Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie zgaga męczy😧25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka128 wrote:Poranne mdłości? Gówno prawda, jest godzina 20 a ja właśnie wylazlam z kibelka po ponownym rzyganku..... 🤦
Sąsiedzi mnie mieli za porządną patole, zwłaszcza jak wymiotowałam w piątki i sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2021, 20:15
-
Ja tez głównie wieczorami 😂 rano tylko jak wstałam bardzo wcześnie.
Marienn, dobrze Ci radzę, wypluj to 😂 ja płakałam żeby to się skończyło i żebym poczuła się wreszcie lepiej. Pytałam WSZYSTKICH kobiet w otoczeniu które były kiedyś w ciąży, czy ja się lepiej kiedyś poczuje, bo miałam wrażenie ze trwa to już tak długo ze się nigdy nie skończy -
Ja jednak z tych wszystkich objawów akurat wymiotowania sobie nie życzę 😅 a czy na samiutkim początku ciąży, u mnie wychodzi 4 tydzień bolało was podbrzusze? Mam takie niewielkie bóle, jeden miałam taki silniejszy że trochę mnie zgięło, a tak to od wczoraj mam jakieś takie lekkie bóle, gdyby nie ten test dzisiaj to bym była pewna że zbliża się okres :p
-
Alutka128 wrote:Ale dziwi mnie bardzo to że to tak w jednej chwili przychodzi i że od razu muszę iść zwymiotować....
W jednej chwili ściśnie żołądek i koniec.... Wy też tak Macie?
agaga,
Bóle są normalne, musisz się przyzwyczaić póki co -
agaga wrote:Ja jednak z tych wszystkich objawów akurat wymiotowania sobie nie życzę 😅 a czy na samiutkim początku ciąży, u mnie wychodzi 4 tydzień bolało was podbrzusze? Mam takie niewielkie bóle, jeden miałam taki silniejszy że trochę mnie zgięło, a tak to od wczoraj mam jakieś takie lekkie bóle, gdyby nie ten test dzisiaj to bym była pewna że zbliża się okres :p
Ja dzień przed testem, w sumie wieczorem dostałam takiego bolu brzucha że byłam pewna że idzie okres 😂😂😂
To normalne, mnie też boli, już jakby trochę mniej, bardziej mnie teraz ciągnie w pachwinach, no czasami zakluje w macicy ale to tak jakby igła. -
Mnie wieczorową porą bardziej pobolewa brzuszek ale to są takie delikatne skurcze;)
Nie martw się wszyscy mówią ze to normalne, wszystko się rozciąga i rośnie;)25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
agaga wrote:No właśnie czytałam że to niby typowe ale dziwne bo się kojarzy z czymś najgorszym, czyli z okresem 🙈 a kiedy byłyście pierwszy raz u ginekologa? I czym kierowalyscie się w wyborze gina?
Ja byłam w 8+1. Lekarza wybrałam jakiś czas wcześniej na wizytę kontrolna i cytologię, zrobił na mnie dobre wrażenie i stwierdziłam ze chce żeby prowadził mi ciąże. Znalazłam go na znanylekarz, miał bardzo dobre opinie.
Niewyspana, działałas już w temacie położnej? Od 21 tyg przysługuje ale nie wiem jeszcze do końca co i jak ☺️ -
Luna33 wrote:Ja byłam w 8+1. Lekarza wybrałam jakiś czas wcześniej na wizytę kontrolna i cytologię, zrobił na mnie dobre wrażenie i stwierdziłam ze chce żeby prowadził mi ciąże. Znalazłam go na znanylekarz, miał bardzo dobre opinie.
Niewyspana, działałas już w temacie położnej? Od 21 tyg przysługuje ale nie wiem jeszcze do końca co i jak ☺️ -
W tych czasach to obstawiam, że ciężko będzie w ogóle odbyć takie wizyty w "normalności" 😂
Szkole rodzenia zrobimy jakąś on-line, bo też nie widzi mi się łazić gdzieś wśród ludzi, w dodatku teraz w szkołach rodzenia może być tylko przyszła mama. Sorry, a tata?😂
Naprawdę, dla mnie świat schodzi na psy. -
Hej dziewczyny ! Chciałabym do Was dołączyć 😁
Wlasnie byłam na swojej pierwszej wizycie, pęcherzyk pieknie umiejscowiony ☺️
Proszę o zapisanie na 10.12 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2021, 23:03
Atena37, Luna33 lubią tę wiadomość
-
Hej Bc_m , mam nadzieje ze wkoncu zawitasz na dluzej i bedziesz bardziej aktywna bo nie chcemy tylko pomagac grupowiczkom w jedna strone , to troche nie przyjemne jak ktos pojawia sie raz w miesiacu albo rzadziej....
Gratulacje ♥️
Ps. A po za tym moze powiesz nam cos wiecej o sobie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2021, 01:29
👩 31l. + 👱♂️ 31l.