Wyniki bety-pocieszcie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was. Jestem tu pierwszy raz. Pocieszcie mnie troszke ze wynik bety 3.2 moze byc oznaka baaardzo wczesnej ciazy. Badanie zrobilam ok 10dni od owulacji (chyba bo nie monitorowalam aby testy owulacyjne) zawsze wynik mialam <2.0 co w opisie lab. Znaczy brak ciazy. I teraz tez tak jest napisane ze kobiety nie bedace w ciazy <2.0 a moj wynik 3.2? Wiec moze kropka (o ile istnieje) jeszcze dobrze sie nie zakluła i za wczesnie ten wynik zrobilam? Czy ktoras tez jest taka kopnieta i robi tak szybko bete? Eeehhh... Żałuję tetaz
-
Dużo jest takich "kopnietych" zagniezdzenie moze trwac do 12 dni po owu. Więc beta najlepiej po 12dniach . Z kolei Testy apteczne czasami wychodzą nawet 9 dni po owu.zazwyczaj poniżej to negatyw. Stawiam na 90 proc ze nie jesteś św ciazy. Wstrzymał się 2 dni i zrób betę10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyNiecierpliwa123 wrote:Witam Was. Jestem tu pierwszy raz. Pocieszcie mnie troszke ze wynik bety 3.2 moze byc oznaka baaardzo wczesnej ciazy. Badanie zrobilam ok 10dni od owulacji (chyba bo nie monitorowalam aby testy owulacyjne) zawsze wynik mialam <2.0 co w opisie lab. Znaczy brak ciazy. I teraz tez tak jest napisane ze kobiety nie bedace w ciazy <2.0 a moj wynik 3.2? Wiec moze kropka (o ile istnieje) jeszcze dobrze sie nie zakluła i za wczesnie ten wynik zrobilam? Czy ktoras tez jest taka kopnieta i robi tak szybko bete? Eeehhh... Żałuję tetaz
A ja myślę, że możesz mieć nadzieję, że to ciąża. Powtórz badania za dwa dni i zobacz wynik. Z pewnością coś się zadziało:) -
Dzieki Dziewczyny. Powtórzę bete w poniedzialek jak nie przyjdzie @. Bo ostatnio nie przychodzi regularnie-wrecz za wczesnie. Mam namnozonych wiele pęcherzyków w obu jajnikach i lekarz powiedzial ze moga byc lekkie problemy z zajsciem. Ahhh bo zawsze musi tak podkusic z tymi testami i badaniami i potem glowa zawalona różnymi myslami
-
Dziewczyny zrobilam sikanca o czulosci 10 i albo mam zwidy albo drugiej kreski jest cien cienia!!! Boze moze faktycznie cos jest na rzeczy? Myslicie ze jakbym powtorzyla dzisiaj bete to mimo ze nie minie 48godz to zwiekszyla by sie choc troche? O ile cos sie zadzialo?
-
Dziewczyny! Nie wytrzymalam zrobilam bete dzisiaj wynik 19. To dobrze? Wiem ze jeszcze za wczesnie na radosc ale mam juz nadzieje☺ brzuch mnie dzisiaj dosyc mocno boli jak na okres ktory ma byc chyba za 3 dni. Boje sie ze jezeli sie udalo to nie utrzyma sie. Do tego piekielnie bola mnie piersi ale to naprawde okropnie-czy to normalne? Bete w poniedzialek napewno powtorze jezeli nie nadejdzie @.
Existenz lubi tę wiadomość
-
To super. Ciąża. Nie myśl że się nie utrzyma. Ja betę miałam 7 w dzień przyjścia okresu i juz można było się spodziewać ze biochemiczna. Brzuch i piersi to dobrze ze bolą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 19:47
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Rene dziękuje!
Niecierpliwa będę robiła pierwsza betę, ale to już 17dpo więc liczę na wysokości ... jak dobrze pójdzie to jest szansa na cztery cyferki... test mi wyszedł blady w 10dpo, wczoraj piękna krecha.
Jak wszystko będzie ok to w środę albo czwartek zrobię powtórkęjoann, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Mozna robic o kazdej porze dnia to badanie?
W pon bede miec 9dpo choc moim zdaniem 11dpo...czy jest sens?
Jeszcze co do pory dnia: nie ma to znaczenia, nie musisz być na czczo i możesz robić w dowolnej porze dnia U mnie kosztuje ok. 25zł, wyniki po kilku godz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 18:25
-
nick nieaktualny
-
Kochane, proszę o pomoc..
Odkąd zaczęłam brać olej z wiesiołka - okres mi się zazwyczaj spóźnia wtedy ok. 3-4 dni (zawsze miałam jak w zegarku). Dzień po spodziewanym okresie - wczoraj - zrobiłam betę: 2,48 ... (zawsze miałam poniżej 2). Dziś mam dziwny śluz. Nie jest to typowe plamienie tylko mokry śluz koloru jakby jasnobrązowego. Ani to brązowy ani czerwony heh. Jak okres nie przyjdzie, jutro idę na betę. Ciężko sobie nie robić nadziei, tym bardziej, że staramy się prawie rok..
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 10:38