Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już ciężko. Brzuch już mi tak przeszkadza w codziennych czynnościach. Chociaż wszyscy mówią, ze nie mam aż tak dużego, ale dla mnie to jest katorga. Ubieranie skarpetek i butów ze łzami w oczach. Dodatkowo zaczęły strasznie puchnąć mi nogi, boli krocze, wiecznie mi gorąco. Wszystko mnie wkurza 😂 kończę już wszystko prać i prasować. Na ostatniej wizycie lekarz mówił, ze szyjka się skraca i celowałby bardziej w termin 14.01. Jutro mam wizytę, zobaczymy co tam się dzieje.
Teraz czas na Alutke i ja następna 🙄 zaczyna brać mnie stres i zrobiłam sie strasznie nerwowa. Stary ma mnie już dosyć 😂
Co do zwierząt, współczuje Wam dziewczyny i obawiam sie, ze tez będę miała ten sam problem. Mój pies jest strasznie przytulaśny, zachowuje się sama jak dziecko, wiec myśle ze jak pojawi sie nowy człowiek w domu to całkiem będzie kosmos. Mam nadzieje ze jakoś to ogarnę, nie chciałabym tez jej odtrącić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 12:11
-
Magdalena rozumiem stres bo też tak miałam, naleśniki przepadałam ogólnie się wkurzalam na wszystko. I jeszcze te pytania " urodziła już?" Masakra..
Dziewczyny właśnie nie bardzo chciałam jechać bo nie odciągnelam tak dużo mleczka jak myslalam .. A musiałam pojechać po buty dla mamy bo jej moja sunia pogryzla mamą Poznania nie zna.
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mka, mam nadzieje ze uda się załatwić lekarza.. na pewno będzie dobrze, musisz działać.
Alutka, już mnie bolą kciuki, tak ciagle trzymam 😂😂 oby już niedługo!
Niewyspana, jaka śliczna! Ile ma włosków 😍 pieeeekna.
A my jesteśmy beznadziejnymi rodzicami bo nie będziemy mieć choinki. Nadia z nami ma po prostu tragedie. Myśle ze czas dzwonić do mopsu. -
Niewyspana no masz rację ale moze vos się uda... chociaż wątpię że do nowego roku coś ogarne... ale córeczka ślicznotka ❤
Marien podobno dużo kobiet w ciazy tsk ma i właśnie głównie na prawej nerce... nerka wygląda ładnie wiec ten zastój nie jest długo... -
U nas była położna, Tadek waży 4300 i jest wszystko w porządku;)
Ja mam problem z plecami. Ale to później się tym zajmę.
I szwy już ściągnięte, uf25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
👏👏👏 Tadziu 🥰
Mka mam nadzieje ze ci sie uda wszystko zalatwic 😍
My jutro rano mamy pierwsza szczepionke...
Jezu jaki ja mam stres...podobno to bedzie klucie 3x ? Typu w nozki trzy razy... i cos doustnie...
Masakra przezywam to juz dzis a najbardziej nie chce by miala goraczke albo zle sie czula potem pamietam za dziecka jak to bylo miec goraczke, jak slonie na mnie szly 😑😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 17:49
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Wiecie co? Właśnie pielęgniarz mi powiedział że dzisiaj mi już ktg nie zrobi bo jutro ponoć wychodzę do domu, że niby tak lekarz powiedział, ale nielogiczne to jest dla mnie w ogóle bo gdyby lekarz tak powiedział to by po kontroli mnie od razu puścił a nie trzymał jeszcze jeden dzień, a i lekarz poszedł o 12 do domu a ten pielęgniarz dopiero przyszedł na nocna.... Nie rozumiem nic.
-
No to serio nie logiczne... Alutka wspolczuje... ale nawet dla zabicia czasu to niech ci to Ktg zrobi .. dla wlasnego spokoju i satysfakcji... chyba ze mu sie naprawde sie chce bo woli miec spokoj na nocnej zmianie... 🙄👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana, przez słabe przybieranie zakupiłam wagę i wazę ja raz w tyg. Teraz wazy 6650, przybiera tygodniowo 120-160g wiec już lepiej. Ale jest chudzina, No i jest mega długa. A Diana?
Alutka, a nie maja zamiaru robić drugiej próby z oxy?
Karola, ładna waga 😁 oby tak dalej 😁
Marienn, oczywiście ze teściowie. Ja już się boje momentu kiedy Nadia, odpukać, zachoruje. Bo dzieci chorują. Ale to będzie moja wina. Wszystko robie zle, ja jestem zła i teraz np rozmawiając ze starym nazywają mnie PANI NATALIA 🤷♀️ Chcą mieć kontrole całkowita nad naszym życiem i to mnie przeraża. Do nich nic nie dociera. Mam mega dola w związku z tym -
Jutro na obchodzie się dowiem wszystkiego, dzisiaj lekarz nic nie mówił o wypuszczaniu do domu, więc nie wiem, ale nawet jak będą chcieli mnie wypuścić to poproszę ich żebym została, jakoś bezpieczniej się czuje tutaj.... mecze się ale chce aby maly był pod monitoringiem.
-
Luna, wspolczuje...
Czy twoj maz byl jedynakiem? Moze to dlatego? Nie moga sie pogodzic z tym ze wyszedl z somu i ma juz swoja rodzine, ciagle chca byc jego najblizsza rodzina...
Bo jesli maja wiecej dzieci to czy wszystkich tak "maltretują?"
W jaki sposob chca miec kontrole nad waszym zyciem?
Wiem ze odciac calkowicie sie ich pewnie nie da, ale moze sa jakies sposoby na nich....
A co mąz ? Zachowuje sie adekwatnie do sytuacji,,?
Nie doluj sie ❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Pisać o tych ludziach to bym mogła ksiazke.. zaczynajac od choinki, kończąc na tym ze jemy złe obiady.. szkoda mi na nich słów. Stary ma z nimi kontakt sporadyczny, ale nie chce ich odcinać całkowicie i staram się to rozumieć. Idziemy do nich na wigilie na chwile. Nie chciałam iść ale stwierdziłam ze stary i Nadia to jednak koja rodzina i przeboleję ta godzinę. Nie będę się odzywać 🤷♀️
Niewyspana, tak, waga jest ok, Nadia miała takie 2-3 tyg ze przybierała poniżej normy chyba przez mocne ulewanie. Potem w tydzień przykoksila 400 g i teraz już jest ok 😂
FAKTYCZNIE 🙈 nie zwróciłam na to uwagi nigdy 😂 a Ciebie już opuścił ciążowy mózg ze zauważasz takie rzeczy? 😱
Alutka, jak dziś?