Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ja mysle ze jeszcze moze przesunac na jutro jak wstawie jutrzejsza
13 dc mnie tylko jajnik kluj...potem jajnik i caly brzuch...wczoraj jeszcze sluz mialam ...jakos mi tak nie pasuje za bardzo tego 13-tego...no ale zobaczymy 
A czemu tobie sie wydaje ze dobrze?
bo ciągle miałaś niższe i to pierwszy skok od jakiegoś czasu, ale wiem, że u Ciebie owu jest najprawdopodobniej w dniu skoku, więc może faktycznie przesunąć na 14 dc
-
gigsa wrote:bo ciągle miałaś niższe i to pierwszy skok od jakiegoś czasu, ale wiem, że u Ciebie owu jest najprawdopodobniej w dniu skoku, więc może faktycznie przesunąć na 14 dc
Teraz moze byc inaczej bo przy ziolach...wiec pozostaje nam czekac...przesunelo mi @ na 25 jak soe spozni to znaczy ze owu pozniej byla
gigsa lubi tę wiadomość
-
6 temperatur nizszych,Asha wrote:Czemu?
program pokazuje owu na podstwie statystyki, nie wyznacza nawet lini podstawowej. Bedziesz zaznaczac ze masz sluz rozciagliwy lyb wodnisty i i ciagle ci bedzie zmienial dzien. Trzy ostatnie wykresy masz pikne wiec masz normalna owu. A ze przyszla wczesniej? To chyba dobrze ? -
amelia04072006 wrote:6 temperatur nizszych,
program pokazuje owu na podstwie statystyki, nie wyznacza nawet lini podstawowej. Bedziesz zaznaczac ze masz sluz rozciagliwy lyb wodnisty i i ciagle ci bedzie zmienial dzien. Trzy ostatnie wykresy masz pikne wiec masz normalna owu. A ze przyszla wczesniej? To chyba dobrze ?
No teraz jest pierwszy raz kiedy wyznaczyl na wczesniej...ale zazwyczaj mam 14-15 wiec moze przesunac na jutro, bo tak zawsze mam faktycznie...no chyba dobrze ...ja wiem ...nie wiem...zeby sie nie rozregulowalo..tez nie chce zbytnio...wiem marudze...ale taka prawda....zobaczymy
-
amelia04072006 wrote:I temu akurat sie nie dziwie. Kiedy jestem fizycznie zmeczona , usiade i odpoczne ale na psychiczne zmeczenie nie mam lekarstwa. To podcina skrzydla
No wlasnie...bo jak sie budze w nocy i nie wiem ktora godzina jest a wiem ze juz troche przespalam to poprostu mierze i znowu spac ide...ale zdarza sie ze juz zasnac nie moge i sie kurwa okazuje ze pieprzona 4 rano
-
Jeden dzien w te czy w te nic nie zmieniAsha wrote:No teraz jest pierwszy raz kiedy wyznaczyl na wczesniej...ale zazwyczaj mam 14-15 wiec moze przesunac na jutro, bo tak zawsze mam faktycznie...no chyba dobrze ...ja wiem ...nie wiem...zeby sie nie rozregulowalo..tez nie chce zbytnio...wiem marudze...ale taka prawda....zobaczymy

zreszta nie mozna samemu okreslic dnia owulki i mozna tylko gdybac. Rownie dobrze twoj system termogenny reaguje na mala ilosc progesteronu i tempka skacze co przed peknieciem pecherzyka. Roznie bywa. Ja na progesteron jestem tępa i tempke mam ok. 4 dni po
-
amelia04072006 wrote:Jeden dzien w te czy w te nic nie zmieni
zreszta nie mozna samemu okreslic dnia owulki i mozna tylko gdybac. Rownie dobrze twoj system termogenny reaguje na mala ilosc progesteronu i tempka skacze co przed peknieciem pecherzyka. Roznie bywa. Ja na progesteron jestem tępa i tempke mam ok. 4 dni po
O to to to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 08:51
Katjaa, amelia04072006 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH