Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie mega się zastanawiam. On ma już 13 lat, nie przepada za dziećmi 🙈 tzn jak jakieś się do niego zbliża to on odchodzi na bezpieczna odległość 😂 ale mam nadzieje ze jeśli to będzie nowy domownik, cały nasz, to oboje siebie zaakceptują 😁 zobaczymy, ale myśle ze będzie w porządku. A on przytulasem jest od zawsze wiec ciężko stwierdzić czy teraz bardziej czy nie 😂
-
Kiedys znajoma miala rotwailera i bardzo sie obawiala....
Bo nie lubil dzieci... typu wlasnie ze nie zbilzal sie do nich...
Ale trener psow podpowiedzial jej zeby od poczatku jak bedzie miala kocyki, ubranka itp to ukladala to z psem, dawala mu wachac... i potem jak dziecko przyjdzie to nie krzyczala tylko jak przyniesie dziecko do domu to niech pochwali sie nim dla pieska typu "zobacz tutaj co tu mam...." i najwazniejsze zeby przy tym dziecku byl ten sam kocyk co piesek juz go sobie obwachiwal wczesniej przy tobie...
Znajoma tak zrobila i rotwailer zakochal sie w dziecku i maja takie cudowne zdjecia jak cocas lezy a rotwailer przy nim kladac na niego lapke... 🥰
Stres napewno bedzie ale jesli twoj to przytulas to mysle ze zaakceptuje dziewczynke ♥️ szkoda tylko ze zaczyna miec problemy z serduszkiem 😑😑👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Hej, melduje sie ze ladnie spalam, mialam okropne sny ze ludzie umieraja, sami znajomi w okolo, ze tylko wiadomosci przychodzily kolejno kto umarl...
W nocy wstalam umyc zeby bo snilo mi sie tez ze mi wypadaja i ze mam zle umyte 😟🤦♀️
Mialam w nocy zatwardzenie i spedzilam chwile w toalecie 😑 nigdy nie zalatwialam sie w srodku nocy...
Cos musialo byc na rzeczy... balam sie troche...
Ale juz wstalam i jest dobrze , nie czuje bolu...
Postaram sie jak najmniej dzis chodzic aby sie nie przesilac 🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn,
To nie ma co być na rzeczy, w ciąży zaparcia to norma.
Zadbaj o więcej owoców w swojej diecie (jabłka, kiwi), możesz dojadać kilka śliwek suszonych, kefir.
Ja jem płatki owsiane na śniadanie codziennie i u mnie one ruszają jelita.
Spędziłam uroczy wieczór na wymiotach. Było już tak źle, że mąż musiał mnie nosić z łazienki i do łazienki, bo nie byłam w stanie ręką ruszyć, jeszcze raz i miałam dzwonić na pogotowie, na szczęście zasnęłam.
Wisiałam w toalecie i przepraszałam Małą za to, że musi się męczyć razem ze mną. Ewidentnie była padnięta tak samo jak ja, bo całą noc spałyśmy, a ona dała o sobie znać dopiero koło 12 w południe.
Jestem w 1000% pewna, że będzie jedynaczką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2021, 13:24
-
Niewyspana ... strasznie ci wspolczuje, wezme do serca twoje rady i dzis dotowaruje sie owocami....
I tak samo okropnie ci wspolczuje, ale musi byc cos dziwnego w tym ze ty tak zle znosisz ciaze, tym bardziej juz na tym etapie... a w wynikach z krwi nie masz zadnego niedoboru witamin? takie wymioty w googlach cos oznaczaja ale musialabys dopasowac do swoich objawow....
Cholera no! Nie bedziesz miala jedynaczki 😁 bo kto zle znosi ciaze to ma spokoj po urodzeniu, wiec mysle ze poczekaj co my ci powiemy jak urodzimy a ty bedziesz spala do 12 😁😂😭👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Do tej pory wyniki badań mam w normie, będę szła za jakieś półtora tygodnia na kolejne.
Może po prostu taki mój los. 😂 Ale zawsze chciałam mieć raczej jedno dziecko, nie było planów na drugie 😂
Pewnie, włączysz kilka produktów więcej do diety i jestem pewna, że będzie Ci się lepiej żyło z tymi jelitkami. 😊 Zawsze to inny komfort, jak nie ma zaparć. -
niewyspana wrote:Alutka, czekam na poranny test.
Jak to ujęłaś "płodna jak skurwysyny" to aż za mało powiedziane. Mnie się udało raz po 9 miesiącach 😂😂
Sama jestem w szoku że taka płodna jestem, tylko mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze.