Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwaga.. Moje pierwsze mdłości..masakara ale to dobry znak❤25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja dzisiaj zaczęłam 5+0 😂 wczoraj kompletnie nic mnie nie bolało, tylko na wieczór cycki, no i na wieczór w pachwinach, żadnego bólu pleców 🙂
Wizyta za równy tydzień 🙂 ja bym chciała już iść kurcze 😂😂😂
Karolina... Czyli mi zostało 4 dni bez mdłości 😂 chociaż wczoraj miałam delikatne mdłości , 😂 -
Ja kolejną wizyte mam na początku maja:)
Ale w poniedziałek robię badania wszystkie potrzebne i musze umówić sie do kardiologa;)
Ale też juz bym chciała iść i po prostu usłyszeć znowu ze jest ok;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
25 to taki ładny wiek... Też tyle miałam. 😂
Co prawda mam teraz niewiele więcej, ale już czuję, że jestem starsza.
Mój mąż ostatnio powiedział, że zatrzymał się na moich 24 urodzinach i zawsze myśli, że mam właśnie tyle. 😂
Ja już dzisiaj od rana skopana zostałam, weszłam na wagę - standardowo poranny zawał zaliczony.
Muszę przestać żreć tyle mącznych rzeczy, bo do końca ciąży będę wyglądała jak ludzik Michelin. 🙄
Generalnie, nie mogę się przestać patrzeć na mordkę tej małej terrorystki. 🙈
Z wrażenia wczoraj w nocy zamówiłam jej kolejne ubranka. 😂 -
Ja jeszcze nie mam 25 ale i na mnie przyjdzie czas😁zresztą to fajny wiek;)
Ja waze teraz 47,4 kg za mało..musze podjesc;)
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja nie mam w domu wagi ale ostatnio zwazylam się będąc u mamy i się przeżegnałam 😂 co prawda nie wiem gdzie te kg się podziały ale byłam w szoku, jednak pozytywnym bo zawsze chciałam przytyć 😂 mam nadzieje ze po ciąży uda mi suw zostawić ich chociaż kilka 😂
-
Może warto wyjebać te wagę... 😂😂😂
Marienn, Luna,
Jestem pewna, że kilogramy nad zejdą po porodach, ale ja po prostu dostaję zawału 😂
Kiedyś ważyłam za mało, a teraz? Ojej no. Dupę mam ładną, musi ważyć. 😂😂😂 Tak sobie tłumacze. 😂
Karloina,
Kiedyś ważyłam tyle co Ty, ale miałam wtedy 16 lat. 😂 A później zaczęłam dojrzewać, cycki urosły, biodra, uda... No a teraz po latach dupsko mam ładne, wystające w końcu 😂😂
Tyj Kochana, na zdrowie! 😁 Tobie nie zaszkodzi 😁 -
niewyspana wrote:Generalnie, nie mogę się przestać patrzeć na mordkę tej małej terrorystki. 🙈
Z wrażenia wczoraj w nocy zamówiłam jej kolejne ubranka. 😂
Dawaj, pokażesz jakie? Mamy podobny gust kwiatuszkowy, i kolorystyczny, może coś się zaninspiruję choć czekam do połówkowych, niech mi trzeci raz kolejny lekarz powie, że to girl, to może jednak uwierzę..
ja póki co dziś od rana w temacie ... uwaga, klapek do szpitala, bo na chacie nie mam żadnych gumowych... ale znalazłam już 4 niezłe typy
-
Niewyspana ja tam nie widzę u Ciebie zbędnych kilogramów po ostatnim zdjęciu. Tylko ładny brzuszek.
U mnie waga jak u Karoliny była kiedy byłam na pierwszej wizycie z małym. Teraz 2 kg przytulam.
Nie mamy co się przejmować, po porodzie zgubimy bo będziemy zalatane.
Marienn ja mam na 14.00 na Ty?
zjem batonik przed wizytą i zobaczymy u mnie zadziała 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2021, 10:21
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Ja również mam nadzieję że przytyje,bo obecnie 45 na wadze. I tak już maly sukces bo kilogram przybył 😊 Cyce też już rozmiar większe - mąż nie może się nadziwić 😄
Fajnie że u Was tyle dobrych wieści. Trzymam za Was kciuki i poproszę o chociaż jeden dla mnie na wtorek(chociaż moje posty są olewane jak grządki w ogródku ale i tak fajnie tu pobyć 😁)21.03 dwie kreski na teście
06.04 jest ❤ -
Andzia pewnie ze będziemy trzymać kciuki;)
Ja szczerze mówiąc nie zauważyłam twoich wpisów ale być może dlatego ze mnie dlugo tutaj nie bylo;(
W którym tyg jestes? Napisz w skrócie mi cos o sobie😁❤25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Annamaria,
Zbiore wszystko i dam znać Dzisiaj znalazłam jeszcze sklep kasiaubranka.pl tam też można znaleźć troszkę takich wzorów
Dużo siedzę aktualnie na vinted i szukam leginsów dla małej, skoro może być długa, to muszę w to zainwestować zamiast pajacyków i połbodów. 😊
Nadzieja,
Bo ja też nie wiem gdzie te kilogramy są, ale na wadze widać 🤣
Andzia91,
Troszkę nie rozumiem dopisku, bo w naszym temacie to jest Twój pierwszy post
Wystarczy dać znać, przywitać się i powiedzieć coś o sobie. Nie znamy Cię.
Ale oczywiście za każdą mamę trzymamy kciuki, niezmiennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2021, 11:17
-
Pisałam w dwóch sąsiednich wątkach,może tam już za bardzo zgrana ekipa i ciężko się wybić 😋
Ja po wielu latach starań. Już szykowaliśmy się na leczenie w klinice. Mąż był na badaniach i nie zdążyliśmy ich skonsultować bo zobaczyłam dwie kreseczki 😊 Obecnie na zegarze 8t3d. Słyszałam już serduszko. We wtorek kolejne usg. Już się nie mogę doczekać bo 2 tygodnie temu miał 0,37mm,martwię się że mało i boję się co zobaczę...
21.03 dwie kreski na teście
06.04 jest ❤ -
Wow ! Dziendobry 🥰😂 jaka tutaj sie rozmowa odbyla 😂
A ja se tak smacznie spalam... ohh brakowalo mi tego... zarobilam sie w tym tyg bo wzielam extra godziny...
Karolina super pomysl z ta koszulka dla babci ale do dnia matki to jeszcze kawal czasu , mam madzieje ze wtrzymasz no i myslalam ze okolo 7tyg lecisz podejrzec serduszko ale jestes bardziej wytrwala niz ja 😂🤞
Ja schudlam 0.5kg wczoraj znow sie wazylam wiec moj stwierdzil ze ja slabo jem, albo ze zle jem i dziecko tez glodne bo nawet na usg ssalo raczke 😂 no i teraz mi uprzykrza zycie ze masz jesc...
Andzia witamy cie w naszym watku...
Nadzieja moja wizyta w Pon 9:00 😁😁Andzia91 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.