiałam zabrać . Cały czas chodzi i patrzy co się dzieje . Ja do kibelku. Ona za mną ..a weź drzwi zamknij to stoi i się denerwuje. Dlatego, że jak miałam te akcje z rozwolnieniem to widziała jak się męczę i teraz się boi. Zwierzęta są mądrymi istotami .
Luna moja mama przyjedzie na chwilkę bo za mną zaraz siostra rodzi, kto wie może będzie odwrotnie.. wiecie jak to jest:)
Mam teściową super i jestem pewna że mi pomoże tylko mam taki okres w życiu, że potrzebuje mojego faceta;)
Wczoraj rozmawialiśmy przed snem. Powiedziałam mu ,że doceniam to, jak ciężko pracuje dla naszej rodziny.
Alutka wiem, dlatego nie zmuszam się do tak hardcorowych czynności;)
Dziewczyny który link na zapodaj wyswietli od razu miniaturki?25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka za chwilę będziesz miała donoszoną ciążę 😊🤗25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Miejsce dla mojego księcia:)
Tego dużego misia nie będzie w łóżeczku, dostałam go od męża i nie mam gdzie go schowac:) dwa pierwsze zdjęcia za bardzo przerobione, inaczej nie mogłam wstawić. Pewnie dlatego że robiłam przez program do robienia zdjęć ..
https://zapodaj.net/424cce205dafb.jpg.html
https://zapodaj.net/6e885fbaf5285.jpg.html
https://zapodaj.net/fdb973b467d51.jpg.html
https://zapodaj.net/ed0b333498ff8.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 11:41
Hania123, NadziejaUmiera lubią tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia! Jakie to wsyzstko piekne! ❤❤ naprawde prezentuje sie slodko i przytulnie 💓 i to wszystko weszlo wsm do sypialni? To macie spora sypialnie 🥰
Tadziu bedzie zachwycony!👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dziękuję pięknie:)
Sypialnia jest troszkę większa dlatego że mamy szafę komadora 😀 jeszcze tam obok łóżka chce wstawić kosz Mojżesza ale stelaż się jeszcze robi
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karola, piękny kącik 😍😍
Co do psiaków, moja tez chodzi za mną krok w krok. Nawet podczas mojej kąpieli leży przy wannie i czeka aż skończę. Jest to kochane bardzo, ale tez już trochę uciążliwe bo gdzie się nie ruszę to ona zaraz za mną. -
Magdalena1997 wrote:Karola, piękny kącik 😍😍
Co do psiaków, moja tez chodzi za mną krok w krok. Nawet podczas mojej kąpieli leży przy wannie i czeka aż skończę. Jest to kochane bardzo, ale tez już trochę uciążliwe bo gdzie się nie ruszę to ona zaraz za mną.
Myśle ze to się nie zmieni. U nas kiedyś stary usypiał mala w wózku jeżdżąc po mieszkaniu. Laki chyba wzial to za spacer bo łaził za nimi krok w krok 😂😂😂 -
Dziękuję dziewczyny. ;*
Moja psina boi sie wózka 😑
A dzisiaj miała pomiar ciśnienia i jest w porządku 🙏😊
Właśnie zjadłam opakowanie ciasteczek 🙈
Dziewczyny czy Wam się pod koniec ciąży przetluszczaly włosy? Kurde wczoraj byłam dzisiaj czuje,że znów muszę bo mnie swędzi łeb.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Apropo naszej ostatniej rozmowy na temat rozstępów ! Dzisiaj ujrzałam piękne czerwone rozstępy na tyłku i trochę na udach 😭 nowy nabytek 😅😅 niezbyt się tym przejęłam, mam spokojna głowę chociaż pod tym względem, że to nie z mojego zaniedbalstwa bo zrobiłam w sumie wszystko co mogłam żeby zapobiec..
-
Karolcia, ja nie zwrocilam uwagi na wlosy bo i tak cale zycie myje glowe codziennie 🥴
Magda ja tylka balam sie sprawdzac ale pod koniec zajrzalam pod brzuch 🙈🤦♀️🤦♀️ zaluje ze to zrobilam bo pod brzuchem byly takie rozstepy ze szok 😎
Na szczescie bez lustra nie dalam rade ich widziec ☺️
Gorzej jest teraz .. bo ten brzuch jest taki sflaczaly...
Ta moja cycusia naprawde ma jakies fazy, zaczela swoje turbo drzemki po 20minut i placze do cyca... z cycem usypia i sie smieje, a jak chce jej wyjac suta to tak zaciska ze dziekuje Bogu ze jeszcze nie ma zębów 🤣🤣😎😎😎👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Karola super kącik, już wszystko gotowe na dzidziusia
Co do zachęcania dziecko do wyjścia przez sprzątanie, chodzenie po schodach itd to niestety ale chyba dopóki samo się nie zacznie to ciężko będzie coś na to poradzić ale na końcówce to już się musi siedzieć jak na bombie :o
Magda lepiej nie sprawdzać 🙈 a swędzą Cię rozstępy albo coś?
Marien to teraz masz zabawę z Klarcia 😅 -
Te skurcze tak uprzykrzają życie.. dramat. Niektóre babeczki w ogóle nie czują 😑25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Czytalam was cały dzień ale wieczorem jakoś ciężko mi się odnieść...
Kurcze już z 3 dzień z rzędu wieczorem jakoś mam wrażenie że jestem wzdeta i taka ociężała i jakby twardszy brzuch miała... mam nadzieję że to normalne... albo może przez tą dodatkowa dawkę zelaza. . A tu dwa tygodnie do wizyty... -
Mka, byc moze chlopczyk przybiera na wadze? Albo sie czyms objadasz? Jak czujesz ruchy to spokojnie w ciazy wszystko jest inne...
Dziewczyny, czy to mozliwe ze dostalam okres odrazu w pologu? Bo ja juz wariuje... nigdy z tych podpasek nie wyjde 🤬🤮🤮 pare dni temu pisalam ze juz tylko plamie, nastepnego dnia mialam troche krwi, potem jeden dzien sucho... a dzis bol brzucha delikatnie jak na okres plus bol glowy, i krew ponownie w wiekszej ilosci... serio? Tak bez odpoczynku? Czy to nadal trwa jeszcze ten polog? 5 tygodni? 😑😑⚔👩 31l. + 👱♂️ 31l.