Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Mka gratulacje. 🥰 Duży paczus❤️😁♥️ piękny
Fakt Znieczulenie przy porodzie było dla mnie zbawienne.
Ale dałaś radę 💪 to najważniejsze!
Luna dziękuję że pytasz 😊
Jakub właściwie od początku tego miesiąca jest bardzo aktywny co nieraz daje mi w kość😁
Na szczęście im więcej zabawy męczącej tym szybsze drzemki w ciągu dnia. Musieliśmy kupić kolejną matę piankowa i połączy z obecną 😳 wije się, czołga jak mały krab. Zostawiając go na drzemkę nóżki zastaję tam gdzie główkę położyłam.. już musiałam kocykiem zabezpieczyć resztę łóżeczka bo ochraniacz nie daje rady🤷🏼♀️
Jak Nadia i rozszerzanie diety ?M-ka1990 lubi tę wiadomość
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
M-ka gratuluję kochana! Cudny ten nasz Krzyś!😍
Tak jak marien piszesz, ja mam traume i nie wieem czy zdecyduje się na 2 malucha. Nikt mi nie pomógł ,straszne a za razem cudowne przeżycie.M-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
https://zapodaj.net/7302d9dae3b2e.jpg.html
Cześć już dziś jestem dużo ładniejszy i mniej spuchnięty;) takto wszystko wporzadku ale go naświetlają jeszcze bo trochę zaczal się zolcic...przyglądają się również barkowi bo jak wychodził to postanowił się nim zaprzeć;p ale chyba nie jest zle może jutro wyjdziemy ,oby bo ja już prawie tydzień w tym szpitalu ...Annamaria lubi tę wiadomość
-
Mka, no cudo! Jezu, chce tez takiego bobaska! mam nadzieje ze jutro wyjdziecie do domku, jednak to zupelnie cos innego. U Was w szpitalu sa normalnie odwiedziny?
Nadzieja, no to wesoło macie na pewno Dla mnie to jest super, patrzeć jak Nadia jest coraz bardziej mobilna, jak sie przemieszcza i jak ja wyciagam spod (tak sie pisze? xd mam zaćmienie xD) stołu.
Ostatnio probowalismy z jedzonkiem w poprzednia niedziele, nadal nie chciała, wiec odpuscilismy na jakis czas. Planuje dzis jej cos podac i zobaczymy, czy cos sie zmienilo w tym temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2022, 09:55
-
Luna to teraz chlopaka 😁🙆♀️ czekam na to z utęsknieniem;) niestety nie ... widziałam się z mężem dwa razy po minucie jak przywiozl mi parę rzeczy ... no mały jest dalej zazolcony więc jutro jakieś badanie i zobaczymy
Nadia to już coraz taka fajniejsza i psrytniejsza😁 -
Nadzieja, miałam napisać jeszcze ze rozumiem tez Cię w kwestii drzemek. Są dni kiedy odliczam tylko czas do kolejnej drzemki 😂 a jak śpi długo to bym chciała żeby już wstała 🤪
Mka, w takim razie trzymam mocno kciuki żebyście jednak mogły wyjść. A nawet jeśli się nie uda jutro, to wiesz ze to wszystsko dla dobra małego. Jak się dziś czujesz? -
Mka, zleci szybko!
Ja po powrocie do domu miałam dopiero zjazd i było mi ciężko psychicznie. Dodatkowo w szpitalu czułam się jakoś bezpieczniej 🙄
Trzymajcie się tam! Krzyś jest taki śliczny! 🥰M-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Magdalena1997 wrote:Mka, zleci szybko!
Ja po powrocie do domu miałam dopiero zjazd i było mi ciężko psychicznie. Dodatkowo w szpitalu czułam się jakoś bezpieczniej 🙄
Trzymajcie się tam! Krzyś jest taki śliczny! 🥰
Ja go tak naprawdę nawet nie przebierałam bo one go przynoszą tylko na kamienie... ale je i piersi też są już bardziej nabrzmiale więc to chyba na plus... jedyne co to jak ja go przebiorę 😅 nie wiecie ile może takie naświetlanie trwać? Ciekawe czy w nocy też będą go naświetlać -
Mka, naświetlanie pewnie jest zależne od tego poziomu bilirubiny. Nie wiem, nie miałam z tym do czynienia 🙄 ale jak leżałam po porodzie to Pani która leżała ze mną na sali musiał zostać dobę dłużej w szpitalu właśnie ze względu na naświetlanie.
-
Mój mały miał 17 bilirubiny i był naświetlany dobe;)
Po dobie spadła do 11
I przywiózł mi go mąż prosto w moje ramiona. 🥰
Trzymam kciuki za szybki powrót do domu;)M-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mka gratulacje! 🥰 A Krzyś to słodka pyzunia 😍 te dzieci tak szybko rosną więc korzystaj póki jest takim noworodziem 😘
Luna miło że pytasz ja jak wypadne z forum to ciężko mi wrócić 🙈 a ostatnio temat wojny mnie mocno przybił. Pierwszego dnia byłam przerażona bo nie wiedziałam jak to się potoczy i czy nas od razu nie dosięgnie.
Witunio zdrowy, dobrze się rozwija, przesypia noce ❤️ chociaż jak na niego patrze to nie wyobrażam sobie drugiego dziecka bo przecież mój pierworodny tak mnie potrzebuje cały czas 😁
Luna myślisz o drugim bobasku? 🤭
Marienn współczuję covida 😱 dobrze że z małą wszystko ok i tylko na gorączce się skończyłoM-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Mka, już prawie wtorek wiec prawie można powiedzieć ze jutro wychodzicie 😁 trzymaj się kochana 🥰
Agaga, nieeeee, dziękuje 😂 ja w ogole nie wyobrażam sobie ze miałabym kochać jeszcze jakieś dziecko 🙈 cała moja miłość jest dla Nadii i tego nie da się chyba zmienić 🤪
Super ze u małego wszystko dobrze 😁 przysypianie nocek to chyba najlepsze co może taki bobas dać hahaha 😂 ucaluj małego od wirtualnej ciotki 😍
Czytałam ze na pół roku dziecko powinno podwoić masę urodzeniowa. Nadia (urodzona 4030g) w sobotę skończyła pół roku. Ważyłam ja wczoraj i wierzcie lub nie, wazy 8060g 😂😂 książkowe dziecko 😆M-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Mój Tadeusz waży 7300. Ja nie mam sulyngo już nosic.
Cwaniak nie chce nawet do nosidła. Cieszę się że tak rośnie i jest zdrowy No ale dajcie spokoj😒25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mka dacie radę 💪! Ważne że jesteście pod stałą opieką 🙂 jak się czujesz?
Luna a ja właśnie się zastanawiałam ostatnio kiedy dziecko powinno podwoić wagę😂
Super że u Was tak dobrze, jej kiedy to zleciało Nadia już pół roku😉 to już tak poważnie brzmi.
Ja nawet nie wiem ile waży Kuba.
Marienn co u Was? Jak Klara ?Synek
Poród SN 8 października 2021