Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
No! Alutka! Gratulacje kochana 😘😘😘😘😘😘
Ja tu non stop zaglądałam czy już urodziłaś. Cudownie, dużo odpoczynku i siły ❤️2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Alutka przepiękny prezent ❤️ jesteś mega dzielna i tak jak dziewczyny mówią, z każdą chwila te zle wspomnienia będą coraz odleglejsze. Ciesz się swoim małym syneczkiem 🥰
A dla was kochane najlepsze życzenia, przede wszystkim zdrowia bo to coś czego nie można kupić a najbardziej nas zawsze stresuje, dużo cierpliwości i miłości - do tych naszych starych bo dla maluchów to wiem że każda z nas ma ocean niekończącej się miłości ❤️🎄
Z rzeczy przyziemnych Marienn tak jak mówiłaś, tak zaobserwowałam że mały przy prawej piersi oszukuje, a tam chyba zaczęły mi się robić zastoje i po niej budził się po ledwo godzinie. Po lewej potrafi przespać 2 i więcej. Dziś poczułam zastoje w obu na dole więc znowu się stresuje żeby się nie rozkręciło nic poważniejszego. Dalej czekamy na kupę, zaraz 48h a tak bardzo nie chce mu tam mechanicznie nic wkładać, większość kropelek czy czegoś jest po 1 miesiącu życia -
Alutka Gratulacje ❤🎁 To Ci Mikolaj 😁❤ Bedzie utrodziny obchodzil w Wigilie 😍
Jestes mega dzielna🥰 Ja bym umarla.... bez znieczulenia 🎄 Ciesze sie ze udalo Ci sie na same Swieta miec skarbka 😁
Agaga sprobuj moze termoforek z pestek wisni przykladac do brzuszka...
Kurcze on musi robic kupki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2021, 12:12
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Wybaczcie faktycznie zachowałam się jak cham bo nawet się nie przedstawiłam 🙈
Mam 27 lat, partner 29 11 miesięcy bez ostrożności, nie wychodziło. 11 lat brałam antykoncepcję, odstawiłam we wrześniu 2020. Brałam mimo że nie współżyłam bo miałam bardzo nieregularne cykle i obfite oraz bardzo bolesne... Ja jako tako przebadana (podejrzenie PCOS) partner nawet słyszeć nie chciał...
W październiku zdesperowana zamówiłam zioła ojca sroki nr 3. Zaczęłam pić od 1dc do następnego cyklu i w tym szczęśliwym (czyli tym który trwa) piłam tylko do owulacji
Cykl ogólnie spisałam na straty bo u mojego był od zawsze problem z finałem. W dniu owulacji była zresztą o to awantura 🙈
Chłop się spiął i wziął do roboty i bach, mamy kropusia 🥰🥰
Oprócz tego w szczęśliwym cyklu zaczęłam suplementowac Wit D 4000 j., witaminy prenatalne biorę od marca tego roku, bo się łudziłam że szybciej się uda
Alutka kochana jeszcze raz gratuluję
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Alutka, gratulacje 🥺❤️
Podziwiam Was wszystkie dziewczyny, które rodziły bez znieczulenia, ja mam cicha nadzieje ze uda mi się wybłagać znieczulenie. 🙄
Wszystkim Wam życzę zdrowych, spokojnych i pełnych miłości świąt ❤️ -
Magdalena1997 wrote:Alutka, gratulacje 🥺❤️
Podziwiam Was wszystkie dziewczyny, które rodziły bez znieczulenia, ja mam cicha nadzieje ze uda mi się wybłagać znieczulenie. 🙄
Wszystkim Wam życzę zdrowych, spokojnych i pełnych miłości świąt ❤️
Ja świadomie nie wzielam znieczulenia, i to był błąd, ty bierz jak dają 🤣 -
Marienn cóż za piękna mała Mikołajka 🥰🥰🥰
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Alutka gratulacje! urodziłaś w wigilię ❤️ chyba lepszego prezentu nie można sobie wymarzyć
Marienn jaka Klara laleczka❤️
🎄Wesołych Świąt Kochane Forumowiczki 🎄
🎄z pięknymi prezentami,🎄
🎄pysznymi potrawami🎄
🎄I ciepłą, rodzinną atmosferą 🎄
Felinka94 lubi tę wiadomość
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Marienn przepraszam zapomniałam odpowiedzieć. Jakub guga od kilku tygodni i uśmiecha się dużo. Opowiadam mu coś a on mi odpowiada 😁 ostatnio ma bunt na leżenie na brzuchu. Na obroty jeszcze za wcześnie, zresztą niektórzy trochę ściemnieją ( moim zdaniem - zaraz napiszą że ich dzieci chodzą albo wypowiadają pierwsze słowa ) każde dziecko na poszczególne etapy rozwoju wchodzi w swoim tempie.
Jak mu coś włożę do rączki to trzyma, ma mocny chwyt. On też znacznie więcej śpi niż w pierwszym miesiącu, już tak nie wierci się i nie stęka wieczorami. Myślę że kolka nas opuszcza 💪😃Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Moje święta dość spokojne, bez alkoholu, bez papierosów za to z Kropkiem w brzuchu 🤰❤️
Rodzicom wręczyliśmy prezent w postaci pieluszki i smoczka, ahhg co za łzy i co za radość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
My dalej sobie leżymy w szpitalu uczymy się siebie,
Maly w nocy co godzinę się budził... podejrzewam że od MM bo nawal dopiero wczoraj wieczorem mi przyszedł, o 4 rano zrobił dwie wielkie kupy i zasnął 😂
Za to ja mam strach przed zrobieniem 💩... boję się że szwy mi popękają 🤣🤣🤣
Zjadłam Jabłko i popilam woda i czekam aż się samo zacznie żebym nie musiała się spinać za bardzo....
Ogólnie nigdy nie sądziłam że połóg jest tak ciezki.... -
NadziejaUmiera wrote:Marienn u mnie wkradł się błąd na pierwszej stronie 😲 poproszę o poprawę Jakby miał 3960 jak się urodził 😁25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Święta Święta i można już napisać po swietach;)
U nas na spokojnie, bez gości i bez wyjazdów. Wczoraj w piżamkach cały dzień a dzisiaj już teściowa ma przyjechać. Powiem Wam ,że wszystko się zmienia jak juz jest dziecko. Chodzi mi głównie o kontakty z teściową.
Naprawdę muszę na każdym kroku dawać do zrozumienia ze to moje dziecko i Piotra..
Aha i już choinki nie mamy ,wczoraj 2 metrowa choinka poleciała na telewizor 😅25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nadzieja,przepraszam juz zmienilam... ♡
Kto jeszcze jest po klutni z rodzina? 🙋♀️
Mam juz pozamiatane.. tesciowa wyperła dzis jak z procy od nas z domu...
Ps. Klarcia zaczela jesc cyca tylko na stojaco.. 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2021, 17:03
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Karloina wrote:Święta Święta i można już napisać po swietach;)
U nas na spokojnie, bez gości i bez wyjazdów. Wczoraj w piżamkach cały dzień a dzisiaj już teściowa ma przyjechać. Powiem Wam ,że wszystko się zmienia jak juz jest dziecko. Chodzi mi głównie o kontakty z teściową.
Naprawdę muszę na każdym kroku dawać do zrozumienia ze to moje dziecko i Piotra..
Aha i już choinki nie mamy ,wczoraj 2 metrowa choinka poleciała na telewizor 😅
Widzisz kochana, mam to samo zdanie o tesciowej. Ja juz mam pozamiatane... byla cudowna kobieta ale falszywa...
A choinka, no coz peszek ;P ja najchetniej swoja bym juz tez poskladala... szkoda mi tylko twojego tv 😳 zyje?
Nadzieja dziekuje za opis jak Robi Jakub licze ze te dwa tyg roznicy tak samo spowoduja u Klarci, chociaz ona tez juz guga, a dzis zaczela przekrecac sie na bok😳
Ja juz zaluje ze moja maz musi isc do pracy jutro wogole nie nacieszylam sie nim... ale duzo zrozumialam dzieki temu... ze juz dosc tych swiat Rodzinnych 🥴 przez to wcale nie mamy czasu dla siebie... pojawilo sie dziecko i my mamy myslec o nas... aby nam bylo dobrze... Karolcia zazdroszcze ci tych swiat w pizamkach🥰🎁
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien z TV wszystko ok ,on wszystkie moje przeprowadzki wytrzymał, daje rade ten mój gracior.
Dzisiaj do nas przyjechali na chwilę. ..głośno byli tak ze masakra ,mały drygal jak go usypialam w sypialni. W dzień normalnie hałasuje, robię obiadek np albo pranie się robi..
Ale oni to darli się razem z moim na czele..
Opowiadaj co teściowa zrobiła?🤭🙄
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻