Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
I my na święta jedziemy do moich rodziców 300 km, więc też na gotowe
I słuchajcie- w przyszłym tygodniu moj synek kończy roczek 😲 OMG! Jak tk zleciało. Właśnie 19 grudnia. I z tej okazji idziemy ma sesję zdjęciową urodzinowo-świąteczną
Oleczka94, alicjaaa_d lubią tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Cześć dziewczyny
I słuchajcie- w przyszłym tygodniu moj synek kończy roczek 😲 OMG! Jak tk zleciało. Właśnie 19 grudnia. I z tej okazji idziemy ma sesję zdjęciową urodzinowo-świąteczną10.09.2019 Marcel -
Magdoczka wrote:Cześć dziewczyny
I słuchajcie- w przyszłym tygodniu moj synek kończy roczek 😲 OMG! Jak tk zleciało. Właśnie 19 grudnia. I z tej okazji idziemy ma sesję zdjęciową urodzinowo-świąteczną
Wow!! Roczek!! Czas leci jak szalony! Pochwal się koniecznie zdjęciami z sesji!!! 🥰17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Oleczka94 wrote:Alicja a jak Twoj brzuszek? Rosnie?
Jak sie czujesz?😀
No właśnie w tym tygodniu mi urósł!! 😱 Nie wiem jak to możliwe, że przez tydzień tak urósł, ale serio, wieczorem to mam już całkiem pokaźny brzuszek 🤣 rano tez juz widać lekko, ale wiadomo, wieczorem to 2x większy 😁17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
A czuje się rewelacyjnie 😁 mam dużo energii, ćwiczę, chodzę na basen, pracuje dużo w ogóle nie czuję żebym w ciąży byla, także fajnie 😉
Magdoczka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Cześć dziewczyny!
U nas chorowicie, ale nie krytycznie, mały złapał katar, ale że nie jestem zwolenniczką antybiotyków i innych takich na razie stosujemy tylko inhalacje, wodę morską, maść majerankową i słynny "katarek".
Swoją drogą już dawno mi go koleżanki zachwalaly ale jakoś sceptycznie podchodzilam do opróżniania noska odkurzaczem i żałuję... mega sprawa, polecam w razie choroby
A poza tym powoli przygotowujemy się do świąt, ze wszystkim jestem do tyłu
Ale choinka już stoi, jakoś więcej mi w tym roku frajdy to wszystko sprawia jak jest z nami Kubiś
Fajnie macie, że jedziecie na gotowe, u nas akurat teściowa idzie 23 i 24 do pracy na dniowke, więc obiecałam że zajmę się ciastami i nie mogę się doczekać, bo piec uwielbiam
Magdoczka nie mogę uwierzyć, że to już rok!
Koniecznie pochwal się zdjęciami z sesji
My też byliśmy na świątecznej sesji, na dole wrzucę zdjęcia, jestem zachwycona i żałuję, że nie byliśmy jak mały miał jakieś 2-3 tygodnie (
Alicja, świetnie, że tak dobrze się czujesz, ja też do końca 7 miesiąca ćwiczyłam, ale później dopadła mnie ta rwa kulszowa
https://zapodaj.net/b617f09164dc3.jpg.html
https://zapodaj.net/41ab096cfde90.jpg.html
https://zapodaj.net/876ad3b90959a.jpg.html
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Oleczka94 wrote:Werka ja katarrk syosuje od dawna. Codziennie po kompieli i maly suoer oddycha. Wczesniej meczyl go przytkany nosek.😀
A jak w ogóle Marcelek znosi stosowanie tego aspiratora? U nas jest straszny płacz i muszę robić to na siłę -
werka93 wrote:Żałuję, że dopiero jak mały ma 9 miesięcy to zaczęliśmy stosować
A jak w ogóle Marcelek znosi stosowanie tego aspiratora? U nas jest straszny płacz i muszę robić to na siłę10.09.2019 Marcel -
Werka, piękna sesja Kubusia Jaki słodziak z nowego, i chyba wygląda na starszego
Ja sama nie mogę uwierzyć, że to już rok będzie Szybko czas leci.
My też odciągamy katarkiem podłączonym do odkurzacza. Na początku byłam sceptycznie nastawiona i miałam tylko taki ustny. Ale ten ustny to przydaje się tylko, żeby jakiegoś pojedynczego glutka wyjąć. A przy przeziębieniu katarek sprawdza się rewelacyjnie
-
Werka Kubuś to mały przystojniak 😎 piękna sesja!! Mam nadzieję, że szybko chorubsko odpuści
A ten katarek podłączony to odkurzacza brzmi strasznie 😱 jakby miało wessac dziecko😂 Ale jak mówicie że to takie super to będę musiała zapisać na liście wyprawkowej😁17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Werka Kubuś to mały przystojniak 😎 piękna sesja!! Mam nadzieję, że szybko chorubsko odpuści
A ten katarek podłączony to odkurzacza brzmi strasznie 😱 jakby miało wessac dziecko😂 Ale jak mówicie że to takie super to będę musiała zapisać na liście wyprawkowej😁
Pamietaj zeby nie odsysac bezposrednio po jedzeniu bo rzyg gwarantowany😂😀
Alicja pokaz jakies fotki brzuszka😀😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 23:44
10.09.2019 Marcel -
Haha Oleczka to największy jaki do tej pory zdarzyło mi sie mieć 😂 po obfitej kolacji, ze wzdęciami 😁
Ale generalnie brzuch w tym tygodniu urosl jak szalony 😱 i przytyłam już 1,5 kg od wagi wyjściowej! Także już powoli widać po mnie ciążę, brzuszek nawet rano jest widoczny. Co 2 tyg będę robić zdjęcie poranne na pamiątkę, więc we wtorek jak zrobię to Wam wstawię porównanieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 07:25
Oleczka94, Magdoczka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Matko dziewczyny wieki mnie tu nie było... Jestem w szoku jak ten czas szybko leci :-o Nie wiem czy mnie w ogóle jeszcze pamiętacie. Przepraszam, że tak zniknęłam bez śladu, ale ciągle brakowało mi czasu i w końcu nie byłam już w stanie Was nadrobić Chciałabym poczytać co u Was, ale nie uda mi się chyba na tyle wstecz cofnąć, żeby wiedzieć co i jak Widzę tylko po suwaczkach, że Alicja spodziewa się dzidziusia, a Oleczka ma swojego wymarzonego skarba Gratuluję Wam serdecznie dziewczyny :-* Jak macie chęć dziewczyny, napiszcie po krótce co u Was Magdoczka, Werka jak Wasze szkraby??
Przepraszam jeszcze raz ,że zniknęłam na tyle czasu :-*alicjaaa_d, Oleczka94, Magdoczka lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Agniecha gratuluję ciąży!!! Oczywiście, że o Tobie pamiętamy!!!
U mnie generalnie przebojowy rok. Nie wiem czy jeszcze tu zaglądałaś, jak w lutym dowiedziałam się o ciąży. W skrócie- długo wyczekiwana ciąża, po 8 msc starań, w 10 tc okazało się że maleństwo ma torbiele i ogólny obrzęk płodu. Po badaniach prenatalnych poszłam do najlepszego w Gdańsku profesora, od razu położył mnie do szpitala, zrobił amniopunkcję. Podejrzewano zespołu turnera. Po amniopunkcji wyszło, że to dziewczynka bez zmian genetycznych. Ciążę straciłam w 13 tygodniu. Lekarze mówią, że była to prawdopodobnie ciężka wada serca, która tak zaburzala układ krążenia.
Po lyzeczkowaniu dochodzilam do zdrowia psychicznego i fizycznego 2 miesiace i zaczęliśmy starania na nowo. 4 miesiące po naszej stracie zobaczyłam 2 tłuste krechy Bedziemy mieli synka Leona Jesteśmy po 1 prenatalnych, wszystko ok. 20.01 mam polowkowe. A w ten czwartek wizyta u mojego gin prowadzacego
No to tyle u mnie pisz co u Ciebie, jak Marcelek? Pokaz jakieś zdjęcie!! O drugie dziecko się staraliscie czy wpadka?Oleczka94, agniecha2101 lubią tę wiadomość
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Agniecha szok. Ciaza?😀 gratulacje wielkie. No wlasnie, wpadka czy byly starania.😀
U nas wszystko dobrze. Maly rosnie i dokazuje. 3 miesiace skonczone. Usmiecha sie do swojego odbicia w lustrze juz! Hehe a tak to dalej na cycu😀
A na swieta jedziemy do Polski😀alicjaaa_d, agniecha2101 lubią tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Agniecha!!! Jak weszłam na pocztę i zobaczyłam, że na wątku jest post od Ciebie to nie wierzyłam własnym oczom, a teraz jeszcze taka nowina! Gratuluję, super, że Marcelek będzie miał rodzeństwo
Jak się czujesz?
U nas super, malutki ma już 9 miesięcy, rośnie jak na drożdżach, robi się już bystrzacha i uwielbiam spędzać z nim czas, a brakuje mi tego bardzo spędzając 7 godzin dziennie w pracy, ale nadrabiamy popołudniamiagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
O jaaaaa, Agniecha No nareszcie się odezwałaś! Gdzie Ty tyle byłaś?
Gratuluję drugiej ciąży, widzę, że początek, chyba dopiero się dowiedziałaś Jak się czujesz? Jak Marcelek?
My za chwilę kończymy roczek, Szymonek jest strasznym urwisem i rozrabia non stop Jak to szybko zleciało. Jutro ostatni dzień mojego urlopu macierzyńskiego 😱 Dobrze, że mam jeszcze 4 miesiące zgromadzonego urlopu wypoczynkowego, bo pojutrze musiałabym wracać do pracy. Nie wyobrażam sobie oddać takiego malucha do żłobka albo zostawić z jakąś opiekunką
I dziewczyny, zdradzę Wam tajemnicę- podjęliśmy z mężem decyzję, że zaczynamy starania o drugiego szkrabaagniecha2101 lubi tę wiadomość