Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Alutka kazda z nas tutaj oglada cos podobnego i tez sie caly czas boimy , ja do dzis sprawdzam czy nie ma krwi przy podcieraniu, wczoraj przed prenatalnymi myslalam co to bedzie jak nie bedzie milo serduszko, Boze takie glupie mysli...
Dlatego lepiej nie myslec o tym.. lepiej postarac sie zadbac o siebie, nie przyprawiac sobie stresu...
Dziewczyny ktore juz po polowkowym... o co chodzi? To jest super wazne badanie? Bo se teraz uswiadomilam..
Ze bede musiala chyba na nie tez do prywatnego sie umowic tak? Czy zaraz obok tego badania jest inne jakies wazne? Co na polowkowym sie sprawdza?
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien dlatego nie wiem czy wytrzymam z takimi wiadomościami bo chciałabym wykrzyczeć całemu światu..
Laski a moze przestaniemy myśleć o złych rzeczach i zadbamy o siebie? O swoje dobre samopoczucie?25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Połówkowe to drugie prenatalne, łącznie są trzy. Ostatnie robi się jakoś w 30 tygodniu.
Na wszystkich dzieje się to samo, mówi się, że pierwsze jest najważniejsze, ale dla mnie wszystkie trzy są tak samo ważne.
Mierzyliśmy tak jak poprzednio wszystko, kości udowej, ramieniowe, móżdżek, brzusio, żołądek, nereczki, przepływy, serduszko, oczka, nosek... No wszystko co tylko się dało.
Dlatego wiem, że nóżki moja ma długie:) -
Witam się tutaj dziewczynki, nie spodziewałam się że tutaj trafię 🙈 narazie w ogóle jeszcze w to nie wierzę bo byłam na milion procent pewna że idzie okres. Nie wiedziałam że starając się o dziecko można być w szoku że się udało 🙉 narazie staram się nie emocjonować i nie chce się nakręcać ani w wielką radość ani w wielki strach jeszcze mężowi muszę powiedzieć jakoś. Rano pytał czy dostałam okres a już po teście byłam 🙊 jak wróci z pracy to mu powiem bo dłużej nie wytrzymam.
-
Dzieki niewyspana , nie bylam swiadoma ze prenatalne czy polowkowe moze tak wygladac..🙈🙈🙈 ale jestem podexcytowana 😁
Agaga pieknie! Gratulacje! Super ze nas tu przybywa 😘😘
Dziewczyny kogo wpisac na pierwsza strone z przypuszczalnymi datami porodu? Nawet wg aplikacji?
No i pododawajcie sobie suwaczki na dole bo prosciej bedzie zerknac kto w ktorym tygosniu z jakimi objawami bo juz powoli sie gubie 😍🥰
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana zazdroszcze ci tych zakupow , ja tez juz bym chciala... mialam dzis jechac po pierwsze skarpetki ....
Ale wymyslilam se ze najpierw posprzatam dom, ogarne , poukladam itp 🙈😂 no i sie tak odlozylo 😂
Ale za to odpale laptopa i zadowole sie zakupami jakimis mathernity dla mnie ♥️👩 31l. + 👱♂️ 31l.
No ja dopiero zaczęłam przecież, do zeszłego tygodnia to kupowałam tylko dla siebie.
A przed chwilą mąż przyniósł z paczkomatu ręczniczki z muha.pl handmade... Ozesz, jakie to piękne!
Annamaria, zerknij sobie na Instagramie: https://instagram.com/muha.pl_official?igshid=hn381h744qet
Dużo nie mają, ale te ręczniczki... 🖤 -
Przespalam cały dzień
Gratuluję agaga❤🍀
A jak te suwaki sie robi;)?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Poniżej zdjęcie testu 25ml z dzisiaj.
https://zapodaj.net/bfc9994d39cd8.jpg.html
Beta z dzisiaj 154, do mnie to narazie nie dociera, wręcz się boje snuć jakieś dalsze plany bo to dopiero początek i tyle się może stać. Będę się starać narazie zająć normalnie życiem. Miałam powiedzieć mężowi ale jak przyszedł do domu to się po prostu uśmiechałam a on do mnie "co się tak cieszysz, w ciąży jesteś?" Więc tylko odpowiedziałam "tak " więc tyle z mojego planu. Powiedzieliśmy narazie tylko rodzicom, kolejnym osobom zaczniemy mówić za miesiąc -
Karloina wrote:Przespalam cały dzień
Gratuluję agaga❤🍀
A jak te suwaki sie robi;)?
https://www.suwaczki.com/
zrob sobie swoj suwaczek i potem musisz wejsc na laptopie bo na telefonie nie ma tej opcji, w prawym gornym rogu jak jest zaloguj --> ustawienia -> spolecznosc --> twoj wpis na forum i tam wklejasz link ktory otrzymasz z suwaczka (to jest tam gdzie ja mam swoj opis staly zrobiony pod swoimi wpisami na dole wkleilam link juz wyprodukowanego przeze mnie suwaczka z tej strony.👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja właśnie bardzo chciałabym powiedzieć mamie. Sama mnie wychowywala i marzy o tym zeby zostać babcią.. Ale strach mmie paraliżuje. Poczekam jeszcze troszkę..25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolina, to ty musisz czuc jak to z tą mamą , daj jej sie cieszyc moze rzem z toba? nawet jak cos bedzie nie tak to bedzie cie wspierala.. ja przy pierwszej ciazy nie powiedzialam rodzicom i zaluje bo jak ze mna nie byli w najgorszym momencie a jak juz powiedzialam po, to nie odczuli tego tak jak ja..
teraz rodzice wiedzą od mojego 3tyg i są z nami caly czas .... reszta rodziny dowie sie po poniedzialku
ale sama musisz czuc jak chcesz to zrobic, napewno bedzie ci milo zadzwonic do mamy i powiedziec mamus wymiotowalam hahaha👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Właśnie chce zeby mnie pocieszala i wspierała . Jest moją najwierniejszą przyjaciółką. Dlatego do konca mają nie wytrzymam i powiem jej po 2 usg czyli jakos na początku maja.❤25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻