Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Marienn wrote:Alutka ze tak powiem ALE TY PLODNA KOBITA JESTES!!!
♥️❤ Kuzwa musi sie udac!! I to jest kreska z ktoregos tam sikacza to powiem ci ze juz bardzo ladna! Powtarzamy rano?! 🤞🤞🤞💜
Płodna jestem jak sam skurwysyn 😂😂😂😂 mocz był rozcieńczony na maksa, normalnie woda 😂😂😂😂
Nie sikam rano, mąż mi nie da 😂😂😂 on już testom nie wierzy i mówi że uwierzy jak pójdę do lekarza i lekarz potwierdzi 😂Hania123 lubi tę wiadomość
-
Luna33 wrote:My dziś pojechaliśmy na spacer z psem do lasu. Moje statystyki:
2 km zrobione
3 przystanki po drodze 🤔
1 ledwo powstrzymany paw 🤷♀️
To chyba nie jest mój dzień 🙄
Kochana wspolczuje ale dobrze czasem sie tak dotlenic.. tyle ze dla mnie 2km to juz zadyszka .... bol plecow... wiec nawet sie nie wybieram... ale swoje przeszlas 😁
Ja to nie wiem ale jestem bezobjawowa...
Ale mam masakre teraz pękl mi most porcelanowy na gwarancji bo ma dopiero pol roku... i ani leciec do polski nie moge bo te pieprzone lwarantanny ani nic... czekam do pn az doktor zadzwoni co ja mam robic...
No ale co? Albo tutaj podkleje gdzies chwilowo aby do porodu i do miniecia pandemii albo bede mimo wszystko musiala leciec... jedyny plus to most z tylu w szczece... wiec nie widoczny... no problem za problemem... znow jakies fatum! Wkurzam sie bo jak tylko zaczynam se juz ukladac to ciagle mi jakas kloda wejdzie pod nogi!👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Alutka to niech maz uwierzy w testy! 😁 bo u was lekarze to tam jakos duzo czasu potrzebuja...
I nie ma ze ci nie da bo ze stresu twojego moze byc tylko gorzej... zasowaj po testy i rano bedziemyporownywac tylko kup ten sam 🥰
Szkoda ze nie masz tam jakiejs luteiny czy progesteronu... no alemam nadzieje ze ci nie potrzebna👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Alutka, nie chce żeby to złe zabrzmiało i mam nadzieje ze Cię to nie urazi, ale do 3 razy sztuka 😁
Marienn, dla mnie 2 km przed ciąża to było nic. Nawet wczoraj zrobiłam coś koło 3 co tez nie jest wielkim wyczynem, ale wróciłam i sprzątnęłam chatę. A dzisiaj jakiś spadek energii calkowity.
Kurczę No zawsze musi się coś spieprzyc 🙄 a z testem nie można ominąć kwarantanny? Ja już nie ogarniam tych coraz nowszych zasad naszego rzadu.. -
Luna33 wrote:Alutka, nie chce żeby to złe zabrzmiało i mam nadzieje ze Cię to nie urazi, ale do 3 razy sztuka 😁
Marienn, dla mnie 2 km przed ciąża to było nic. Nawet wczoraj zrobiłam coś koło 3 co tez nie jest wielkim wyczynem, ale wróciłam i sprzątnęłam chatę. A dzisiaj jakiś spadek energii calkowity.
Kurczę No zawsze musi się coś spieprzyc 🙄 a z testem nie można ominąć kwarantanny? Ja już nie ogarniam tych coraz nowszych zasad naszego rzadu..
Masz rację, jak tym razem nie wyjdzie to pierdole to i wyjeżdżam w Bieszczady 😂😂😂 -
Tak z testwm niby mozna ominac kwarantanne, ale tutaj mamy wieksze rystrykcje i mimo testu nie moglabym wrocic do pracy przez 2 tyg... no ale praca praca, mi sie leciec nie chce bo musialabym sama, tam jest tylko babcia na oddalonej od miasta wsi, musialabym brac taksowki, i wieczory spedzac sama bez telewizora nawet...
Troszke to nie komfortowe teraz jeszcze w ciazy... nie lubie
Wolalabym by moj ze mna pojechal a on najszybciej w lato by mogl no nic.. moze jakos to przetrwam...
Wazne ze nie boli a reszta to juz jakos bedzie...
Najgorzej ze tyle kasy wpakowane... tyle stresu i nerwow i strzelilo👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Odebrałam dziś wynik Pappy - wszystkie parametry prawidłowe
Luna długo coś te wymioty Cię męczą, ja już gdzieś od 2-3 tygodni nie miałam
Alutka trzymamy kciuki
Marienn mój też tak robi, że przykłada głowę do brzucha i mówi że słyszy , jak się porusza, serduszko itp zawsze się śmieję że po co mi lekarze albo aparaty USG jak on już wszystko sprawdziłSynek
Poród SN 8 października 2021
-
Nadzieja, super, mam nadzieje ze już będziesz spokojniejsza. Co do wymiotów, tez nie miałam już tej wątpliwej przyjemności od kilku tyg. Czasem mnie zemdli ale dziś już było ciężko 😂 wogole dziś jakaś chyba pogoda beznadziejna, mega senna jestem.
NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
Nadzieja super!!! ♥️ ciesze sie ze wsyzstko gra!
Luna ja z chodzeniem przed ciaza nie mialam tez problemu po kilka km.. ale powiem wam ze w ciazy mam taka zadyszke ze szok dzis sprzatam dom, i po odkurzeniu odpoczynem po mopowaniu odpoczynek, a teraz biore sie za gore, wszystko na raty.... do tego mdli mnie strasznie, slabo sie czuje, pogoda okropna....
Luna wiem chyba jak sie dzis czujesz .... ja mam jakas zalamke, smutno mi... przykro mi... masakra....
Moze to juz ta pandemia tak na nas tez wplywa..NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
No i mam, zdazylam dojsc ze sprzataniem do sypialni i koniec tak mnie rozbolalo podbrzusze ze nie dalam rade usiasc nawet , odrazu sie polozylam... boje sie ruszyc taki scisk...
Powiedzcie ze to przechodzilyscie? 🙏 nigdy nie mialam takiego bolu...
Ps. Juz wiecej to sie nie powtorzy... myslalam ze jestem bezobjawowa👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Kurcze no nie mialam nigdy zadnych objawow, chodze do pracy przeciez itp... fakt mam duzo stresu ostatnie dni ale to zwiazane z zyciem bardziej ciagle cos sie dzieje... poswiadomie staram sie nie myslec i miec gdzies wszystko ale chyba jednak ma to na mnie wplyw...
Dzis nie sprzatalm jakos mocno, to raczej ogarnianie typu wstaw zmywarke, wyjmij pranie, umyj lazienke , odkurz... nic strasznego robie tak dosc czesto, ale nie dzwigam, nawet kosz z praniem moj za mnie nosi...
Nie wiem co na mnie wplynelo, takiego bolu nie mialam nigdy do tego podobny w plecach na dole 😭😑
Polezalam godzine, zglodnialam i postanowilam zejsc na dol, bylam tam z 40minut praktycznie siedzialam i jadlam... poszlam pod prysznic i znow ten bol... teraz juz walnelam sie na dobre... nie wstane z lozka nawet jutro jak bedzie trzeba... dostalam herbatke do lozka i leze... ale boli... to taki mocny ciagnacy bol jakby skorcz ale przeszywajacy na maxa do plecow... licze ze pusci... musi🙏🙏
Nie plamie... to ten plus, a teraz juz nie stane, tylko na siku... obiecuje..👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dobrze ze nie ma plamienia, koniecznie powiedz o tym lekarzowi na najbliższej wizycie. Na pewno to po prostu stres czy zmęczenie, a najlepszym lekiem pewnie bedzie odpoczynek. Postaraj się bardzo nie zamartwiać, odpal film albo weź się za książkę jakaś i do rana będzie pięknie.
Ja ostatnio miałam te kłucia i lekarz powiedział żebym odpoczęła 2 dni i faktycznie przeszło.
Dawaj koniecznie znać jak się czujesz i spokojnie, dzidzia po prostu chce żebyś się poleniła przez weekend 😁 -
Tak zrobie napewno ❤ dziekuje Luna...
Wlasnie "odpalam" ksiazke i mam nadzieje ze jutro przekaze wam lepsze wiadomosci 🤞🙏
A jakiego masz pieska zawsze mialam zapytac i mi z glowy wychodzilo👩 31l. + 👱♂️ 31l.