Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy któraś mi coś poradzi ?
Dziś dzień spodziewanej miesiączki zrobiłam test bo zakręciło mi się w głowie i mam lekkie mdłości..
Wyszła druga kreska ale bardzo bladziutka ...
Czy to możliwe że to wczesna ciąża?
Niechce się nakręcać ale niestety już zrobiłam ten test 🤦
Podkusilo 😅 -
Marienn wrote:Dziewczyny u nas nie ma takich badan jak w polsce...
I nie podwarzam opinii lekarza ale skoro mial wziasc najlepszy wynik to mogl wziasc ten 3.18
Marienn, rolą lekarza jest brać najbardziej wiarygodny pomiar, a nie najniższy czy najlepiej brzmiący dla pacjentki.. to jest ta różnica..
Wiem, że u was nie ma wszystkich, ale są podobne, tylko właśnie jak wszędzie kwestia finansowa, to zawsze sporo choć wiadomo, spokój ducha nie ma ceny..
To trzymam kciuki za badania krwi, robisz co możesz i już! Na fioletowej stronie, w tym dziale stricte ciążowym, jest cały wątek o badaniu przezierności, i jak dziewczynom potem to wychodziło, po poszerzonej diagnostyce. Możesz sobie popytać ich, poczytać, to kopalnia wiedzy - jedna z dziewczyn z sąsiedniego wątku dostała tam masę wsparcia. Życzę ci, żebyś była statystycznie tym przypadkiem jednym na cztery, że jest OK Nie puszczam kciuków w ogóle ani na chwilunię!! -
Dziekuje kochane 💜 jestem naprawde dobrej mysli , mam od lekarza wykresy rozne itp i to wszystko pokazuje ze szanse na chorobe jest 5% w moim przypadku
A statystycznie 70% ze jest zdrowiutkie.
Czytam i czytam i wertuje, moze to byc blad pomiarowy, moze to byc infekcja , moze to byc nic i ja sie tego trzymam.
Przeczytalam juz cale internety i naprawde zadko zdaza sie choroba...
Alutka nie wrzuce zdjecia tej pieknej buzki bo jest na laptopie i troche laptop mi gubi jakosc... napewno na kolejnym usg bedzie juz dobrze widac...i wtedy napewno pokaze.. 🥰
Dziewczyny nie obrazcie sie ale teoche jestem nie do zycia, przybilo mnie to , postaram sie ogarnac glowe w najblizszych dniach ale 3 tyg nerwowki przede mna...
Wiec jak czasem nie bedzie u mnie objawow radosci z czegos to sie nie pogniewajcie..🙏 licze ze wynik z krwi da mi mocnego kopa i wielka radosc !Hania123, Annamaria, niewyspana, NadziejaUmiera lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Milka8686 wrote:Dziewczyny czy któraś mi coś poradzi ?
Dziś dzień spodziewanej miesiączki zrobiłam test bo zakręciło mi się w głowie i mam lekkie mdłości..
Wyszła druga kreska ale bardzo bladziutka ...
Czy to możliwe że to wczesna ciąża?
Niechce się nakręcać ale niestety już zrobiłam ten test 🤦
Podkusilo 😅
Jasne, ze możliwe☺️
Miałam identycznie ... prawie nie było jej widać.
Na drugi dzisn była lekko ciemniejsza i poszłam od razu na bete aby potwierdzić na 100% 🥰Milka8686 lubi tę wiadomość
-
Bc_m wrote:Jasne, ze możliwe☺️
Miałam identycznie ... prawie nie było jej widać.
Na drugi dzisn była lekko ciemniejsza i poszłam od razu na bete aby potwierdzić na 100% 🥰
Czyli jest taka możliwość....
Pozostaje mi poczekać ale temp mam 37.3 a przed okresem powinna spać tak zawsze miałam .
Jutro kupię test chyba że dostanę okres.
Dzięki Ci bardzo za odpowiedź 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2021, 22:36
Bc_m lubi tę wiadomość
-
Niewyspana dzisiaj będziesz niewyspana;(
Ja wróciłam z badań krwi
I zaczynam pracować..
Alutka128 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mnie wczoraj mdlilo pol dnia. Ale to dobrze mamy 6 tydzień😁mam nadzieje ze dzidzia sobie rośnie❤
Milka8686 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ustawie w następnym tygodniu jak juz pojde usłyszeć serduszko;) taką podjęłam decyzję25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
A ja z kolei chyba jak jeszcze spałam około 5 rano miałam atak padaczki(jestem chora od 12 lat) I jestem bez siły...W dodatku dziś mam usg I jakoś nie czuję radości przez to zmęczenie...ogólnie dzień się kiepsko zaczął 😔21.03 dwie kreski na teście
06.04 jest ❤ -
Andzia91 wrote:A ja z kolei chyba jak jeszcze spałam około 5 rano miałam atak padaczki(jestem chora od 12 lat) I jestem bez siły...W dodatku dziś mam usg I jakoś nie czuję radości przez to zmęczenie...ogólnie dzień się kiepsko zaczął 😔
Przykro mi że tak od rana cierpisz.. koniecznie daj znać jak po wizycieAndzia91 lubi tę wiadomość
-
Przyszły właśnie do mnie butelki z Aventu.
W komplecie były dwie duże, dwie małe, szczoteczka do czyszczenia i smoczek (prawdopodobnie jedyny smoczek jaki będzie w tym domu 😂).
Postawiliśmy na Avent natural, które mają smoczki jak najbardziej przypominające nasze piersi:) One są też anykolkowe, więc tym bardziej takie dwa w jednym.
Chciałam kupić szklane, ale kod 40% na philipsie działał mi tylko na jedną rzecz w koszyku, więc musiał to być zestaw.🤣 -
niewyspana wrote:Przyszły właśnie do mnie butelki z Aventu.
W komplecie były dwie duże, dwie małe, szczoteczka do czyszczenia i smoczek (prawdopodobnie jedyny smoczek jaki będzie w tym domu 😂).
Postawiliśmy na Avent natural, które mają smoczki jak najbardziej przypominające nasze piersi:) One są też anykolkowe, więc tym bardziej takie dwa w jednym.
Chciałam kupić szklane, ale kod 40% na philipsie działał mi tylko na jedną rzecz w koszyku, więc musiał to być zestaw.🤣
Moja kuzynka korzystała z tych butelek i bardzo sobie chwali, mówi że mala w ogóle kolek nie miała dzięki tej butelce -
Dziewczyny czy normalnym objawem jest uczucie spuchnietego podbrzurza??
Czuje ze jest spuchniete moje całe podbrzusze;(25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Cześć dziewczynki. Beta ładnie rośnie. Więc myśle, że mogę tu już Sobie przycupnąć ❤️ Jak u Was? Jak się czujecie?2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻