Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena , no! Kochana mozna powiedziec ze Marysia wychodzi "Last minute" 😎😎 Spryciara! Uwinela sie w ostatniej chwili przed lekarzami 😅😁
    Trzymam mocne kciuki to juz dzis bedzie z toba 🤞💪
    Przebieram nogami zeby uslyszec jakies fajne info 😘🥰

Karolcia, tak wlasnie jak mowilam, tesciowe dziwnie sie zmieniaja jak nie po slubie to po urodzenii dzieci, masakra jakas..
    Tez mysle jak sobie Alutka radzi, jaki jest Luka...

Kraszixp przykro sie czyta o takich tesciowych co wybieraja sobie wnuki... moja tez juz se pewnie wybrala..ale nie mam ochoty jej przekonywac...
    Ciekawa jestem czy one nie mysla o tym kto sie nimi bedzie zajmowal na starosc? Bo no moja to nie wiem co se mysli...
    Mnie nie lubi a jak zjedzie do pl i my kiedys zjedziemy to ona tam nikogo nie bedzie miala oprocz nas. Ale po takim jej zachowaniu to znajde jej miejsce w domu starcow, innej opcji nie widze.

Karola pokaz Tadzia 😍😍 dawno go nie widzialam ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 12:54

Kraszixp lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena no to w sumie idealnie ruszyło 😀 oby tak dalej ,trzymamy kciuki i czekamy na info ;)

• Karloina Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/f699badfba89.jpg.html
    https://naforum.zapodaj.net/3ac311fcd06b.jpg.html

Proszę cioteczki;)

25.👩
    29.👱‍♂️
    Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨‍🦰
    Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
    Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki on jest bobo sliczny ! ❤ pyzusne poliki 😎 mozna go schrupac! 🥰

Dziewczyny pomyslalam ze moze ktoras z Was chce obserwowac moj instagram, tylko to nie jest moj prywatny, prowadze taki zwiazany z budową domu,zycia zagranica..
    Nie zobaczycie tam mojej twarzy wiec to nadal jest anonimowy 😎🥰 ale moze ktoras czasem bedzie chciala popisac w gorszych chwilach czy cos.. to smialo, chetnie pogadamy :)
    Fakt ze tematyka moze nie kazdego zainteresowac bo ten profil glownie kreci sie miedzy insta budowlancami.
    Jesli cos to bez obaw wpadajcie jestem otwarta :)
    @dom.zaplanowany

Najpozniej jutro usune ten wpis stad...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 15:07

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, jaki puciolek słodziasny 😍😍😍

Magda, dajesz!! Marysia ma idealne wyczucie czasu 😁🥰

Marienn, ale super pomysł z tym insta. Zaobserwowalam 🙈 ja teraz troche żałuje ze kupiliśmy mieszkanie a nie zdecydowaliśmy się na budowę domu.. ale nie mogę się przyznać staremu bo on od początku chciał dom.. No ale może za pare lat..

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od poczatku kiedy zaczelismy cala papierologie juz chcialam taki instagram bo nie mam z kim czasem pogadac o tym albo sie poradzic...
    A widzialam jak inne osoby co prowadza taki profil moga spokojnie bez spiny wymieniac sie tematyka. Powiem tak, ja nigdy nie chcialam mieszkania, moj maz tym bardziej, ale przebrnac przez cala papierologie to powiem ci ze wiele razy bylismy na kupnie mieszkania... chociaz ja ciagle mowilam, jak juz mam dac 250tys za mieszkanie to kupmy za 350 jakas deweloperke z ogrodkiem...
    Teraz to chyba za 350 sie juz nie znajdzie zadnego blizniaka z ogrodem. Tak mi sie wydaje...

Nie przejmuj sie, kupiliscie nowe wartosciowe mieszkanie, moze uda sie kiedys to wymienic na cos z ogrodem :)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama właśnie skończyła budowę i sie wprowadziła wiec jestem na bieżąco w miarę.. wiem ile to nerwów i stresu. Trzymam kciuki za Was 😁

Marienn lubi tę wiadomość

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale masz mame, decyzja budowy w takim wieku to rzadkosc 😎🥰

Luna33 lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2022, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny polecacie jakiś gryzak ?
    Już nie mogę z Kubą. Rączki non stop w buzi ( myślam że mu przejdzie bo tak pcha od 2 miesiąca chyba), śliny pełno, wszystkie grzechotki pluszaki gryzie a normalnego gryzak nie chce. Mamy silikonowy, żelowy i takie przy zabawkach to nie chce. I nie wiem czy nie kupić tego grzybka?

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NadziejaUmiera wrote:
    Dziewczyny polecacie jakiś gryzak ?
    Już nie mogę z Kubą. Rączki non stop w buzi ( myślam że mu przejdzie bo tak pcha od 2 miesiąca chyba), śliny pełno, wszystkie grzechotki pluszaki gryzie a normalnego gryzak nie chce. Mamy silikonowy, żelowy i takie przy zabawkach to nie chce. I nie wiem czy nie kupić tego grzybka?

Nadia tez żadnego gryzaka normalnego nie chciała. Grzyba kocha totalnie, nawet śpi z nim. Najczesciej go ciumka chwile, potem zaciska dziąsła na tym dzyndzołku i wyciąga z całej siły z buzi 😂
    Mamy tez małpkę jak w linku poniżej. Na początku ja olewała, od kilku dni dopiero polubiła.
    Polecam poszukać na Vinted, oczywiście nowych a nie używanych 🙈 zdecydowanie lepsze ceny

https://www.fabrykawafelkow.pl/55732-matchstick-monkey-blush-gryzak-masujacy-ze-szczoteczka.html?pp_a=FWPPqW81K6wj&gclid=EAIaIQobChMIj-_f7t_U9QIVFPuyCh0W4gy7EAQYCCABEgKP7fD_BwE

klz9df9h8o8dolch.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jaki słodziak ❤
    Marien zaraz też wejdę na insta ;)
    No my narazie mamy działkę ale ceny są straszliwe wiec nie wiem kiedy w ogóle ruszymy z budowa 🤦‍♀️

• Marienn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez slyszalam o tym grzybku chociaz juz gdzies tam czytalam jakies bajery ze po grzybku sa jakies zaburzenia....
    Typu ze cos jakby z cycem i dziecko sytwarza stałą wiez z ciumkaniem.. nie chce sciemniac bo nie pamietam juz dobrze jsk to bylo ujete. Ale tez nie wiem czy to prawda 😹😂 wiadome ze kazde dziecko jest inne :)

url=https://naforum.zapodaj.net/cef060ef31b0.jpg.html]cef060ef31b0.jpg[/url]

My tez mamy ta malpke i jest taka gietka fajna...
    Chociaz Klarcia jeszcze nie do konca gryzakuje, jej raaczki wystarczaja narazie 🤦‍♀️🙈

Mka, jak macie dzialke to juz powolutku mozeciez sobie papiery robic chociaz bo to jest najgorszy proces... u nas prawie rok w papierologii, ale juz ostatnia prosta, moze jeszcze z 2 miesiace jakies... oby! Bo ceny poszly tak do gory ze serio zaluje ze tyle nam to zajelo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 16:42

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    dziś mój 10 dzień po tranferze blastocysty,
    Beta 21,17...
    Progesteron 40.
    Encorton, Estrofem x3, Prolutex, acard
    Sama nie wiem co o tym myśleć...
    Czy u któreś z Was doprowadziło do do szczęśliwego rozwiązania?

• NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2022, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny🥰
    Kupię tego grzybka pewnie i jeszcze jakiś . Teraz w super pharm grzybki są 22zl, muszę męża wyciągnąć. 😌
    Luna małpka ma bardzo fajny kształt ale droga😳
    Nie chcę znowu nakupić tyle tak jak se skoczkami było.. tyle rodzajów kupione kasa wydana a on sekundy ich nie chciał😡

Ania Ania1 nie pomogę nie mam wiedzy

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, fakt, jest mega drogi. Dlatego dorwalam za 30 zł na Vinted. A to i tak sporo jak na gryzak 🙄 na szczęście Nadia się do niego przekonała 😂

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://tobisklep.pl/6126-mombella-p8081-3-gryzak-zabawka-malpka-yellow.html

Nadzieja a zobacz taka malpke? U nas Klarcia czasem ją muka, ona jest super giętka to chyba sylikon.

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • agaga Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2022, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zachwalana żyrafka Sophie? Też dosyć droga ale kupiłam na allegro ta mniejsza. Kupiłam.za wczasu dla małego i znajomej która niedługo rodzi. Inna znajoma mówiła że nie wie co jest w tej zyrafce ale jej syn uwielbiał. Ona nawet sala lizała i gryzła żeby sprawdzić czy ona jakiegoś smaku może nie ma 🤣

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • Magdalena1997 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2022, 03:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest.
    Napewno będzie jedynaczka.
    To było coś okropnego.
    Ale jest idealna, wymarzona.
    Marysia, 56 cm, 3920, godzina 22:44 położona u mnie na piersi.
    10 pkt.
    Dziękuje dziewczyny za wsparcie i dobre słowo.
    Za resztę trzymam kciuki!
    Zdjęcie dodam później.

Luna33, agaga, Iwonay lubią tę wiadomość

l22npx9ikikem2mh.png

Córcia o imieniu Marysia ❤️🎀
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2022, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaga, tez chciałam żyrafke ale stwierdziłam ze przekroczyłam limit drogich gryzaków 😂 daj znać czy malutki będzie zainteresowany w przyszłości bo tez słyszałam ze jest super.

Magda, jesteś wielka 🥰 mam nadzieje ze jesteś z siebie dumna, bo masz za co. Ogromne gratulacje ❤️

klz9df9h8o8dolch.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2022, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda gratulacje kochana ❤

‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ